Keystone logo
Universidad UNIACC Master of Business Administration - MBA
Universidad UNIACC

Master of Business Administration - MBA

Santiago, Chili

18 Months

Spaans

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Afstand leren

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Universidad UNIACC MBA-afgestudeerde zal in staat zijn leiderschap te ontwikkelen in complexe nationale en internationale organisaties. Verwacht wordt dat zij dit leiderschap aan het einde van hun opleidingsproces zullen bereiken met behulp van verschillende instrumenten en strategische vaardigheden, gebaseerd op hun solide vorming in verschillende gebieden van het senior management.

Tegelijkertijd stelt het de leidinggevende vaardigheden en capaciteiten van de organisatie ten dienste van de probleemoplossing, onderhandeling, communicatie, teamwerk en leiderschap, met een strategische visie die hen in staat stelt de uitdagingen van een wereldwijde, veranderende omgeving aan te gaan. en zeer concurrerend.


toelatingseisen

  • Chileense en buitenlandse aanvragers het invoeren van een Masters in Universidad UNIACC moeten hun bachelordiploma of een professionele, origineel of gelegaliseerd voordat presenteren een notaris, het niveau en de inhoud van de mate studies gelijkwaardig zijn aan die nodig is om een bachelor's degree te verkrijgen. In het geval van buitenlandse aanvrager moet hun academische graad of professionele opleiding apostille of onderschreven presenteren door de Chileense consulaat in het land van herkomst en het ministerie van Buitenlandse Zaken in Chili.
  • Presenteren duidelijk leesbaar fotokopie van beide zijden van de identiteitskaart.
  • Maak kennis met de andere vereisten voor toelating vastgesteld door het College voor het programma in kwestie.


Beschrijving van Mode

De online modus kan de innovatie in de bouw van het leren, het combineren van het gebruik van meerdere multimedia (video's, interactieve modules, animaties, games, quiz, virtuele interactie, digitale bibliotheken, video conferencing, virtuele kamers, enz.) Via het platform virtueel leren Universidad UNIACC .

Op deze manier ontwikkelen studenten hun processen op een flexibele manier, op basis van hun eigen kenmerken, om hun leren te bevorderen door zelfmanagement van de tijd, waardoor studies, werk en privéleven compatibel worden, waardoor het maximale voordeel van individuele motivatie wordt verkregen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen