Keystone logo
UNC System International Recruitment Consortium Master of Business Administration (North Carolina A
UNC System International Recruitment Consortium

Master of Business Administration (North Carolina A

Chapel Hill, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Welkom bij het MBA-programma in het College of Business and Economics in North Carolina A

North Carolina A

Onze MBA-graad is een professionele afgestudeerde, zakelijke opleiding, die studenten een grondig inzicht verschaft in de essentiële bedrijfsbehoeften (bijv. Economie, boekhouding, financiën, management, enz.), Gevolgd door intensief onderzoek in een van de drie bedrijfsconcentraties: Accounting, Human Resource Management en Supply Chain Management . Deze concentraties vertegenwoordigen bedrijfsgebieden die groeien in professioneel belang en carrièrekansen.

Onze faculteit, bestuurders en personeel zijn toegewijd aan de voortreffelijkheid van uw graduate studies en groot succes in uw toekomstige, professionele carrière. Studenten die ambitieus en getalenteerd zijn en kansen zien in elke uitdaging, zullen gedijen in onze studentgerichte en zakelijke omgeving in North Carolina A

Naar wie zoeken wij?

Elk jaar proberen we een klas te bouwen van studenten die zich gezamenlijk kunnen inzetten als een gemeenschap van studenten naar uitmuntendheid in onderzoek, studiebeurs, creatieve expressie en betrokkenheid van de gemeenschap. Hoewel we begrijpen dat onze studenten verschillende achtergronden en ervaringen hebben, delen ze allemaal de volgende gemeenschappelijke kenmerken:

Intellectuele nieuwsgierigheid en analytische aanleg

De hoeksteen van het behalen van succes ligt in iemands toewijding aan en passie voor een hoge standaard van uitmuntendheid. We zoeken naar mensen die door onderzoek worden geleid en die een passie hebben voor samenwerking en een leven lang leren. Ons cursusontwerp en onze drang naar interactie tussen studenten en docenten zijn afhankelijk van de actieve deelname van innovatieve studenten die complexe informatie over echte problemen kunnen beoordelen, analyseren en ernaar kunnen handelen. De MBA- en Graduate School-toelatingscommissie beoordeelt je eerdere academische prestaties, de resultaten van de GMAT- of GRE-score en, indien van toepassing, TOEFL- of IELTS-scores, evenals de aard van je werkervaring. Er is geen specifieke eerdere studierichting vereist om te solliciteren; je moet echter het vermogen aantonen om analytische en kwantitatieve concepten onder de knie te krijgen.

Ethiek en betrokkenheid van de gemeenschap

Hoewel academische nauwkeurigheid essentieel is voor het succes van studenten, is actieve samenwerking van de hele NCAT-community ook van cruciaal belang. Dat is waarom we op zoek zijn naar studenten die de hoogste ethische normen vertonen, aangetoond door eerlijkheid, betrouwbaarheid en een hoog moreel karakter. De juiste kandidaat moet respect hebben voor zijn collega's en hun ervaringen graag delen, en verschillende perspectieven, levenservaringen en culturen van anderen waarderen en integreren. Het is onze belofte hoogopgeleide en ethisch bewuste bedrijfsleiders voor te bereiden door middel van innovatieve instructie, professionele en maatschappelijke betrokkenheid en relevante facultaire scholarship.

Om toelating tot het MBA-programma aan het College of Business and Economics aan te vragen, moet een kandidaat een baccalaureaatsdiploma behalen aan een geaccrediteerde hogeschool of universiteit. Bovendien moeten aanvragers indienen:

 • Een voltooide en ondertekende Graduate School Application voor toelating.

 • Een niet-restitueerbare toeslag van USD 60.

 • Officiële universiteitsafschriften van alle instellingen voor hoger onderwijs.

 • Twee aanbevelingsbrieven.

 • Een intentieverklaring.

 • Een actueel CV.

 • De GMAT- of GRE-score zal worden beschouwd. Als de aanvrager echter een undergraduate GPA van 3,30 of hoger heeft, wordt het GMAT- of GRE-onderzoek afgezien.

 • TOEFL-score, IELTS-scores of ander bewijs van Engelse taalvaardigheid (vereist van alle internationale aanvragers).

 • Studenten die in het land wonen, moeten het verblijfsformulier indienen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MBA Algemeen Management (voltijds)
  • Munich, Duitsland
  • Berlin, Duitsland
 • MBA International Management - Bedrijfsmodellen voor een circulaire economie
  • Reutlingen, Duitsland
 • MBA International Management - Data-analyse en besluitvorming
  • Reutlingen, Duitsland