Keystone logo
University of Valencia International MBA (IMBA)
University of Valencia

International MBA (IMBA)

0 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* 13.000 € ongeveer

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Master in International Business Administration (IMBA)

Sinds het voorjaar van 2004, heeft de Faculteit der Economische Wetenschappen aan Universitat de València de officiële Master in International Business Administration (aangebodenIMBA) Als een lid van de International Business School Alliance (IBSA). Deze Alliance werd opgericht in 2003 en is een groeiend netwerk van internationaal georiënteerde business schools.

Studenten zullen een duale master-award omdat het verplicht is om te studeren in twee verschillende landen binnen de IBSA netwerk van instellingen voor een academisch jaar. Dit is een full-time programma voor het bedrijfsleven afgestudeerden en alle lessen vindt plaats door middel van volledig Engels. De IMBA programma biedt een unieke leerervaring ontworpen om op de behoeften en afgestudeerden zowel studenten kansen. Het gaat verder dan het aanpakken van de handel kwesties tussen landen door het stimuleren van kritische analyse van wat een bedrijf concurrerend in de internationale context maakt.

De IMBA programma heeft tot doel studenten op te leiden:

 • Voor leidinggevende functies waar de mondiale thema's zijn van het grootste belang in het besluitvormingsproces.
 • Voor de posities waar het bewustzijn van de economische en culturele diversiteit is even belangrijk als professionele managementvaardigheden.
 • Voor snel veranderende situaties waarin de mogelijkheid om snel aan te passen kan het verschil tussen succes of mislukking.
 • Voor carrièremogelijkheden, waar twee- of meertalige vaardigheden zijn vereist.

erkenning

Deze Official Master is erkend als een "Innovation Group" van de Universitat de València-Unitat d'Innovació Educativa.

Aankomende studenten

De IMBA programma werft internationale, innovatieve studenten wereldwijd uit diverse culturele, geografische en professionele achtergronden. Het vergemakkelijkt sterke interactie en het delen van ervaringen tussen studenten. Studeren in twee verschillende landen en dus beide culturen ontmoeten geeft studenten een uitstekende kans om te communiceren en te leven in beide omgevingen met succes. De IMBA biedt de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor de wereldwijde leiderschap in de 21e eeuw.

Toelatingseisen

Om actief en effectief te participeren in het IMBA programma moeten leerlingen de volgende gebieden:

 • Een Hbo-niveau diploma relevant of verwant aan Business Management (bijvoorbeeld Bachelor Degrees in Business, Economie, Accounting, Finance of Management). Als de leerlingen nog een BA-graad, is het noodzakelijk om het bewijs van een deelneming te geven in ten minste enkele management klassen en / of een bewijs van aanvullende relevante vaardigheden of werkervaring.
 • Een bewijs van het Engels taalvaardigheid via erkende testen IELTS of TOEFL (tenminste 6,5 punten in IELTS of 550 in de TOEFL, 213 in de TOEFL door de computer, 79 in TOEFL via internet). Vrijstelling kan worden gegeven aan aanvragers die een aanzienlijk deel van hun undergraduate studies in het Engels ondernam.

Raadpleeg de volgende hier voor specifieke instructies voor opname in de Universitat de València.

Academische, wetenschappelijke of professionele belangstelling:

In de zakelijke wereld, ook in de economie in het algemeen, kwesties worden behandeld op mondiaal niveau. Globalisering kan worden gedefinieerd als de integratie van de landen dankzij de enorme reductie van de kosten van transport en communicatie en de afbraak van de belemmeringen voor het vrije verkeer tussen de grenzen van goederen, diensten, kapitaal en kennis en (in mindere mate) van de mensen.

Deze globalisering heeft een evolutie veroorzaakt in de manier van het concipiëren van de praktijk van het bedrijfsleven in een steeds meer concurrerende wereld. Wat eerder werd genoemd internationale handel, nu is internationalisering van bedrijven genoemd, omdat de relaties tussen economische entiteiten proberen om op lange termijn overeenkomsten te vinden in plaats van te vertrouwen op wedstrijden op korte termijn. Daarom is in verwikkeld raken in de wereld van het bedrijfsleven de gelijktijdige management in veel landen, de gebeurtenissen die plaatsvinden in één van hen zijn ook relevant voor het functioneren van de ondernemingen van de anderen. De Master's Degree in International Business Management wil zijn / haar afgestudeerden een opleiding waarin mondiale aspecten zullen worden behandeld wanneer zij zakelijke beslissingen te nemen om te geven.

Het inzicht in de economische en culturele diversiteit wordt in deze master zoiets belangrijks als de professionele vaardigheden of management. De afgestudeerden van de Master's Degree in International Business Management zal uiteindelijk het nemen van de werkgelegenheid in die essentieel is mobiliteit en aanpasbaarheid aan de snelle veranderingen in de omgeving, en ze moeten worden opgeleid. De Master's biedt deze ervaring in het leveren uitwisselingen tussen de verschillende universiteiten en het mogelijk maakt om studenten naar de manier van zijn en de manier van werken van studenten van andere rassen en culturen te ontdekken.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MBA in International Business (3 accreditaties)
  • Geneva, Zwitserland
 • International MBA (Dual Degree)
  • Bremen, Duitsland
 • Internationale MBA Focus Internationaal & Duurzaam Management (Dual Degree)
  • Bremen, Duitsland