Keystone logo
© Vicky Matthers for the University of Bradford
University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

Invoering

Dit is voor de grote hitters, de probleemoplossers en de wereldleiders; een Master's in Business Administration (MBA) aan de Universiteit van Bradford zou de volgende grote stap in je carrière kunnen zijn. Ontwikkel de strategische, financiële en leiderschapsvaardigheden die u nodig hebt om op het hoogste niveau van een organisatie te presteren. Succes als manager, ondernemer, bedrijfseigenaar, academicus of consultant.

Onze MBA's zijn ontworpen voor drukbezette professionals en bieden:

 • Kernmodules in bedrijfsmanagement, marketing, financiën en economie
 • Een divers portfolio van optionele keuzevakken, waaronder circulaire economie, gezondheidszorg, ondernemerschap en consultancy
 • Meerdere startdata (oktober, januari, april & juli)
 • Een weekendstudieoptie
 • De mogelijkheid om te studeren op onze campus in Dubai of waar dan ook ter wereld via afstandsonderwijs op een tijdstip dat jou uitkomt
 • Flexibele financieringsmogelijkheden

Kernmodules bieden een solide basis van management-, financiële en marketingkennis met uw toekomstige inzetbaarheid in gedachten. Met optionele modules kunt u aspecten van uw MBA aanpassen om een leertraject op maat te creëren dat past bij uw carrièreambities. Het managementproject omvat een diepgaande studie van een bedrijfsdomein naar keuze.

Je kunt je ook specialiseren in een nieuw, snelgroeiend carrièregebied met onze unieke MBA op het gebied van innovatie, ondernemerschap en circulaire economie. Dit nieuwe economische model heeft tot doel hulpbronnen effectiever te gebruiken, producten en materialen te hergebruiken en meer winst te genereren.

De inhoud van de cursus is ontworpen met inbreng van adviseurs uit de sector, waaronder senior figuren van de NHS Foundation Trust, Prince Lionheart, Bank of America, WWF en Santander.

Onze MBA's hebben onlangs een top 10 van wereldranglijsten ontvangen van de Financial Times vanwege de prijs-kwaliteitverhouding, de salarisverhoging voor MBA-afgestudeerden drie jaar na hun afstuderen, de diversiteit van de demografische studenten en de internationale mobiliteit. De Universiteit van Bradford heeft een Triple Crown-accreditatie van AMBA, EQUIS en AACSB, die wordt toegekend aan minder dan 1% van de business schools wereldwijd

Waarom kiezen voor de Bradford MBA?

Erfenis

 • De University of Bradford School of Management is een van de oudste business schools in Groot-Brittannië en heeft 60 jaar ervaring in het leveren van de MBA
 • De Business School loopt voorop op het gebied van innovatie in de sector bedrijfsonderwijs
 • Dit is het 25e jaar van de MBA voor afstandsonderwijs van de Universiteit van Bradford
 • Het is een van de langstlopende wereldwijde online MBA-cursussen ter wereld

Accreditaties

Onze School of Management maakt deel uit van een elitegroep die de "drievoudige kroon" van accreditaties bezit: AMBA, EQUIS en AACSB.

Onze MBA-cursussen worden ook onderschreven door de NHS Leadership Academy.

Waar voor je geld

Onze MBA voor afstandsonderwijs staat op nummer 1 ter wereld wat betreft prijs-kwaliteitverhouding.

De methodologie van de Financial Times berekent dat ons gemiddelde alumnisalaris drie jaar na afstuderen, gedeeld door de kosten van studeren voor de MBA, het hoogste ter wereld is.

Flexibiliteit

Onze MBA-programma's bieden je de flexibiliteit om overal ter wereld online te studeren, met keuze uit inschrijvingsdata gedurende het hele jaar.

Je kunt je studietijd indelen rond bestaande werk- en thuisverplichtingen.

aansluitingen

Je komt terecht in een uitgebreid netwerk van huidige MBA-studenten, alumni en zakelijke contacten.

Ons netwerk biedt je toegang tot online leren, carrières en ondersteunende diensten terwijl je studeert en na je afstuderen.

Erfgoed

De University of Bradford School of Management viert 60 jaar als business school in de voorhoede van innovatie op het gebied van bedrijfsonderwijs en 25 jaar afstandsonderwijs MBA. Dit maakt de MBA voor afstandsonderwijs een van de langstlopende, meest gevestigde wereldwijde MBA-cursussen ter wereld.

Een positief verschil maken voor de samenleving

De Bradford MBA behandelt de grote problemen van de dag. Na de pandemie heeft er een culturele mentaliteitsverandering plaatsgevonden, waarbij verantwoordelijke leiders zich meer bewust zijn van kwesties als klimaatverandering, duurzaamheid, recycling en de circulaire economie. We willen dat je de kansen die dit met zich meebrengt onderzoekt, je persoonlijke impact op de samenleving evalueert en hoe je een kracht ten goede kunt zijn en een positief verschil kunt maken in de wereld.

Ranglijsten

Ranglijst van de Financial Times 2024

In de online MBA-ranglijst van de Financial Times voor 2024 stond onze MBA voor afstandsonderwijs opnieuw op de eerste plaats ter wereld wat betreft prijs-kwaliteitverhouding en staat nu ook op de eerste plaats in de wereld voor ESG- en Net Zero-onderwijs.

Volgens de laatste FT-ranglijst zijn we nummer 1 in Groot-Brittannië en 4e in de wereld voor algemene tevredenheid en 6e in de wereld voor onze programmalevering.

Onze online MBA staat op de derde plaats in de wereld wat betreft de demografische studentensamenstelling, waarbij 80 procent van degenen die de cursus volgen geclassificeerd wordt als internationale studenten en we zijn opgeschoven naar de vierde plaats in de wereld voor 'International Mobility' , waarbij gekeken wordt naar het staatsburgerschap en de werklocatie van alumni vóór hun MBA, bij het afstuderen en drie jaar na het afstuderen.

Onze Careers Services voor MBA-studenten staan op de 6e plaats in de wereld , onze afgestudeerden staan op de 8e plaats in de wereld voor loopbaanontwikkeling drie jaar na het voltooien van onze online MBA.

Onze MBA voor afstandsonderwijs staat ook op de 26e plaats in de wereld in de Global Online MBA-ranglijst van CEO Magazine .

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Locaties

 • Bradford

  Richmond Road, Bradford, West Yorkshire, United Kingdom, BD7 1DP, Bradford

 • Dubai

  Knowledge park, Dubai UAE, Block 2A, F164, Dubai

  • Toulouse

   1 Place Alphonse Jourdain - CS 66810 TOULOUSE Cedex 7, France, 31068, Toulouse

   Opleidingen

   Vragen