Keystone logo
University of Lincoln Master of Business Administration (MBA)
University of Lincoln

Master of Business Administration (MBA)

Lincoln, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

* Home / EU-studenten, voltijds programma. £ 16.600 internationale studenten. Home / EU £ 10,560 (inclusief korting voor alumnibeurzen). Internationaal £ 14,600 (inclusief internationale alumni / wereldwijde postdoctorale studiebeurs £ 2,000 reductie).

Invoering

Het MBA-programma van Lincoln International Business School is gebaseerd op de kernwaarden van duurzaamheid en verantwoord management. Ons programma is bedoeld om de kennis, het perspectief en het kritische begrip te bieden die managers en professionals nodig hebben om te slagen in een snel veranderende wereld.

Het programma is ontworpen voor managers en professionals uit het bedrijfsleven, de overheid en het maatschappelijk middenveld, en kan diegenen aanspreken die niet alleen succes willen behalen voor zichzelf en hun organisaties, maar ook een passie hebben om van de wereld een betere plek te maken. . Het curriculum gaat in op echte uitdagingen, zoals de overgang naar een koolstofvrije economie en technologische veranderingen zoals Industrie 4.0, en biedt een creatieve omgeving voor het genereren van nieuwe kennis en praktische oplossingen.

Studenten kunnen profiteren van onderzoeksactieve academici die het programma kunnen verrijken met het nieuwste denken over de huidige problemen en uitdagingen waarmee organisatorische besluitvormers worden geconfronteerd.

Prioriteit geven aan face-to-face onderwijs

Aan de University of Lincoln streven we ernaar om ervoor te zorgen dat de ervaring van onze studenten boeiend, ondersteunend en academisch uitdagend is. Tijdens de pandemie van het Coronavirus hebben we ons aangepast aan de richtlijnen van de overheid om onze studenten, medewerkers en de gemeenschap veilig te houden. Alle resterende wettelijke beperkingen van Covid-19 in Engeland zijn in februari 2022 opgeheven in het kader van het regeringsplan voor leven met Covid-19, en we hebben een veilige terugkeer naar persoonlijk onderwijs op de campus omarmd. In voorkomend geval wordt face-to-face onderwijs verbeterd door het gebruik van digitale hulpmiddelen en technologie en kan het worden aangevuld met online mogelijkheden wanneer deze de leerresultaten ondersteunen.

We zijn volledig bereid om onze plannen aan te passen als veranderingen in de richtlijnen van de overheid dit noodzakelijk maken, en we zullen ons best doen om huidige en toekomstige studenten op de hoogte te houden. Voor meer informatie over hoe we werken om onze gemeenschap veilig te houden.

"Deze informatie was correct op het moment van publicatie (juli 2023)"

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen