Keystone logo
University of Baltimore, Merrick School of Business MBA Cyberbeveiliging en veerkracht van organisaties
University of Baltimore, Merrick School of Business

MBA Cyberbeveiliging en veerkracht van organisaties

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Afstand leren, Op de campus

* per credit out-of-state | $ 840 per credit in-state

Invoering

De Baltimore MBA - Krachtig, flexibel en ontworpen door JOU.

De MBA van de Universiteit van Baltimore is ontworpen met u (en uw werkgever) in gedachten. Je hebt de mogelijkheid om lessen te volgen in een traditioneel klaslokaal, online of beide - het is jouw keuze. Wat je ook kiest, je leert samen met andere studenten die professioneel willen groeien, net als jij.

Programma-eisen

36-48 kredietprogramma inclusief een Capstone en een keuze uit 11 specialisatiegebieden.

Flexibele opties

Beschikbaar volledig online, in een traditioneel klaslokaal of als een combinatie van beide.

Programmakosten

Collegegeld is $ 840 per credit in-state, $ 1.172 out-of-state. Online MBA-studenten en regionale bewoners betalen het in-state tarief.

De verwachtingen overtreffend.

Onze studenten vertellen ons dat we hun verwachtingen overtreffen op vijf belangrijke gebieden: persoonlijke ontwikkeling, het bevorderen van hun kennis / technische vaardigheden, het zien van een verhoging van hun salarissen, een grotere zichtbaarheid bij de organisaties en het vinden van een baan.

(Bron: interne enquête 2016 van huidige MBA-student)

AACSB International Accreditation zorgt ervoor dat we u een kwaliteitsprogramma aanbieden dat u vandaag nog kan helpen, maar dat u uiteindelijk de kennis en vaardigheden voor morgen biedt.

Cyberveiligheid en veerkracht van organisaties

Geen bedrijf, overheidsinstantie of non-profitorganisatie wil de gevolgen van een cybersecurity-inbreuk. Het beheren van de cyberbeveiligingsfunctie binnen een organisatie is steeds strategischer van belang geworden, omdat organisaties informatiebeveiliging proberen te handhaven in een steeds vijandigere bedreigingsomgeving, terwijl ze toch digitale innovatie en transformatie mogelijk maken. De UB MBA-specialisatie in Cyber ​​Security en Organizational Resilience bereidt professionals voor op het plannen, mitigeren en reageren op de risico's en bedreigingen die gepaard gaan met het gebruik van digitale technologieën, met de nadruk op governance, risico- en compliance-initiatieven.

Specialisatiecursussen (9 Credits)

Vereist voor de specialisatie (6 credits)

Cursus nummerVoorwaarde: INSS 605 3

Kies 3 credits van het volgende:

Cursus nummerVoorwaarde: INSS 605 3

Over de school

Vragen