Keystone logo
University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

Invoering

Over het College of Business

Het College of Business aan de Universiteit van Louisville verbetert de intellectuele en economische vitaliteit van onze stad, de regio en de bredere bedrijfswereld door onze academische programma's, onderzoek en gemeenschapsactiviteiten. Wij zijn ervan overtuigd dat levens verbeteren door ondernemerschap, innovatie, kritisch en rigoureus denken, diverse ideeën en mensen.

Onze aanpak

We leiden de leiders van morgen op. Wij zijn een diverse, inclusieve en ondersteunende gemeenschap. We waarderen het nemen van risico's, nieuwsgierigheid en praktische ervaring. Allemaal verbonden met een streven naar uitmuntendheid. LEAP is een acroniem dat staat voor wat uniek is aan het College of Business. Deze onderscheidingspunten bepalen onze intentie en begeleiden onze activiteiten terwijl we verder LEVEN.

LEAP: onze onderscheidingspunten

De geest van ondernemerschap cursussen door alles wat we doen aan het College of Business aan de Universiteit van Louisville. Het is essentieel voor de groei van de gemeenschap, het creëren van banen en welvaart. We zijn toegewijd aan studenten die bouwers, makers en doeners zijn. We geven ze de tools om die ondernemersgeest te nemen en de wereld te veranderen. Deze inzet wordt gecodificeerd door LEAP - een acroniem (Louisville Entrepreneurial Accelerating Principled) voor de onderscheidende kwaliteiten van het College die de intentie van de school bepalen en activiteiten sturen.

 • L (Louisville): Het University of Louisville College of Business is diep en opzettelijk 'van Louisville'. We bouwen voort op de sterke punten van de stad en dragen op een doelgerichte en wederkerige manier bij aan die sterke punten. We zijn toegewijd om al Louisville en al zijn burgers beter te maken, terwijl de stad ons tegelijkertijd definieert en onze strategieën en programma's onderbouwt. Dit is geen provinciale visie; het College of Business is een essentieel onderdeel van wat Louisville tot een vitale wereldstad maakt.
 • E (Ondernemend): We hebben een bewezen kracht in het ontwikkelen van ondernemersgeoriëntaties gericht op mogelijkheden en op het nastreven van kansen door experts. Deze ondernemersoriëntatie komt tot uiting in programma's die specifiek gericht zijn op het creëren van nieuwe ondernemingen en volstaat voor al onze programma's en biedt al onze studenten de optimistische denkrichting van kansenherkenning en creatieve verandering.
 • A (Versnellen): We hebben een geschiedenis van groot succes en een oneindige passie voor het creëren van toegang voor iedereen en het versnellen van levens in het nastreven van principiële ambities. Deze nadruk op het versnellen van levens benadrukt de proactieve inclusie van iedereen - van alle levens, ongeacht verschillen, gezien en ongezien - en de omhelzing van diverse achtergronden en perspectieven in een diverse, koesterende en ondersteunende organisatie.
 • P (Principed): We zijn toegewijd aan het veiligstellen van de plaats van het College als een wereldleider in het produceren van principiële burgers en zakelijke leiders die ethisch en integer handelen, duurzame, sociaal verantwoordelijke organisaties vormgeven die de wereld veranderen in overeenstemming met hun waarden en hun ambities.

Missie

Het College of Business aan de Universiteit van Louisville biedt hoogwaardige undergraduate en graduate zakelijke programma's die onze studenten voorbereiden op een verantwoorde en lonende carrière. We verbeteren de intellectuele en economische vitaliteit van onze stad, de regio en het bredere bedrijfsleven door middel van onze academische programma's, onderzoek en gemeenschapsactiviteiten. We bouwen iets dat blijvend is.

Visie

Het University of Louisville College of Business wordt algemeen erkend als de toonaangevende business school in deze regio en een van de toonaangevende grootstedelijke business schools in de Verenigde Staten. Om dit te bereiken zullen we:

 • Bouw voort op onze nationale reputatie op het gebied van ondernemerschap door programma's aan te bieden die een ondernemersperspectief onder onze studenten bevorderen en onze studenten kansen bieden om hun capaciteiten in een competitieve omgeving aan te tonen.
 • Bied master- en bachelorstudenten een overvloed aan internationale leerervaringen en bied faculteit mogelijkheden om in het buitenland les te geven en te onderzoeken.
 • Bied studenten mogelijkheden voor functionele specialisaties.
 • Ontwikkel een innovatief menu van afgestudeerde zakelijke programma-aanbiedingen.
 • Creëer een ondersteunende facultaire onderzoeksomgeving die consistent is met de missie van onze universiteit om een vooraanstaande grootstedelijke onderzoeksuniversiteit te zijn.
 • Verbetering van de economische vitaliteit van de regio door academische programma's en gemeenschapsactiviteiten.

College of Business Rankings

De Universiteit van Louisville is er trots op te worden erkend als een van de beste MBA-programma's ter wereld. Onze focus op ondernemerschap en vrij ondernemerschap creëert een van de beste hogescholen voor studenten en faculteiten die iets willen bouwen dat lang meegaat.

Beste Masters 2019 Wereldwijde ranglijsten

 • 45 Voltijd MBA
 • 56 Professionele MBA
 • 63 Ondernemerschap MBA
 • 32 Master of Accountancy (MAC)
 • 37 Executive MBA.

