Keystone logo
Universidad Nebrija Masterdiploma in bedrijfskunde - MBA
Universidad Nebrija

Masterdiploma in bedrijfskunde - MBA

1 Years

Engels, Spaans

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Afstand leren, Op de campus

* uiteindelijke prijs | voor online eindprijs: 8400€

Invoering

Gespecialiseerd met de MBA aan de Nebrija Business & Technology School

Deze MBA, gericht op professionals met minimaal 2 jaar postuniversitaire werkervaring, is een intensief postdoctoraal programma dat in een voltijds jaar een uitgebreide opleiding in bedrijfsfundamentals combineert (algemeen management, marketing, resources, human resources, boekhouding, Strategie, Logistiek en processen) met training in andere vaardigheden die essentieel zijn geworden in elk bedrijf en daarom onze onderwijsstrategie inspireren. De aanpak is theoretisch-praktisch: de lessen zijn bij uitstek praktisch dankzij het gebruik van de case-methodiek (Nebrija Business & Technology School gebruikt de cases van de Harvard Business School), en het programma omvat een verplichte stageperiode in een van de bedrijven waarmee de universiteit heeft een overeenkomst.

De officiële masteropleiding wordt aangevuld met verschillende specialisaties*:

Data-analyse en bedrijfsstrategie. Grondbeginselen van databases en automatisch leren om de strategie van een bedrijf te sturen of te herformuleren op basis van de informatie verkregen uit de exploitatie van grote hoeveelheden gegevens. Dit is het ideale specialisme voor wie zich wil ontwikkelen als accountmanager of een nieuwe benadering wil geven aan commercieel en marketingmanagement, human resources management of financieel management op basis van data.

Strategische ontwikkeling en digitaal zakendoen. Industrie- en marktanalyse, evaluatie van zakelijke kansen, ontwikkeling en implementatie van een digitale strategie voor degenen die een digitaal bedrijf willen starten of de landing in de wereld van e-commerce van traditionele of nieuw opgerichte bedrijven willen leiden.

Bedrijfsinnovatie en technologie. Ontwikkeling van kennis en vaardigheden die de identificatie van innovatiemogelijkheden en programmeringsconcepten mogelijk maken om innovatieve producten, diensten, processen en bedrijfsmodellen te creëren die concurrentievoordelen en zakelijk succes genereren.

Duurzaamheid en technologie. Identificatie van het internationale regelgevingskader voor duurzaamheid en de ontwikkeling van duurzame oplossingen om mondiale ecologische en sociale uitdagingen aan te pakken. Deze specialiteit is ideaal voor degenen die leiding willen geven aan de duurzaamheidsafdelingen van hun respectievelijke bedrijven.

* Er zijn 10 studenten vereist om een specialisatie te openen.

Dit programma is zo ontworpen dat onze studenten de competenties verwerven die, volgens het rapport The Future of Work in Europe 2020, opgesteld door het adviesbureau McKinsey & Co., binnenkort vereist zullen zijn voor banen: kwantitatief en statistisch analysevermogen, projectmanagement , technologiemanagement en interpersoonlijke vaardigheden.

Tegenwoordig moeten bedrijven managers in dienst nemen die in staat zijn diverse, mondiale arbeidskrachten te motiveren en bedreven zijn in technologiemanagement. Nebrija's Business & Technology School biedt haar studenten met dit herziene en vernieuwde programma in 2022 de mogelijkheid deze competenties te verwerven dankzij de interactie met professionals met lange ervaring bij multinationals als Metlife, Cepsa en IBM.

De aanpak is theoretisch-praktisch: de lessen zijn bij uitstek praktisch dankzij het gebruik van de case-methodologie (Nebrija Business & Technology School gebruikt de cases van de Harvard Business School), en het programma omvat 150 uur verplichte stages - en specifiek voor elke specialiteit van het programma - in elk van de bedrijven waarmee de universiteit een overeenkomst heeft, waaronder onder meer Repsol, Everis, Acciona en Iberdrola.

Optioneel bieden we onze studenten de mogelijkheid om hun ervaring aan te vullen met een verblijf bij UC Berkeley, inbegrepen in de prijs van het face-to-face programma (Innovation, Technology, and Entrepreneurship Program + verblijf), waarvan de MBA op de 12e plaats staat in de lijst Mondiale MBA-ranglijst opgesteld door het tijdschrift Financial Times.

Het resultaat: professionals die bereid zijn de banen uit te voeren die volgens de classificatie van LinkedIn -Jobs On The Rise 2023- het meest zullen groeien in Spanje: account executive, sales specialist, hoofd groei, duurzaamheidsconsulent, business development manager, klantrelatiemanager en deliverymanager.

Dubbele onderwijsmodaliteit voor een complete bedrijfsopleiding

Hand in hand met de beste

Vodafone, Ogilvy, BBVA, Santander en REPSOL zijn enkele van de bedrijven en instellingen waar studenten hun professionele stages kunnen uitvoeren en het onderwijsproces kunnen valideren.

Om uit de eerste hand kennis te maken met de zakelijke realiteit waarin de sector zich bevindt, zet Nebrija zijn programma-activiteiten op gebaseerd op direct contact met de beste professionals en de beste bedrijven, dankzij een reeks conferenties en forums.

Verblijf bij UC Berkeley

De prijs van het face-to-face programma omvat inschrijving voor een programma voor innovatie, technologie en ondernemerschap, ontworpen en gegeven door de University of California – Berkeley, evenals een verblijf van een week op de campus van deze universiteit. De MBA van deze universiteit staat op de 12e plaats in de Global MBA-ranglijst van het tijdschrift Financial Times.

Bedrijfssimulator

Het programma wordt afgesloten met een week waarin de studenten van de face-to-face modaliteit, en die van de online modaliteit als ze naar Madrid reizen, gedurende meerdere dagen kunnen deelnemen aan een bedrijfssimulatietoernooi via het Global Challenge-programma, ontworpen door CESIM - Bedrijfssimulaties.

Ten slotte worden studenten uitgenodigd om deel te nemen aan de diploma-uitreiking voor afgestudeerde studenten uit Nebrija, die elk jaar wordt gehouden op de La Berzosa-campus, in de Sierra de Guadarrama.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen