Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Nevada, Las Vegas - MBA

University of Nevada, Las Vegas - MBA

University of Nevada, Las Vegas - MBA

Invoering

De MBA-programma's bieden onze studenten de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te slagen in de snelle, altijd veranderende bedrijfswereld door middel van innovatieve en dynamische programma's en cursussen. De faculteit en het personeel van UNLV zijn erg trots om uw partners te zijn bij het opbouwen van een succesvolle carrière.

Lee Business School biedt een parttime MBA-avondprogramma aan. Het programma is ontworpen om een breed scala aan management- en zakelijke vaardigheden, kennis en hulpmiddelen te bieden om visionaire en creatieve leiders te worden. Studenten hebben de mogelijkheid voor specialisatie en diepgaande focus op de allernieuwste vraagstukken door middel van duale opleidingen.

Het Lee Business School MBA-programma bij UNLV is bedoeld voor diegenen die op zoek zijn naar wereldwijde carrière- en leiderschapskansen. De wereld verandert snel en de zakelijke leiders van vandaag worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen in een complexe zakelijke omgeving die wordt ondersteund door nieuwe communicatietechnologieën en organisatiestructuren. Succes op de nieuwe wereldwijde markt vereist teams van leidinggevenden die over verschillende functies en over grenzen heen werken.

Locaties

  • Las Vegas

    South Maryland Parkway,4505, 89154, Las Vegas

    Opleidingen

    Vragen