Betrokkenheid bij de gemeenschap

Een bloeiende gemeenschap van Louisville staat centraal in de missie van het College of Business. En het is geen eenrichtingsverkeer. We hebben programma's, zakelijke wedstrijden en middelen voor leden van de gemeenschap - inclusief middelbare scholieren - om van te profiteren, maar we sturen ook studenten om van de gemeenschap te leren en ervan te profiteren.

De universiteit en de stad zijn partners. Samen kunnen we de problemen van onze gemeenschap aanpakken. Via de middelbare school, ons Thrivals-sprekersprogramma, Project Build en nog veel meer willen we het gebied transformeren. Meer informatie over de mogelijkheden die beschikbaar zijn voor uw school, bedrijf, gezin of organisatie.

Campusfuncties

Het College of Business bevindt zich op de hoofdcampus van UofL, ook wel bekend als de Belknap Campus, ten zuiden van het centrum van Louisville. Op 274 hectare is het de thuisbasis van zeven van de 12 academische hogescholen (en een cast van Auguste Rodin's The Thinker-beeld). Belknap is ook de thuisbasis van verschillende van onze atletiekfaciliteiten, waaronder het voetbalstadion (Cardinal Stadium), softbalstadion (Owsley B. Frazier Cardinal Park), Cardinal Track and Soccer Stadium, Bass-Rudd Tennis Center en het honkbalstadion (Jim Patterson Stadium ). Onze basketbalteams spelen in het centrum van de Yum! Centrum.

  Visum vereisten

  Als je momenteel een F1/J1-student in de VS bent

  Vraag een overdrachtsaanbevelingsformulier aan bij het International Center. Stuur een kopie van uw huidige I-20 of DS2019, visumpagina en I-94-kaart naar het International Center-UofL. Formulier I-20 of DS2019 van UofL kan niet worden afgegeven tot het aanbevelingsformulier; I-20, visumpagina en I-94-kaartkopieën zijn ontvangen. Je moet je huidige school ook elektronisch overzetten in SEVIS.

  Toelating tot UofL is voor een bepaald studieniveau in een bepaalde school. Toelating voor een bepaald studieniveau in een bepaald vak betekent niet dat toelating tot een hoger niveau, of tot een ander vak, volgt. Toelating als niet-gegradueerde, bijzondere of voorwaardelijke student betekent niet dat later kandidatuur voor een graad volgt; evenmin garandeert studeren in pre-professionele of niet-gegradueerde klassen toelating tot een professionele of graduate programma. Succesvolle afronding van het Intensive English as a Second Language (IESL)-programma is geen garantie voor toelating tot een academisch programma, tenzij een dergelijke schriftelijke toezegging aan u is gedaan.

  Opmerking: UofL laat meestal geen internationale aanvragers toe als niet-graduaat of speciale studenten.

  Wanneer je aan alle vereisten van het Office of Admissions en het International Center hebt voldaan, zal UofL het Certificate of Eligibility uitgeven (Formulier I-20 voor Student F1 Visa of DS 2019 voor Exchange Visitor J1). Dit certificaat is nodig voor het verkrijgen van een Amerikaans visum. Het formulier controleert of u in aanmerking komt voor toelating, zoals bepaald door uw academische kwalificaties, niveau van Engelse taalvaardigheid en bevestiging van financiële ondersteuning. Ook de geschatte kosten van een studiejaar worden meegerekend. U moet de SEVIS-vergoeding betalen voordat u een afspraak voor een visuminterview maakt. Het certificaat, samen met een geldig paspoort, een bewijs van voldoende financiële ondersteuning voor uw studie en een ontvangstbewijs met de betaling van de SEVIS-vergoeding, moeten tijdens uw visuminterview naar het Amerikaanse consulaat of de ambassade in uw eigen land worden gebracht. Vragen over de I-20 of DS 2019 kunnen worden gemaild naar het International Center

  Je beslissing om in de VS te studeren vereist een doordachte planning. We raden u aan contact op te nemen met het plaatselijke Amerikaanse consulaat/ambassade voor advies en referentiemateriaal over Amerikaanse hogescholen en universiteiten.

  Beurzen en financiering

  HoeveelheidDeadline voor aanmelding
  College of Business Endowed Scholarships5,000 USDFebruary 15, 2021
  Young Professionals Association of LouisvilleFebruary 15, 2021

  Ranglijsten

  College of Business Rankings

  De Universiteit van Louisville is er trots op te worden erkend als een van de beste MBA-programma's ter wereld. Onze focus op ondernemerschap en vrij ondernemerschap creëert een van de beste hogescholen voor studenten en faculteiten die iets willen bouwen dat lang meegaat.

  Beste Masters 2019 Wereldwijde ranglijsten

  • 45 Voltijd MBA
  • 56 professionele MBA
  • 63 Ondernemerschap MBA
  • 32 Master in de boekhouding (MAC)
  • 37 Executive MBA.

  Accreditaties

  Geaccrediteerd door AACSB

  Programma Toelatingseisen

  Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

  Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

  Locaties

  • Louisville

   110 W Brandeis Ave Louisville, KY 40208, , Louisville

  Vragen