Keystone logo
Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Invoering

Sinds de oprichting heeft Nebrija University de onderscheidende waarden van haar onderwijsmodel behouden, gebaseerd op kwaliteitsonderwijs en op onderzoek als kenniscreatie, met uitgebreide training in de vaardigheden, competenties en capaciteiten van al haar studenten. Dit zijn de belangrijkste principes om de ontwikkeling van individueel talent en de beste kansen op professionele integratie te bereiken.

Onze filosofie is om te leren door te doen, wat een unieke universitaire ervaring wordt. Het is een essentiële ervaring in de transformatie van de student naar globale kennis, om de veranderingen waarin hij/zij wordt ondergedompeld te leiden en te leiden. De student "Nebrija" richt zich op de constructie van kennis voor de belangrijke uitdagingen van het leven.

Ook is er een vast engagement tussen de universiteit en bedrijven voor de ontwikkeling van training in professionele vaardigheden, wat kwaliteitsstages voor de student garandeert, om zijn / haar ambitie om te groeien in het leven en intellectueel tijdens de universitaire fase waar te maken.

De Board of Trustees van Nebrija University en de Academische Raden, bestaande uit relevante persoonlijkheden, koppelen hun kennis en prestige aan de studie- en onderzoeksprogramma's. Nebrija University studenten weten hun kennis en vaardigheden volledig te verwoorden binnen de nationale en internationale samenleving waarin zij hun professionele vaardigheden zullen uitvoeren.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" <span vertalen= "no">Universidad Nebrija " src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/ element/13/135772_135755_FOTOBERZOSAANOCHECIENDO40x21.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Wat onderscheidt Nebrija University?

 • Inzetbaarheid en oriëntatie op het vak, met stages bij bedrijven en instellingen voor 100% van de studenten.
 • Academic Excellence met gepersonaliseerd onderwijs in kleine groepen, de nabijheid tussen docenten en studenten en de ontmoeting van relevante mensen uit de academische en professionele wereld.
 • Internationalisering met tweetaligheid van internationale studenten in Madrid en met programma's in het buitenland, een van de essentiële ervaringen voordat je de studie afrondt.
 • Pedagogische innovatie met ruimtes voor kennis en werkgelegenheid om creatief en ondernemend te zijn en in de universiteit te communiceren met alle sectoren, zoals die van de auto, podiumkunsten, internationale betrekkingen, communicatie, enz.

Wie was Antonio de Nebrija

Elio Antonio Nebrija werd geboren in Lebrija (Sevilla) - vandaar zijn pseudoniem - in 1441. Hij studeerde Geesteswetenschappen aan de Universiteit van Salamanca en zette zijn filologische studies voort in Bologna, waar hij in aanraking kwam met het Italiaanse humanisme. Zijn onderwijs begon aan de Universiteit van Salamanca, waar hij een groot deel van zijn leven aan wijdde. Op uitnodiging van kardinaal Cisneros ging hij naar de Universiteit van Alcalá om deel te nemen aan de publicatie van de Polyglotbijbel, een project dat hij opgaf wegens meningsverschillen met de groep vertalers. De laatste jaren van zijn leven bracht hij door met lesgeven aan de Universiteit van Alcalá, waar hij stierf in 1522.

De illustere humanist worstelde zijn hele leven om het gecultiveerde Latijn van Cicero en Quintilianus terug te krijgen en dat ging verloren ten gunste van vulgaire spraak. Hiervoor baseerde hij zich op de natuurlijke methode, die uitging van een goede kennis van de Romaanse taal -de taal van het volk-, als het beste middel om dat beschaafde Latijn niet te verliezen.

Onder zijn werken vallen de volgende op: Introductiones latinae (1481), Lexicon latino-castellanum et castellano-latinum (1492), Gramática castellana (1492) en Reglas de orthographia en la lengua castellana (1517). Van allemaal is de belangrijkste, vanwege de weerslag die het heeft gehad in de Spaanse filologie, die op de Castiliaanse grammatica, de eerste codificatie van een moderne taal, en waarvan de proloog is opgedragen aan koningin Isabel de Katholieke.

Intern kwaliteitszorgsysteem

Het interne kwaliteitsborgingssysteem is de reeks gedocumenteerde processen die nodig zijn om de juiste ontwikkeling van de dagelijkse activiteiten van Antonio de Nebrija University te beheren en te controleren. Via de IQAS worden de behoeften geanalyseerd, de processen gedefinieerd en een follow-up onderhouden, en dit alles terwijl voortdurende verbetering wordt gegarandeerd.

Dit maakt het Interne Kwaliteitszorgsysteem tot een levend document, dat moet worden herzien en aangepast naarmate de organisatie of haar activiteiten veranderen.

Het is een uniek systeem dat alle centra en scholen omvat waaruit het is samengesteld, evenals hun overeenkomstige processen. Het werd voorbereid door de Technische Eenheid Kwaliteit (TUQ), onder het Universitair Rectoraat, met de medewerking van alle afdelingen, zowel academisch als administratief, waaruit het is opgebouwd. Hiervoor heeft TUQ rekening gehouden met de richtlijnen die door ANECA worden gepromoot via het AUDIT-programma, dat tot doel heeft universiteiten te begeleiden bij het ontwerpen van kwaliteitsborgingssystemen.

<img class="ingevoegd-afbeelding afbeeldingselement img-responsive" title="alt="Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/13/135771_135754_DSC07192.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Onderscheidingen / klassementen

De toewijding van Nebrija University aan academische excellentie, training in toonaangevende bedrijven, innovatie in multidisciplinaire programma's en internationaal onderwijs, plaatst Nebrija University in de topposities van de belangrijkste universitaire ranglijsten.

Nebrija University is een veilige keuze en de gegevens bevestigen dit.

De ranglijsten erkennen dat Nebrija University hoge universitaire prestaties levert, een gevolg van onze onderscheidende elementen:

 • Academische uitmuntendheid
 • inzetbaarheid
 • Internationale oriëntatie

Ranglijsten

 • U-Ranking 2018 van Stichting BBVA en het Economisch Onderzoeksinstituut (IVIE).
 • QS Stars International Ranking - QS World University Rankings 2019.
 • Universitaire Transparantie Ranking 2018 van de Stichting Betrokkenheid en Transparantie.
 • Erkenning van het secretariaat van hoger onderwijs, wetenschap, technologie en innovatie van Ecuador (SENESCYT).
 • Global Ranking CEO Magazine - MBA-programma van Nebrija Business School.
 • Wereldwijde TOP 100 Beste Masters op het gebied van Ondernemerschap.
 • Erkenning van het Ministerie van Onderwijs van de Volksrepubliek China.
 • Madri+d Foundation - DOCENTIA – NEBRIJA-model.
 • Ranglijst van 250 masteropleidingen door El Mundo - Twee graden van Nebrija University vallen op in de classificatie.
 • CYD-ranglijst - van de Fundación de Conocimiento y Desarrollo (Stichting Kennis en Ontwikkeling).

<img class="ingevoegd-afbeelding afbeeldingselement img-responsive" title="alt="Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/13/135778_135758_IMG_6922.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Locaties

 • Madrid

  Calle de Santa Cruz de Marcenado,27, 28015, Madrid

 • Berzosa

  Calle del Hostal, 28248 Hoyo de Manzanares, Madrid, Spain, 42351, Berzosa

  • Madrid

   Calle de Santa Cruz de Marcenado, 27, 28015, Madrid

   Vragen