Keystone logo
University of Sussex Business School De MBA van Sussex
University of Sussex Business School

De MBA van Sussex

Brighton, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.000 / per year

Op de campus

Kom zaterdag 2 maart naar onze Masters Open Dag op de campus

Invoering

Belangrijke informatie

 • Duur: 1 jaar fulltime, 2 jaar parttime
 • Startdatum: start in september 2021, of kies voor parttime om in januari of september te starten.
 • Solliciteer voor: Voltijds: 1 augustus (internationaal) en 1 september (VK).
 • Top 10 in het VK voor zaken en economie (Times Higher Education World University Rankings 2020)
 • 3e in het VK voor jaarlijkse onderzoeksinkomsten in 2015-2019 (Chartered Association of Business Schools)
 • Top 50 in Europa (QS World University Rankings: Global MBA Rankings 2021)

Word een effectieve bedrijfsleider met ideeën die ertoe doen en de vaardigheden om deze in praktijk te brengen. De Sussex MBA is gebouwd op vier pijlers om u te helpen het leiderschap te ontwikkelen dat nodig is in de huidige verstoorde zakelijke omgeving:

 • Digitaal werk - de overgang naar digitale technologieën en virtuele werkomgevingen
 • Innovatie - ontwikkel nieuwe strategieën om u aan te passen aan verstoorde omgevingen
 • Veerkracht - zorg voor het welzijn van de medewerkers en de duurzaamheid van bedrijfsmodellen
 • Beleid - lobby en beïnvloed beleidsmakers op lokaal, regionaal en nationaal niveau.

Geleid door vooraanstaande academici en experts uit de industrie, verwerf je een scala aan management- en leiderschapsvaardigheden. Je ontwikkelt je kritische en strategische denkwijze en leert de allernieuwste bedrijfstheorie in de praktijk toe te passen.

Studenten van onze MBA komen van over de hele wereld en hebben ervaring in verschillende branches. Deze diversiteit helpt nieuwe manieren van denken te openen. Door teamwork verdiep je je in transversale thema's in de zakenwereld.

Dankzij onze flexibele studiemogelijkheden kunt u de cursus aanpassen aan uw werk en privéleven.

accreditatie

 • De Sussex MBA is een AMBA-geaccrediteerd programma. AMBA is de wereldwijde standaard voor MBA-programma's en staat voor de hoogste prestatie in postdoctoraal bedrijfsonderwijs.
 • De University of Sussex Business School is geaccrediteerd door EQUIS, het meest uitgebreide institutionele accreditatiesysteem voor bedrijfs- en managementscholen. Accreditatie zorgt voor een strenge kwaliteitscontrole, benchmarking tegen internationale normen en wordt wereldwijd erkend.
 • Onze accreditatie en samenwerking met het Chartered Management Institute betekent dat wanneer u de cursus voltooit, u in aanmerking komt voor een CMI Level 7-kwalificatie in strategisch management en leiderschap.
We zullen alle redelijke inspanningen leveren om u de cursussen, diensten en faciliteiten te bieden die in dit prospectus worden beschreven. Het is echter mogelijk dat we wijzigingen moeten aanbrengen vanwege een aanzienlijke verstoring, bijvoorbeeld als reactie op COVID-19.

"Het afronden van mijn MBA heeft niet alleen mijn cv een geweldige boost gegeven, maar het heeft mijn vermogen om geloofwaardig en zelfverzekerd met senior stakeholders te praten enorm vergroot."

Alexandra Hentschel

Teamdirecteur evenement en training, CEB Global

149813_pexels-photo-618613.jpeg

Toelatingseisen

VK vereisten

Graad eisen

 • Je moet een lagere tweederangs (2.2) undergraduate honours-graad of hoger hebben.

Vakspecifieke vereisten

 • Je moet minimaal drie jaar managementervaring hebben in een professionele werkomgeving.

Internationale vereisten

Engelse taalvereisten

 • IELTS (Academisch): standaardniveau (6,0 algemeen, inclusief ten minste 5,5 in elk onderdeel).

Engelstalige ondersteuning

 • Als je niet voldoet aan de Engelse taalvereisten voor je opleiding, kun je mogelijk een pre-sessiecursus volgen.

Toelatingsinformatie voor aanvragers

Hoe te solliciteren

 • U solliciteert bij Sussex met behulp van ons postdoctorale sollicitatiesysteem.

Persoonlijke verklaring

 • Ja. U moet een persoonlijke verklaring indienen als onderdeel van uw aanvraag.

modules

Kies ervoor om deze cursus fulltime of parttime te volgen, passend bij uw werk en privéleven. Modules worden hieronder getoond.

We zijn van plan om deze modules in het academiejaar 2021/22 te draaien. Er kunnen echter wijzigingen in deze modules zijn als reactie op COVID-19, of vanwege de beschikbaarheid van personeel, de vraag van studenten of updates van ons curriculum. Het is wellicht niet mogelijk om sommige modulecombinaties te nemen vanwege beperkingen in de dienstregeling. We zullen ervoor zorgen dat onze aanvragers zo snel mogelijk op de hoogte zijn van materiële wijzigingen in modules.

Kernmodules

Kernmodules worden door alle studenten van de cursus genomen. Ze geven je een stevige basis in je gekozen onderwerp en bereiden je voor om de onderwerpen te verkennen die je het meest interesseren.

Herfst onderwijs

Lente onderwijs

Zomer lesgeven

opties

Naast uw kernmodules kunt u opties kiezen om uw horizon te verbreden en uw cursus af te stemmen op uw interesses. Deze lijst geeft je een voorproefje van onze mogelijkheden, die in het oog worden gehouden en kunnen veranderen, bijvoorbeeld naar aanleiding van feedback van studenten of het laatste onderzoek.

Hoewel het ons doel is dat studenten hun voorkeurscombinaties van opties kiezen, kan dit niet worden gegarandeerd en is het onderhevig aan roostering. Opties kunnen worden gegroepeerd en als dat het geval is, kunnen studenten een bepaald aantal opties kiezen uit de selectie die in een bepaalde groep beschikbaar is.

Lente onderwijs

vergoedingen

 • Thuisstudenten: £ 23.000
 • Studenten van de Kanaaleilanden en het eiland Man: £ 23.000
 • Internationale studenten: £ 23.000.

Careers

Onze MBA is voor jou als je geïnteresseerd bent in middenloopbaanontwikkeling of een algemene managementkwalificatie wilt. MBA-afgestudeerden komen in aanmerking voor een Level 7 Strategic Management and Leadership Diploma van het Chartered Management Institute.

U kunt:

 • Begrijp verschillende benaderingen van bedrijfskunde
 • Het leiderschap bieden dat nodig is om te managen in de huidige verstoorde zakelijke omgeving, met name op het gebied van digitaal werk, innovatie, veerkracht en beleid
 • Pas een kritische evaluatie van deze benaderingen toe op huidige problemen en / of nieuwe inzichten in de voorhoede van uw vakgebied
 • Pas deze methoden toe om gedegen professionele oordelen te vellen, en om deze duidelijk te kunnen communiceren naar een gespecialiseerd en niet-gespecialiseerd publiek
 • Toon originaliteit, zelfsturing en autonomie bij het plannen en implementeren van bedrijfsadministratie in organisaties.

" De MBA was transformatief - ik heb de vaardigheden en het vertrouwen ontwikkeld om een strategie te bedenken, een businessplan te implementeren en mijn eigen bedrijf te starten. "

Andrew MckechnieConsultant, McKechnie Aviation Ltd

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Ranglijsten

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen