Keystone logo
Universidad Carlos III de Madrid

Universidad Carlos III de Madrid

Universidad Carlos III de Madrid

Invoering

Geschiedenis

UC3M werd opgericht door een wet van het Spaanse parlement op 5 mei 1989, in het kader van de Universitaire Hervormingswet van 1983. Van meet af aan was het de bedoeling een relatief kleine, innovatieve, openbare universiteit te zijn, die onderwijs van de hoogste kwaliteit en vooral gericht op onderzoek. Onze eerste kanselier was professor Gregorio Peces-Barba.

Missie

De missie van UC3M is om bij te dragen aan de verbetering van de samenleving door middel van onderwijs van de hoogste kwaliteit en baanbrekend onderzoek in overeenstemming met strenge internationale richtlijnen. De universiteit streeft naar uitmuntendheid in al haar activiteiten, met als doel een van de topuniversiteiten in Europa te worden.

waarden

De universiteit stimuleert actief de persoonlijke ontwikkeling van al diegenen die verbonden zijn aan het hoger onderwijs. Al onze activiteiten worden geleid door de waarden van verdienste, bekwaamheid, efficiëntie, transparantie, eerlijkheid, gelijkheid en respect voor het milieu.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Madrid

    Ronda de Toledo,1, 28005, Madrid

    Vragen