Keystone logo
© University of Lincoln
University of Lincoln

University of Lincoln

University of Lincoln

Invoering

De University of Lincoln is de thuisbasis van een groeiende gemeenschap van studenten van over de hele wereld en we zijn verheugd dat je overweegt om bij ons te komen werken.

Sinds Hare Majesteit de Koningin het eerste gebouw van de University of Lincoln op de Brayford Pool Campus heeft geopend, hebben we meer dan 90.000 studenten uit 135 landen verwelkomd. Vandaag staan we vermeld in 's werelds top 150 universiteiten in de Times Higher Education's (THE) Young University Rankings 2020 en werden we ook genoemd als de Moderne Universiteit van het Jaar in The Times en Sunday Times Good University Guide 2021.

Bij de University of Lincoln stellen we studenten centraal bij alles wat we doen. We hebben een reputatie voor innovatief lesgeven en kregen in 2020 een algemene vijfsterrenscore in de QS Stars-beoordeling en werden bekroond met Goud, de hoogst mogelijke standaard, in het nationale Teaching Excellence Framework (TEF) 2017.

Een geweldige locatie

Als student aan de University of Lincoln woon je in een van Europa's grote historische steden,

met een geschiedenis die teruggaat tot 300 voor Christus. Naast overblijfselen van het Romeinse erfgoed van Lincoln, herbergt de stad ook een aantal historische gebouwen en monumenten, waaronder de kathedraal van Lincoln, die werd gebouwd in 1072 en ooit het hoogste gebouw ter wereld was. De stad is ook de thuisbasis van Lincoln Castle, dat al bijna 1000 jaar over de skyline van de stad waakt.

Lincoln is een fantastische plek om te wonen, studeren en werken en werd in 2017 door The Telegraph uitgeroepen tot een van de 20 beste steden van Groot-Brittannië. In 2016 werd Lincoln ook genoemd als de vriendelijkste plek in het VK door het Big Lunch-programma van het Eden Project en degenen die hier wonen. Meer recentelijk werd Lincoln genoemd als een van de meest betaalbare studentensteden in het VK, volgens The Times Good University Guide 2020.

U denkt misschien niet dat u het graafschap Lincolnshire kent, maar onze inwoners hebben meegewerkt aan de geschiedenis buiten de grenzen. De beroemde natuurkundige en wiskundige Sir Isaac Newton werd bijvoorbeeld geboren in het Lincolnshire-dorp Woolsthorpe-by-Colsterworth in 1642. Lincolnshire was ook de geboorteplaats van de eerste vrouwelijke premier van het VK, Margaret Thatcher, en het huis van de dichter Alfred Tennyson.

Met meer dan 2000 jaar geschiedenis is de stad Lincoln gebruikt als filmlocatie in een aantal historische televisieseries en films, waaronder Downton Abbey, The Da Vinci Code en The King.

160797_160654_Studying3.jpg

Je voorbereiden op je toekomstige carrière

Werkgevers zijn steeds meer op zoek naar personen die het verschil kunnen maken op de wereldwijde werkplek van vandaag. Als student aan de University of Lincoln streven we ernaar je voor te bereiden op je toekomstige carrière door je een scala aan mogelijkheden te bieden om met de industrie in contact te komen en om carrièreklare vaardigheden te ontwikkelen. De universiteit is er trots op innovatieve partnerschappen te hebben ontwikkeld met een reeks organisaties, waardoor studenten meer kansen krijgen op werkervaring, netwerken en toegang tot de nieuwste trends in de branche.

Een van de beste manieren om een werkgever te laten zien dat u de juiste persoon voor de baan bent, is door een cv te hebben met praktijkervaring naast uw academische prestaties. Bij de University of Lincoln bieden we een scala aan mogelijkheden om u te helpen de vaardigheden en kwaliteiten te ontwikkelen waarnaar werkgevers steeds meer op zoek zijn. Een aantal van onze niet-gegradueerde en postdoctorale onderwezen programma's bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om te solliciteren om deel te nemen aan een industriële stage of project. Er kunnen ook mogelijkheden zijn om gastsprekers te horen en deel te nemen aan excursies om je kennis te verbreden. Ga voor meer informatie naar de programmapagina's op onze website.

Onze cursussen hebben internationale erkenning gekregen met Agriculture at Lincoln gerangschikt in de top 250 van de wereld in de QS World University Rankings 2020, terwijl Computer Science and Education in de top 250 van de wereld staat in de Times Higher Education (THE) World University Ranglijst 2021.

We willen dat studenten betrokken raken bij initiatieven zoals ons Student Managed Investment Fund, en profiteren van de voordelen van onze banden met bedrijven zoals Siemens en Reuters. We hebben Bloomberg Terminals op de campus, waardoor zakelijke studenten en medewerkers realtime financiële marktgegevens kunnen monitoren en analyseren, naast laboratoria, collegezalen en seminarruimten

Een geweldige studentenervaring

Onze Students' Union (SU) kan helpen om van uw tijd bij Lincoln een onvergetelijke ervaring te maken.

De SU wordt geleid door studentenleiders en biedt een scala aan mogelijkheden en ondersteuning voor leden van onze studentengemeenschap terwijl ze uw academische belangen behartigen.

Lid worden van een club of vereniging kan een geweldige manier zijn om nieuwe vrienden te maken en een band te creëren die een leven lang meegaat. De SU biedt van oudsher meer dan 100 verschillende sportclubs en verenigingen waar iedereen lid van kan worden. Ze variëren van academische groepen zoals de Computer Science and Law Societies tot minder traditionele clubs zoals de Harry Potter en Pokemon Go Societies.

Naast de fascinerende geschiedenis en het platteland, staat het graafschap Lincolnshire bekend om zijn regionale gerechten, zoals de Lincolnshire-worst, en er is veel te zien en te doen, met wandelingen op het platteland in de Lincolnshire Wolds en uitstapjes naar de Britse kust bij Cleethorpes en Skegness in de buurt.

"Deze informatie was correct op het moment van publicatie (juli 2023)"

Campusfuncties

  Ontdek Lincoln waar ter wereld u ook bent

  Onze webinars, masterclasses, vraag- en antwoordsessies en panelgesprekken met studenten zijn een geweldige manier om te ontdekken hoe het is om te leven en te studeren aan de University of Lincoln .

  Locaties

  • Lincoln

   Brayford Way, Brayford Pool, LN6 7TS, Lincoln

   Vragen