Keystone logo
University of Wollongong Faculty of Business

University of Wollongong Faculty of Business

University of Wollongong Faculty of Business

Invoering

Ons doel

University of Wollongong is een onderzoeksintensieve universiteit met een uitstekende reputatie voor haar leeromgevingen in een breed scala aan disciplines.

Onze toewijding aan onze studenten is duidelijk in onze afgestudeerden, die worden erkend vanwege hun bekwaamheid, kwaliteit en succes op de wereldwijde werkplek.

118913_0E6A5290JPG.jpg

UOW is een internationaal netwerk van campussen en regionale leercentra. Samen met onze partners maken we een sterke en verbonden aanwezigheid in onze gemeenschappen.

Wij zijn een jonge en levendige universiteit met onverminderde ambities. We waarderen onze onderzoekscapaciteit om te werken aan complexe interdisciplinaire problemen. Onze onderzoekende houding stimuleert onze onderzoeks- en leeromgevingen en onze doelstelling om een ​​plaats te verwerven in de top 1% van de universiteiten ter wereld.

UOW geschiedenis

In het naoorlogse tijdperk van ontwikkeling en innovatie richtte de toenmalige New South Wales University of Technology een afdeling in Wollongong op om de ingenieurs en metallurgen van de lokale staalindustrie te trainen. Die instelling groeide en evolueerde, en in 1975 werd wetgeving goedgekeurd in het parlement van New South Wales, waarmee de Universiteit van Wollongong werd opgericht als een onafhankelijke instelling.

UOW is trots op de rijke geschiedenis die zich sinds de eerste klassen in 1951 heeft ontwikkeld. De universiteit heeft zeker een lange weg afgelegd: we leiden nog steeds ingenieurs en metallurgen op, maar we trainen nu ook kunstenaars, ondernemers, opvoeders en vernieuwers.

118910_0E6A5287JPG.jpg

Onderzoek

Bij UOW zijn we toegewijd aan onderzoek dat een verschil maakt. We leggen de nadruk op partnerschappen en samenwerkingsverbanden om real-world impact te realiseren. We tonen onze toewijding aan innovatie door het geven van goede ideeën een echte business incubator Pathway . We verwelkomen de mogelijkheden om ons onderzoek en onze samenwerking met onze community te delen. We ondersteunen elkaar om de reputatie van UOW voor onderzoeksexcellentie en innovatie te verbeteren.

Onze plaats, doel en waarden

Universiteiten zijn nog nooit zo belangrijk geweest voor onze toekomst. In een wereld die geconfronteerd wordt met zeer grote en complexe sociale, ecologische en economische uitdagingen, zullen onze universiteiten een centrale rol spelen om Australië economisch concurrerend en sociaal samenhangend te houden. De sector hoger onderwijs zal een voortrekkersrol spelen bij het vormgeven van het hedendaagse beleid en een moderne samenleving.

Aan de universiteit van Wollongong (UOW) zullen we ons blijven concentreren op het aanbieden van persoonlijke ervaringen en uitstekende leeromgevingen. We zullen zeer gewilde afgestudeerden ontwikkelen die een onderzoeksintensieve universiteit hebben gehad en een intellectueel uitdagend curriculum.

We doen er alles aan om uitstekend onderzoek en resultaten van wereldklasse te genereren. Onze doelstelling om een ​​plaats te verwerven in de top 1% van de universiteiten ter wereld, biedt een kans om te vernieuwen en te vernieuwen.

118908_IMG_7990JPG.jpg

De komende periode biedt grote kansen om:

 • De drive voortzetten om een ​​uitstekende onderzoeksomgeving, een sterke graduate school en duidelijke prikkels te bouwen om de focus en productiviteit van onderzoek te stimuleren;
 • Voltooiing van de transformatie van ons curriculum in verband met de vraag van studenten, de resultaten van afgestudeerden en het gebruik van nieuwe technologie;
 • Investeer in onze mensen om intern en extern samen te werken om geweldige dingen te bereiken;
 • Onze campussen verbeteren en onze faciliteiten afstemmen op de veranderingen in bevolkingscentra, het vraaggestuurde systeem en nieuwe onderzoeksprioriteiten;
 • Gebruikmaken van onze reputatie als een wereldwijde multi-campus universiteit door ons off-shore internationale programma en portfolio te laten groeien;
 • Samenwerken met onze partners om meer innovatie en impact te creëren en bij te dragen aan de oprichting van nieuwe ondernemingen;
 • Neem contact op met onze alumni om een ​​netwerk voor het leven te bouwen;
 • Een efficiënte en productieve universiteit onderhouden die zich richt op aanpasbaarheid en financiële duurzaamheid;
 • Streef ernaar om UOW een bestemmingsuniversiteit te maken en Wollongong een universiteitsstad.

Professor Paul Wellings CBE, vice-kanselier.

Locaties

 • North Wollongong

  Northfields Avenue, 2522, North Wollongong

 • Sydney

  Sydney, Australië

  Vragen