Keystone logo
University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

Invoering

Kennis laten werken

Aan de University of Bradford profiteert u van - en maakt u deel uit van - onderwijs en onderzoek dat technologie gebruikt voor het welzijn van de samenleving.

Je leert van academische en industriële experts die de toekomst van hun sectoren vormgeven in faciliteiten van wereldklasse. We hebben miljoenen ponden geïnvesteerd in hightech leeromgevingen, zoals onze motion capture studio en nieuwe School of Management-faciliteiten.

Tijdens uw verblijf bij ons kunt u de allerbeste versie van uzelf worden. De universiteit is een plek waar je je geest kunt uitbreiden en levenslange vrienden kunt maken; waar je kunt groeien, leren, ervaren. Waar u kunt horen en waar we u bij elke stap ondersteunen.

cursussen

We bieden meer dan 100 niet-gegradueerde programma's en meer dan 200 postdoctorale onderwezen, onderzoeks- en CPD-cursussen. Deze worden geleverd over onze vier faculteiten:

 • Levenswetenschappen
 • Gezondheidswetenschappen
 • Management, recht en sociale wetenschappen
 • Engineering en informatica

Veel van onze cursussen zijn ontworpen met input van experts uit de branche en partners, en verschillende hebben een professionele, wettelijke of regelgevende instantie accreditatie of goedkeuring, wat betekent dat u vaardigheden ontwikkelt die zeer worden gewaardeerd door werkgevers.

Je leert van academische en industriële experts die de toekomst van hun sectoren vormgeven. Je studeert in faciliteiten van wereldklasse - we hebben miljoenen ponden geïnvesteerd in hightech leeromgevingen, zoals onze motion capture studio en Digital Health Enterprise Zone.

We zien individuen en hun potentieel, werken hard om de obstakels voor hun succes weg te nemen en zorgen ervoor dat onze studenten begrijpen dat ze in staat zijn om vooruit te gaan en positieve veranderingen voor al onze toekomst door hun ervaringen en opleiding aan te brengen.

Onderzoek

De University of Bradford heeft meer dan 50 jaar onderzoekservaring en staat in de top 50 in het VK (REF 2014) voor onderzoekskwaliteit. Driekwart van ons onderzoek is geclassificeerd als toonaangevend of internationaal uitstekend.

We bieden gevarieerde postacademische onderzoeksmogelijkheden over onze vier faculteiten.

Campusfuncties

Op City Campus vind je alles wat je nodig hebt, of je nu studeert, ontspant of socialiseert. Het heeft de sfeer van een gemeenschap die je nergens anders vindt. Het is een vriendelijke, gastvrije plek waar geweldige dingen gebeuren.

City Campus is een centrum van studentenactiviteit. Het is de thuisbasis van Student Central, de basis voor de University of Bradford Students' Union en de 24-uursbibliotheek. De Unique-sportschool biedt onlangs verbeterde sportfaciliteiten en ons studentenhuisvestingsdorp The Green bevindt zich in het hart van de campus.

Ongebruikelijk voor een campus in het stadscentrum, hebben we ook veel groen. U zult geen moeite hebben om een rustige plek buiten te vinden om tijdens de warmere maanden te studeren, te ontspannen of te sporten.

  Ranglijsten

  Universiteit van het Jaar voor Sociale Insluiting

  De University of Bradford is een van de meest diverse universiteiten van het VK. De Times Good University Guide 2020 noemde ons University of the Year for Social Inclusion" als erkenning voor onze toewijding aan het succes van mensen, ongeacht hun achtergrond, identiteit, overtuigingen en uitdagingen.

  Programma Toelatingseisen

  Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

  Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

  Locaties

  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

  Vragen