Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
UNC System International Recruitment Consortium

UNC System International Recruitment Consortium

UNC System International Recruitment Consortium

Invoering

"Onze 11 universiteiten zijn net zo divers als uw doelen."
UNC International vertegenwoordigt een groep van 11 hoogwaardige universiteiten binnen het University of North Carolina-systeem. Onze instellingen overspannen de staat, van de bergen tot de kust. Ze variëren van klein en persoonlijk met 3.500 studenten tot groot en onderzoeksintensief met 35.000 studenten. Met les- en leerprogramma's voor de undergraduate tot postdoctorale programma's, bieden we echt iets voor elke student.

“Betaalbaar. Beschikbaar. Acclaimed. Elf geweldige universiteiten, welke is geschikt voor jou? "
Met zoveel opties, begrijpen we dat het kiezen van de juiste universiteit en studieprogramma overweldigend kan zijn voor internationale studenten, en ons doel is om het proces voor u te stroomlijnen. UNC International doet dit door te dienen als een hub voor studenten die geïnteresseerd zijn in het studeren aan een van onze lidscholen - 11 uitstekende universiteiten, één stop!

Wij zijn hier om te helpen!
Onze deskundige medewerkers hebben het eerste onderzoek voor u gedaan door de informatie die u wilt weten te verzamelen: ranglijsten, opmerkelijke studieprogramma's, loopbaanperspectieven, deadlines voor aanvragen en vereisten, en meer - voor al onze universiteiten op één handige plaats. Neem contact met ons op en laat ons u helpen de UNC International-universiteit te vinden die het beste past bij uw professionele en persoonlijke doelen.

Locaties

  • Chapel Hill

    910 Raleigh Road, 27514, Chapel Hill

Vragen