Keystone logo
Brawijaya University

Brawijaya University

Brawijaya University

Invoering

University of Brawijaya (UB) is gevestigd in de stad Malang, de provincie Oost-Java, Indonesië. UB is officieel door de president van de Republiek Indonesië 5 januari 1963. Er zijn 11 faculteiten en 1-programma gehouden in UB.

VISIE:

Om een ​​uitstekende universiteit te zijn en een actieve rol spelen als een agent van verandering van de samenleving door middel van onderwijs, onderzoek en maatschappelijke dienstverlening voldoet aan de nationale en internationale norm.

MISSIE:

Om professionele onderwijsleerproces te voeren. Om het bewustzijn van het bestaan ​​van Gods schepping en de waardering van de mens en andere wezens rechten te bevorderen. Om academische proces dat leidt de studenten om zeer competente afgestudeerden en gekwalificeerde professionals uit te voeren. Om te innoveren, te ontwikkelen en te verspreiden wetenschappen en technologieën, de gemeenschap welzijn machtigen en de nationale cultuur te vergroten.

Doel van Ontwikkeling

Ontwikkeling van de UB is gericht in de richting van World Class, ondernemende universiteit die bepaald wordt op basis van de visie, missie en doelen van de UB Drie aspecten van zorgen zijn: het ondersteunen van de inspanningen om armoede en werkloosheid, de toegang tot het hoger onderwijs, en onderwijs globalisering uit te roeien.

Goals

Om hoge kwaliteit afgestudeerden met het geloof in de Allerhoogste God te produceren, met vastberadenheid om voortdurend te leren, hebben brede horizon, onderhouden discipline en arbeidsethos, en zijn in staat om te concurreren op internationaal niveau Om de ontwikkeling van wetenschap, technologie en kunst, om de culturele ontwikkeling te ondersteunen Om capaciteit te hebben voor de empowerment van de gemeenschap door middel van het oplossen van problemen conceptontwikkeling met de toepassing van wetenschappelijke methoden

In aanmerking te komen voor toelating:

Je zult als een internationale aanvrager worden beschouwd als je niet Indonesische staatsburgerschap te houden. In staat zijn om de toelating te krijgen, moeten de kandidaten een goede academische bevoegdheid die is bewezen met een hoge academische verdienste aan te tonen.

International aanvragers moeten rechtstreeks van toepassing zijn op Universitas van Brawijaya door het indienen van een set van noodzakelijke documenten (zie het stroomschema van de toelatingsprocedure). Internationale kandidaten zijn over het algemeen niet verplicht om te zitten voor de instaptoets voor toelating tenzij een bijzondere toestand ontstaan.

De in aanmerking te komen voor toelating is gebaseerd op een bureau evaluatie door de UB's toelatingsproef commissie over uw academische prestaties uitgevoerd.

Internationale kandidaten moeten voldoen aan de academische, taalvoorwaarden en zich verbinden om te voldoen aan bepaalde voorschriften van de Indonesische regering met betrekking tot het onderwijs met het oog op een aanvraag voor een graad aan de Universiteit van Brawijaya.

Brief History of Universitas Brawijaya

De naam Universitas Brawijaya (Brawijaya University) werd door de president van de Republiek Indonesië verleend door een draad niet. 258 / K / 61 gestuurd op 11 juli 1961. Deze naam is ontleend aan de titel van de koningen van Majapahit, een groot koninkrijk in Indonesië van de 12e tot de 15e eeuw.

UB omgevormd tot een staatsuniversiteit op 5 januari 1963, naar aanleiding van een presidentieel decreet eerder afgegeven in hetzelfde jaar. Deze datum werd later verspreid zoals UB's verjaardag (specifiek geroepen Dies Natalie onder Indonesische leden academische samenleving).

Voorheen werd Universitas Brawijaya publiekelijk bekend met de afkorting van UnBra en vervolgens UNIBRAW. Op vergadering Universitas Brawijaya Senaat op 17 maart 2008, werd UB ingehuldigd als de officiële afkorting van Universitas Brawijaya.

De Hymne van de UB werd samengesteld door een student van de faculteit Diergeneeskunde en Veeteelt riep Yanardhana in 1963, terwijl de Mars van de UB in 1996 werd gecomponeerd door Lilik Sugiarto. Beide nummers worden nog vaak gezongen tot op de dag.

UB campus is gelegen in het centrum van Malang, Oost-Java, op een strategische locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Met bomen groeien in alle hoeken van de campus en de koele lucht van Malang, UB is inderdaad een zeer frisse campus. Als een stad van het onderwijs, is Malang is volop in ontwikkeling. Dit lijkt onlosmakelijk verbonden met de heerlijkheid van Oost-Java in het verleden te zijn.

Vandaag, UB is een van de toonaangevende universiteiten in Indonesië met meer dan 60.000 studenten in verschillende moeilijkheidsgraden, variërend van de Diploma Program, Bacheloropleiding, Masteropleiding, Doctoral Degree Program, en Medical Specialist Program, in 12 faculteiten, 2 faculteit-niveau programma's, 1 leerweg, en 1 Postgraduate Program.

Locaties

  • Malang

    Universitas Brawijaya Jl. Veteran Malang East Java, Indonesia , 65145, Malang

Vragen