Keystone logo
© Roy Mehta
University of Bedfordshire

University of Bedfordshire

University of Bedfordshire

Invoering

Aan de University of Bedfordshire is het ons doel dat je afstudeert met een diploma dat je naar een betere toekomst zal stuwen. Onze focus ligt op het bieden van een opleiding die hard werkt om u voor te bereiden op de carrière waar u uw zinnen op heeft gezet. Wij noemen het loopbaangedreven onderwijs. We zijn er trots op dat we cursussen aanbieden die praktijkgericht zijn, dat wil zeggen dat ze u in staat stellen uw nieuwe kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen. Deze aanpak vergroot de expertise en het vertrouwen van onze studenten, zodat je, wanneer je afstudeert, een vliegende start kunt maken in de door jou gekozen carrière.

Hoe weten we dit? Omdat we een van de beste Britse universiteiten zijn voor succesvolle afgestudeerde start-ups. We willen niet dat iets je voortgang beperkt, dus zorgen we ervoor dat er ondersteuning is als je die nodig hebt: deskundige loopbaanbegeleiding, gratis training in studievaardigheden, diensten op het gebied van welzijn en geestelijke gezondheidszorg, ondersteuning bij gehandicapten, advies over geld en budgetten, kosten van -hulp bij wonen. Wij zijn van mening dat uw universitaire ervaring niet alleen uw prospects moet versterken. Het zou ook uw vertrouwen in uzelf en uw toekomst een boost moeten geven.

In een oogopslag

We zijn er trots op een internationaal erkende en bekroonde instelling te zijn met een erfenis van kwaliteitsonderwijs die meer dan 100 jaar teruggaat.

We verschijnen in de Times Higher Education World University Rankings, gerangschikt als een van de 300 beste universiteiten ter wereld onder de 50 jaar oud in de Young University-ranglijst.

In 2021 waren we enorm trots dat we een eersteklas onderscheiding hadden ontvangen in de People and Planet University Green League, waarmee we de 2e plaats behaalden van de 154 Britse instellingen. In 2020 lanceerden we onze Target Zero-campagne om in 2050 CO2-neutraal te zijn en onze toewijding aan duurzaamheid is al twee jaar op rij erkend met een Eco Campus Platinum-onderscheiding.

Bij Bedfordshire hebben we een levendige en kosmopolitische studentenpopulatie die ongeveer 20.000 studenten uit meer dan 70 landen omvat. Wij zijn een moderne universiteit die gelooft in het stimuleren van onze studenten om goed opgeleide, inzetbare en ondernemende wereldburgers te worden.

Wij lopen voorop bij het uitbreiden van onderwijsmogelijkheden; waarbij meer dan 40% van onze studenten afkomstig is uit gezinnen zonder geschiedenis van deelname aan het hoger onderwijs. Ongeveer 70% bestaat uit volwassen mensen die opnieuw onderwijs volgen en meer dan de helft heeft een etnisch diverse achtergrond en is ondervertegenwoordigd in het hoger onderwijs.

In 2021 werden we in een rapport van de Sutton Trust genoemd als een van de 25 beste universiteiten van Engeland omdat we met succes hebben bijgedragen aan een toename van de sociale mobiliteit onder kansarme jongeren in Engeland. We zijn ook het hoogst beoordeeld in Oost-Engeland wat betreft 'toegang tot onderwijs' en staan in de Top 10 van deze categorie voor het hele land – een van de slechts twee universiteiten buiten Londen.

Campusfuncties

We hebben twee hoofdcampussen in Luton en Bedford, met een groot aanbod aan gezondheidszorgonderwijs in Aylesbury, bij het wereldberoemde Stoke Mandeville Hospital.

We zijn ook actief in Milton Keynes, Londen en Birmingham, maar ook wereldwijd, met een groeiende portefeuille van internationale partnerschappen tot in Jordanië, Egypte, Vietnam, Oman en Trindad.

