Keystone logo
University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

Invoering

Universiteit van West-Londen - RAK Branch Campus

UWL staat bekend om hoogwaardig onderwijs dat nauw verbonden is met werkgelegenheid. We willen onze studenten inspireren om innovatieve professionals te worden die hen verbinden met spannende en lonende carrières.

De universiteit, gevestigd in het hart van een van de meest succesvolle bedrijfsregio's in het Verenigd Koninkrijk, beschikt over hooggekwalificeerd personeel met een schat aan ervaring in hun respectievelijke disciplines en sterke banden met hun bedrijfstakken.

Alles wat we doen, is ontworpen om onze studenten te voorzien van zowel academische kennis als praktische vaardigheden om te slagen in hun gekozen loopbaan. Wij zijn The Career University.


Hier aan de Universiteit van West-Londen hebben we samen met de Wisdom Education Group, onze lokale aanbieder van academische infrastructuur, gelanceerd. Dit is onze enige Branch Campus voor studenten uit de VAE, het Midden-Oosten en Afrika.

We zijn verheugd om een ​​reeks kwalitatief hoogwaardige, op carrière gerichte, niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen aan te bieden, afgeleverd door zeer ervaren leraren.

We brengen onze studentgecentreerde ethos naar Ras al Khaimah en zorgen ervoor dat de studenten de kern vormen van alles wat we doen op het gebied van curriculum, lesgeven en het leven op de campus. We bieden flexibele tijdschema's om aan de behoeften van studenten tegemoet te komen en om werkende professionals te helpen. De lessen worden in het Engels afgeleverd en de toegekende kwalificaties zijn dezelfde als die we hier in het VK toekennen.

University of West London Branch Campus, Academy Zone, Ras al Khaimah Verenigde Arabische Emiraten:

Het onlangs gelanceerde The University of West London (RAKFTZ Branch) centrum bevindt zich in de academische zone van de Ras al Khaimah Free Trade Zone, in de Verenigde Arabische Emiraten. Dit is de eerste Branch Campus van de University of West London in het Midden-Oosten./strong>

De Campus is centraal gelegen aan de grens van Umm Al Qaiwan in het Ras Al Khaimah-emiraat in Al Hamra. De RAK Ceramics, het wereldberoemde bedrijf in keramiek, bevindt zich in de buurt van deze Campus. De directe toegang vanuit het emiraat Fujairah is een extra voordeel. Deze Campus kan de hele noordelijke emiraten direct bedienen, omdat het dicht bij Fujairah, Umm Al Quwain, Ajman, Sharjah en Dubai ligt. Het centrum ligt op 50 minuten rijden van Dubai en het vervoer vindt plaats in de Noordelijke Emiraten, inclusief Dubai.

Het centrum biedt een scala aan niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen die worden gegeven door zeer ervaren docenten. De lessen worden in het Engels afgeleverd en de toegekende kwalificaties zijn dezelfde als die we hier in het VK toekennen.

Cursussen die worden aangeboden zijn onder meer Management, Finance and Accounting en Travel and Tourism Management.

Loopbaan en studievoortgang

Na afloop van de cursus voelen onze MBA-studenten meer zelfvertrouwen en zijn velen overgestapt naar groeigebieden zoals banken, consulting, overheid en not-for-profit sectoren in de internationale arena, terwijl anderen hun eigen succesvolle bedrijven runnen.

Onze MBA-postdoctoraat werkt nu met bedrijven zoals:

Citibank
Accenture
GlaxoSmithKline
NHS Trusts
BBC
Yahoo
Starbucks
Continentale banden
The Times India
Jarvis Hotels
The Guardian

Studievoortgang


Tijdens het studeren heb je misschien een gebied ontdekt waar je meer over wilt leren. Een doctoraatsstudie stelt u in staat om onderzoeks- en generieke vaardigheden te ontwikkelen om u uit te rusten om succesvol te opereren als een professionele onderzoeker./>

Carrières ondersteunen


Onze graden zijn ontworpen om je te helpen de juiste carrière te vinden. 96% van onze afgestudeerden werkt binnen 6 maanden na het afstuderen./>

Met onze wenselijke locatie in West-Londen hebben we sterke banden met veel nationale en multinationale organisaties zoals de BBC, Hewlett-Packard (HP) Ltd, Middlesex Law Society en de Savoy Education Trust. We hebben een goede staat van dienst op het gebied van waardevolle stages en we bieden ook praktische ervaring aan de universiteit via ons studentenambassadeursysteem.

Veel van onze medewerkers hebben een succesvolle achtergrond in de relevante sectoren en kunnen u advies geven over hoe u uw carrière een nieuwe impuls kunt geven. Onze loopbaan helpt u ook om uw potentieel te realiseren door middel van deskundig advies en begeleiding bij een breed scala aan loopbaankwesties, waaronder:

  • CV's
  • baan zoeken
  • wervings- en selectieprocedures
  • verdere studie.

Wij zijn The Career University.

Locaties

Locaties
  • Al Mamourah Street, Al Nakheel Al Hamra, , Al Jazirah Al Hamra

Vragen