Keystone logo
© University for Continuing Education Krems
University for Continuing Education Krems – Danube University

University for Continuing Education Krems – Danube University

University for Continuing Education Krems – Danube University

Invoering

De Universiteit voor Voortgezet Onderwijs Krems - Donau-Universiteit is de toonaangevende openbare universiteit voor voortgezet onderwijs in Europa. Met haar expertise in onderwijs en onderzoek werkt de universiteit aan het overwinnen van maatschappelijke uitdagingen.

Als universiteit voor permanente educatie zijn we gespecialiseerd in het verbeteren van de kwalificaties van werkende professionals. De kracht van de Universiteit voor Voortgezet Onderwijs Krems is het aanbieden van universitaire cursussen die met de tijd meegaan en gericht zijn op de huidige en toekomstige maatschappelijke uitdagingen. Ongeveer 8.000 studenten zijn momenteel ingeschreven aan de Universiteit voor Voortgezet Onderwijs Krems, en meer dan 30.000 hebben hun studie al met succes afgerond.

Het onderzoek aan de Universiteit voor Voortgezet Onderwijs Krems is gericht op hedendaagse en toekomstige uitdagingen waar de maatschappij voor staat. In een transdisciplinaire context bouwen we bruggen tussen fundamenteel onderzoek en praktijkgerichte toepassing, tussen afzonderlijke disciplines en in het bijzonder de maatschappij.

De Universiteit voor Voortgezet Onderwijs Krems combineert voortdurende innovatie in onderzoek en onderwijs met de hoogste normen en is in het bezit van het kwaliteitszegel van het Agentschap voor Kwaliteitsborging en Accreditatie Oostenrijk.

Locaties

  • Krems an der Donau

    Doktor-Karl-Dorrek-Straße,30, 3500, Krems an der Donau

Vragen