We ondersteunen onze studenten in alle aspecten van hun leven en stimuleren door de uitstekende diensten die we bieden:

 • Uitstekende, moderne faciliteiten in al onze vakgebieden
 • Ontwikkeling van studievaardigheden
 • Begeleiding bij het zoeken naar werk en loopbaan
 • Vrijwilliger en werkervaring
 • Gezondheids- en welzijnsdiensten
 • Moderne accommodatie
 • Persoonlijke docenten
 • Internationale onderwijspartners met mogelijkheden om in het buitenland te studeren

  toelatingen

  Het aanvraagproces

  Onze toegewijde toelatingsteams zorgen ervoor dat uw aanvraagproces zo soepel mogelijk verloopt. In de volgende stappen worden de stappen beschreven die u moet doorlopen zodra u uw cursus heeft gekozen en klaar bent om u aan te melden.

  1. Doe uw aanvraag
  2. Wacht tot uw aanvraag is verwerkt
  3. Ontvang een besluit
  4. Voldoe aan de voorwaarden van uw aanbiedingsbrief
  5. Wacht tot we de financiële controles hebben afgerond
  6. Ontvang uw CAS-brief
  7. Dien uw visumaanvraag in
  8. Boek uw vluchten en accommodatie
  9. Aankomst in Groot-Brittannië

  Hoe aan te vragen

  Lees dit gedeelte zorgvuldig door voordat u een aanvraag indient

  De onderstaande lijst bevat de 'essentiële elementen' van een aanvraag en de minimale vereisten waaraan de University of Bedfordshire moet voldoen om aanvragen in overweging te nemen en te verwerken. Elke aanvraag die de documenten 1 t/m 4 niet bevat, wordt automatisch afgewezen en aanvragers moeten het proces opnieuw starten.

  1. Een volledig ingevuld aanvraagformulier
  2. Persoonlijke verklaring waarin de gekozen studierichting en de University of Bedfordshire worden beschreven (voor directe sollicitaties)
  3. Eén referentiebrief of naam en contactgegevens van ten minste één scheidsrechter
  4. Kopie van huidig paspoort

  Ondersteunende of aanvullende eisen die de University of Bedfordshire in een later stadium van het aanvraagproces zal stellen.

  1. Kopieën van examenresultaten in de Engelse taal (indien NIET beschikbaar op het moment dat de eerste aanvraag wordt ingediend)
  2. Kopieën van academische certificaten/afschriften of informatie met betrekking tot een lopende studie of kwalificatie die wordt gebruikt om te solliciteren (indien NIET beschikbaar op het moment dat de eerste aanvraag wordt ingediend)
  3. Kopie van eerdere Britse visa en eventuele visumweigeringsdocumentatie uit welk land dan ook
  4. Eventuele andere vereisten van de door u gekozen cursus, bijvoorbeeld portfolio, werkervaring of ATAS-informatie

  Internationale toelatingseisen

  We hanteren standaard toelatingscriteria, maar meer nog, we zijn op zoek naar studenten die willen bijdragen aan en profiteren van een studieprogramma bij ons. Wij beschouwen u als individu en houden rekening met alle aspecten van uw sollicitatie, niet alleen met uw kwalificaties. We zijn op zoek naar zowel breedte als diepte in je huidige studie, maar ook naar enthousiasme voor het onderwerp dat je wilt studeren.

  Deze informatie wordt uitsluitend verstrekt als algemene leidraad. De toelatingseisen variëren voor bepaalde cursussen, en sommige hebben aanvullende vereisten - zoals portfolio's voor kunstcursussen - dus controleer de specifieke cursusbeschrijvingen voordat je je aanmeldt.

