Keystone logo
© Carrianna Field
UNIR

UNIR

UNIR

Invoering

De missie van de Internationale Universiteit van La Rioja is de integrale vorming van de studenten in de vaardigheden zoals de hedendaagse samenleving.

UNITE U verbindt zich ertoe om aan de behoeften en verwachtingen van alle betrokkenen bij het proces betrokken partijen (studenten, docenten en onderzoekers, administratie en diensten, overheidsdiensten en de samenleving in het algemeen) door middel van kwaliteit van de opleiding die verbetering streeft voldoen continue en uitmuntendheid.

We hebben een speciale gevoeligheid voor de catering voor degenen die om verschillende redenen geen toegang tot de site centra, of die de voorkeur om te kiezen voor een meer open en innovatieve oplossingen voor opkomende technologieën open op het netwerk.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid gericht beleid UNITE om problemen zo fundamenteel als:

 • Waardoor de toegang tot universitair onderwijs voor iedereen met de juiste vooropleiding, wil om het te doen en de barrières van afstand, timing, plaats, culturele en sociale om dit te voorkomen te elimineren.
 • Implementeren onderwijs en onderzoek middelen door de ontwikkeling van nieuwe technologieën, waardoor het mogelijk om een ​​hoog niveau onderwijs aan te bieden, met bijzondere aandacht voor diegenen die culturele, technische en sociale veranderingen.

Waarden

De waarden van de Internationale Universiteit van La Rioja zijn:

 • Inzet voor succes van de studenten.
 • Het aanpassen van onderwijstaken met bijbehorende studenten tijdens hun studies en arbeidsbemiddeling ondersteuning.
 • Constante innovatie in het onderwijs en leren methodologie zorg.
 • Ontwikkeling en bevordering van het ondernemerschap.
 • Inspelen op de verwachtingen van de groepen van studenten, docenten en onderzoekers, administratie en diensten, overheidsdiensten en de samenleving in het algemeen.
 • Bieden graden en programma's die voldoen aan de behoeften van de samenleving.
 • Zorgvuldige aandacht aan de kwaliteit van het onderwijs en de middelen.
 • Open voor de internationale dimensie van het universitair onderwijs aanpak.

Idee van de Universiteit

Bereik een hoger niveau van kennis is een verlangen dat mensen altijd hebben gehad, en Aristoteles drukt duidelijk te stellen dat "van nature, alle mensen willen weten." Dit verklaart waarom de Universiteit -headquarters kennis van superieuren is vandaag de dag de oudste civiele instelling van de westerse beschaving. De universiteit blijft bestaan, ondanks de ingrijpende maatschappelijke veranderingen, is het mogelijk ook omdat zij haar basiskenmerken heeft gehandhaafd, bij de ontwikkelingen in elke historische periode moesten worden ingevoerd.

In UNITE denk dat we de belangrijkste basisfuncties die op de universiteit moet worden behouden zijn als volgt:

 • University, Alfonso X de Wijze gezegd, is een samenwerking tussen docenten en studenten, ontroerd door de wens om te genereren en verspreiden van kennis en leren. Deze combinatie legt uit dat docenten kan niet alleen onderzoekers, maar moeten zich bewust zijn van hun educatieve verantwoordelijkheid en niet alleen leerzaam.
 • De universiteit heeft als doel te komen tot een echte kennis gebaseerd op diepe reflectie op zoek naar bewijs door middel van een kritische oefening van de rede, onafhankelijk van de ideeën die worden of zijn niet meer in de mode of wat ze van plan zijn om groepen op te leggen meest invloedrijke mening in ieder tijdperk.
 • De universiteit heeft een taak van zowel de afstand en nabijheid. Dus moet hij basic, theoretische en algemene problemen in het werk schijnbaar losgekoppeld van de sociale omstandigheden te onderzoeken. Maar het wordt ook wel mee te werken aan het oplossen van milieuproblemen, waarin het beweegt, in de eerste plaats door de vorming van competente professionals, in staat om te werken met een houding van de dienstverlening aan de rest van de mensen die wonen in een voortdurend streven naar het gemeenschappelijk goed.
 • De universiteit zal altijd onderhouden van een sfeer van respect en beleefdheid academische, boven de discrepantie in ideeën. Seneca's woorden dat de mens een heilig ding voor de mens, al het begrip van de menselijke waardigheid, die altijd moeten worden erkend en bevorderd, en wiens respect dienen als achtergrond blijven om al het werk van de uit te drukken universitaire gemeenschap.

Samen met deze functies, UNITE, online universiteit, waarvan de specifieke project om nieuwe technologieën voor universitaire studies te houden. In het bijzonder, zijn er drie methodologische functies, waaronder. Ten eerste, UNITE heeft als doel te bereiken Effectief onderwijs elke leerling individueel gerichtHet aanpassen van het tempo van hun opleiding aan hun specifieke omstandigheden. Dit streven, in de tweede plaats, betekent dat UNITE biedt iedere student tutor, Dat de potentiële problemen van anonimiteit en massificatie, zo vaak in het hoger onderwijs. Tot slot, UNITE zorgt voor de volledige inzet van docenten en leidinggevend personeel met het succes van elke studentWie begint, soms met opmerkelijke offers in het avontuur van het bereiken van een universitair diploma.

Locaties

 • Logroño

  Avenida de la Paz, 137 Logroño, 26004, Logroño

 • Logroño

  Avenida de la Paz, 137 Logroño, 26004, Logroño

  Vragen