We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

University of Western Australia Business School

University of Western Australia Business School

University of Western Australia Business School

Invoering

Waarom kiezen voor UWA


Verken onze campussen en faciliteiten, maak kennis met de geschiedenis van de oudste universiteit van onze staat en ontdek waarom een ​​UWA-diploma u kan helpen bij de carrières van de toekomst, niet alleen voor de banen van morgen.

We zijn er trots op om eerst in West-Australië te scoren en in de top 100 van universiteiten wereldwijd te plaatsen.

No1 - Gelijke eerste overall voor studentenvraag en onderzoek

7 - Zeven van onze onderwerpen staan ​​gerangschikt in 's werelds top 50

Top 100 - staat op de 96ste plaats in de top 100 van universiteiten over de hele wereld

74880_74854_2017.03.06UWAANNUAL-HR-61BusinessSchool.jpg


Vijf redenen om te studeren aan de UWA

Ontdek wat mensen inspireert om hun doelen met ons na te streven.


Levendige studentervaring

Grenzend aan de Swan River, onze campus van Perth is een van de meest pittoreske in Australië met iconische zandstenen gebouwen zitten tussen monumentale tuinen. We zijn slechts 10 minuten van de belangrijkste winkel- en zakenwijk van Perth en dicht bij veel van de prachtige stranden van de stad.

Op de campus kun je genieten van een scala aan essentiële voorzieningen, waaronder cafés, bibliotheken, boekwinkels, een levendig cultureel gebied en tonnen clubs en verenigingen om het studentenleven optimaal te leren kennen en ervaren. Onze ondersteunende studentengilde betekent dat je kunt proberen vrijwilligerswerk te doen, onafhankelijk advies kunt inwinnen over een aantal zaken of een van de vele gevarieerde evenementen op en buiten de campus kunt bijwonen.


Innovatieve cursusstructuur

Wat voor doelen je ook hebt, een UWA-diploma creëert een wereld van mogelijkheden. Ongeveer 40 procent van de banen van vandaag zal over 20 jaar niet bestaan ​​(CEDA, 2015), dus we geloven in een betere voorbereiding op de carrières van de toekomst.

Onze innovatieve cursusstructuur is de enige in zijn soort in WA en is gebaseerd op een wereldwijd model. Het betekent dat u uw interesses kunt nastreven en tegelijkertijd uw carrièrekansen kunt maximaliseren. Deze flexibiliteit onderscheidt u van de massa en is de sleutel tot het toekomstbestendig maken van uw carrière.


Rankings en beoordelingen

We plaatsen de eerste overall overall in Australië voor de vraag van studenten, beginnende salarissen, onderzoekintensiteit en onderzoekssubsidies op basis van belangrijke maatregelen in de Good Universities Guide 2016. De QS World Rankings heeft ons de hoogst mogelijke beoordeling gegeven - 5 sterren - en we scoren in de top één procent van universiteiten wereldwijd. Zeven van onze vakgebieden zijn gerangschikt in 's werelds top 50, volgens de QS World University Rankings per Subject.


Graduate outcomes

Uw UWA-graad is een investering in uw toekomst. Onze afgestudeerden overschrijden consequent de nationale gemiddelde aanvangssalarissen en het aantal werkende staatslieden. We vieren sterke partnerschappen in de sector en bieden praktische, praktische ervaringen naast waardevolle professionele netwerkmogelijkheden. Deze praktische leermethode wordt zeer gewaardeerd door werkgevers en zorgt ervoor dat u klaar bent voor de carrière. Onze alumni blijven inspireren en zorgen voor een positieve impact op de samenleving.


De wereld veranderen door onderzoek

Als onderzoeksintensieve universiteit maken we deel uit van de Group of Eight (een coalitie van toponderzoeksuniversiteiten in het land) en een van de slechts twee Australische leden van het Worldwide Universities Network. We zijn ook een stichtend lid van het Matariki Network van hoogwaardige, onderzoeksintensieve universiteiten met een bijzondere focus op studentenervaring.

In de loop der jaren zijn we hooggekwalificeerde, wereldwijd erkende medewerkers, onderzoekers en studenten blijven aantrekken, waaronder onze Nobelprijswinnaar Professor Barry Marshall, en we ontvangen jaarlijks ongeveer 80 procent van alle onderzoeksfinanciering aan WA-universiteiten.

74881_74849_2017.03.09UWAANNUAL-HR-66.jpg


Verbindingen met de industrie

Bij UWA studeer je niet alleen naar een diploma, maar heb je ook de kans om waardevolle ervaring op te doen in je toekomstige carrière.


mentoring

Leg contact met een professional uit de industrie voor persoonlijk advies en ontwikkel je vaardigheden.


Niet-voor-kredietervaring

Met ons netwerk van branche-plaatsingen kunt u niet-gecrediteerde plaatsingen vinden.


Plaatsing voor tegoed

Voor-credit plaatsingen of practica worden geregeld als onderdeel van uw diploma.

74882_74853_2017.03.20UWAANNUALDAY10.-116.jpg

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Perth

    35 Stirling Highway, 6009, Perth

Vragen