  Engelse taalvereisten

  De universiteit accepteert de volgende kwalificaties die voldoen aan de Engelse taalvereisten voor toegang tot een bachelor- of masterdiploma:

  • UKVI Academic IELTS algemene score van 6,0 met een minimum van 5,5 in elk element

  Let op: sommige cursussen vereisen mogelijk een hoger niveau van Engels – de exacte criteria worden gespecificeerd in de cursusbeschrijvingen

  Als u niet aan onze standaard toelatingseisen voor Engels voldoet, bieden wij een verscheidenheid aan pre-sessiele Engelse cursussen, evenals een internationaal en EU-basisjaar om u te helpen sterkere kwalificaties voor toelating te behalen.

  Beurzen en financiering

  We investeren in uw toekomst – met beurzen tot £ 4.500 bieden we een breed scala aan financiële ondersteuningspakketten.

  Voor studenten die starten in september 2024

  Als er één ding is dat de meeste studenten zorgen baart, dan is het het idee van schulden en hoe de kosten van de universiteit te dekken, vooral nu de kosten van levensonderhoud stijgen. Voor u hoeft het echter geen zorgen te zijn. Hier aan de University of Bedfordshire bieden we een breed scala aan beurzen, beurzen en andere financiering om je studie te ondersteunen - en dat is geld dat je niet hoeft terug te betalen.

  Undergraduate EU-kwalificatiebeurs

  De EU-kwalificatiebeurs biedt studenten die uitsluitend op basis van een in aanmerking komende EU-kwalificatie aan een bachelorprogramma beginnen, een korting op het collegegeld in de vorm van een beurs van £ 4500 per academisch jaar voor elk studiejaar.

  Een niveau- en IB-beurs voor internationale studenten

  De A-niveau- en IB-beurs van de University of Bedfordshire is ter waarde van £ 3000 korting op het internationale collegegeld voor elk studiejaar voor studenten die een IB-diplomascore van 33 punten of meer behalen, of A-niveaucijfers van ABB of hoger.

  Internationale Undergraduate Merit Award

  De University of Bedfordshire probeert consequent studenten van hoog kaliber aan te trekken. In lijn met deze belofte hebben we een studiebeurs voor goed presterende studenten die niet in aanmerking komen voor andere programma's University of Bedfordshire . De International Undergraduate Merit Award geeft ontvangers recht op een korting van £ 1000 op het internationale collegegeld voor elk studiejaar.

  Vice-kanselierbeurs voor postdoctorale studenten

  Bij alle masteropleidingen ontvangen internationale studenten de Vice Chancellor's Scholarship, een aftrek van £ 1000 op het collegegeld voor hun eerste jaar.

  Snelle betalingskorting

  Er is een korting van £ 500 beschikbaar voor het onmiddellijk volledig betalen van de jaarlijkse kosten, voorafgaand aan of bij registratie, voor zowel niet-gegradueerde als onderwezen postdoctorale programma's.

  Ranglijsten

  • Geprezen door de QAA voor de hoge kwaliteit en normen van ons hoger onderwijsaanbod (QAA 2015)
  • Geprezen door het Research Excellence Framework (REF), waarbij 60% van ons onderzoek en 50% van de impact ervan wordt beoordeeld als toonaangevend of internationaal uitstekend (2021)
  • Top 300 Universiteit onder de 50 jaar (THE 2021)
  • Een van de 21 Business Schools heeft de Bronze Award gewonnen voor advies over start-ups en bedrijfsgroei (Small Business Charter)
  • Gerangschikt als 1e in Engeland en 2e in het land in de University Green League (People and Planet 2022/23)
  • Eco Campus Platinum-prijs (2021)
  • Gold-tier beoordeeld in de USwitch University Green League (2022)
  • Top 10 Britse universiteiten voor sociale inclusie (Good University Guide, 2022)
  • Beste universiteit in het oosten van Engeland voor toegang tot onderwijs (Sutton Trust, 2021)
  • Blijven investeren in faciliteiten voor onze studenten. Het belangrijkste is dat we in 2019 een STEM-gebouw van £ 40 miljoen hebben geopend op onze campus in Luton.

  Locaties

  • Luton

   University of Bedfordshire University Square Luton, United Kingdom, LU1 3JU, Luton

  Chat with students

  Vragen