Keystone logo
University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

Invoering

Een verschil maken en levens veranderen door gelijke kansen

Bij de Universiteit van Bradford ligt onze focus op het creëren van de voorwaarden voor sociale, culturele en economische impact. We zetten ons in voor sociale inclusie en ons werk om kansen te vergroten en studenten in staat te stellen hun potentieel te bereiken, heeft ertoe geleid dat we de afgelopen twee jaar bovenaan de Social Mobility Index van Engelse universiteiten staan.

Onze studenten behoren tot een ondersteunende universitaire gemeenschap en behalen de beste resultaten als afgestudeerden. Onze universiteitsstrategie beschrijft onze ambities voor 2025, die we zullen bereiken door ons trotse erfgoed als springplank te gebruiken en standvastig te blijven in ons streven naar gelijkheid, diversiteit en inclusie. We zullen onze sterke punten op het gebied van onderzoek, innovatie, onderwijs en partnerschappen benutten om onze reputatie, invloed en impact uit te breiden. Dit alles zal een door waarden geleide cultuur creëren die inclusief en effectief is in het verrijken van levens en ten goede komen aan de samenleving.

Strategieën, beleid, missie en waarden

Alles wat de universiteit doet, hoe klein ook, vormt een onderdeel van onze missie als instelling en onze bedrijfsstrategie.

Onze waarden en ons beleid zijn aanwezig om ervoor te zorgen dat we onze doelstellingen zo goed en zo goed mogelijk bereiken.

Onze missie, visie en waarden

Bij de University of Bradford richten we ons op het creëren van de voorwaarden voor sociale, culturele en economische impact. Door deze focus geven ons onderzoek, onze innovatie en ons onderwijs vorm aan de toekomst van individuen en samenlevingen. Ons rijke erfgoed van en toewijding aan toegepast onderzoek, onderwijs en sociale inclusie zal worden gebruikt om strategische partnerschappen aan te sturen die onze invloed en impact vergroten, terwijl we onze strategische ambities realiseren.

Onze missie

Duurzame sociale en economische ontwikkeling stimuleren door uitstekend onderwijs, onderzoek en innovatie.

Onze visie

Onze visie is een wereld van inclusie en gelijke kansen waar mensen een verschil willen en kunnen maken. We zullen bekend staan als de place to be om dat verschil te maken.

Onze waarden

We zullen een organisatie zijn die onze waarden belichaamt in alles wat we doen. Deze waarden zijn:

  1. Uitmuntendheid - uitmuntendheid vormt de kern van alles wat we doen
  2. Inclusie - diversiteit is een bron van kracht en moet worden begrepen, gewaardeerd, ondersteund en benut
  3. Innovatie - we geven uitvindingslicht en vieren creativiteit en innovatie
  4. Vertrouwen - vertrouwen is de basis van onze relaties, ondersteund door integriteit in alles wat we doen

Locaties

Locaties
  • Richmond Road, BD7 1DP, Bradford

Opleidingen

Vragen