Keystone logo
University of the South Pacific USP Masters of Business Administration
University of the South Pacific USP

Masters of Business Administration

Suva, Fiji

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

FJD 34.720 / per year

Op de campus

Invoering

AMBA logo

Internationaal geaccrediteerd door de Vereniging van MBA's (AMBA), de Master of Business Administration (MBA) Programma van de Graduate School of Business (GSB), is de Universiteit van de Zuidelijke Stille Oceaan (USP) marktleider in de Pacific Island-staten geworden met een uitstekende regionale reputatie voor kwaliteit en relevantie. Deze kenmerken hebben sterk bijgedragen aan de stijging van de inschrijvingen gedurende het decennium en tot de afstuderen van meer dan 500 studenten. Het programma maakt niet alleen een broodnodige en gewaardeerde bijdrage nodig om het tekort aan bekwame managers in de regio aan te pakken, maar geeft ook kudos en een gezonde stroom aan USP. Op een persoonlijk niveau meldden afgestudeerden hun hoge waardering voor de mix van theorie en praktijk, terwijl de 2007 Tracer Study constateerde dat USP's MBA-afgestudeerden gemiddeld 66 procent salarisverhoging hebben ervaren in vergelijking met hun inkomen voor de MBA. Personeel op het MBA-programma, zowel academisch als administratief, bleek goed gekwalificeerd, bekwaam en zeer toegewijd. Ze zijn sleutels voor het succes van het programma.

Het review team was erg onder de indruk van de hoge kwaliteit van zowel de academische medewerkers van de Universiteit van de Zuidelijke Stille Oceaan (USP) Graduate School of Business (GSB), evenals het aangeboden programma. De leerfaciliteiten zijn van internationale standaard en zijn volledig geschikt voor de huidige behoeften. De Master of Business Administration (MBA) programma is in uitstekende financiële vorm, met een passende student fee structuur.

Business_pexels-foto-288.477

MBA Curriculum:

Het MBA-programma bestaat uit 12 vakken. Deze kunnen worden voltooid in één jaar voltijd, of twee tot vier jaar deeltijd. Er zijn drie trimesters. De drie trimesters zijn 12 weken lang; Voltijdse studenten nemen vier cursussen tijdens elk van deze trimesters. Part-time studenten nemen een of twee cursussen per trimester.

leerplan

Accreditaties

Over de school

Vragen