We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Universal Business School Sydney

Universal Business School Sydney

Universal Business School Sydney

Invoering

Het studentensucces bij UBSS wordt ondersteund door een team van wereldklasse van voornamelijk gepromoveerde gespecialiseerde academici en studentondersteunend personeel. We zijn toegewijd aan studenten die hun zakelijke leiderschap en boekhoudkundige carrière willen opbouwen of bevorderen op basis van internationaal onderwijs met Australische ervaring, toonaangevende innovatie en digitale technologie voor degenen die klaar willen zijn voor hun werk als ze afstuderen.

Onderdeel van ons wereldburgerschap is een studentenorganisatie die de multiculturele samenstelling van zowel de snelgroeiende regio Azië-Pacific als de directe omgeving van Sydney weerspiegelt. De UBSS-ervaring brengt internationaal onderwijs samen, een solide Australische zakelijke basis met collega's en alumni die de basis zullen vormen voor uw langdurige vriendschappen en zakelijke contacten. UBSS 'GCA Campus ligt in het hart van het onderwijsdistrict van Sydney en biedt studenten meer dan onderwijs van wereldklasse. Het is ook omgeven door een bruisende, kosmopolitische eet- en winkelervaring in de binnenstad, op slechts enkele meters van een groot treinstation. Met meerdere busroutes die ook naar de campus gaan, zijn studenten verzekerd van veilige en betrouwbare vervoersmogelijkheden. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en uw carrièresucces te ondersteunen.

Locaties

  • Sydney

    Castlereagh Street,233, 2000, Sydney

    Vragen