Keystone logo
University of Wollongong Faculty of Business Master of Business Administration (Executive)
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration (Executive)

2 Years

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 71.652 / per year *

Op de campus

* Collegegeld is afhankelijk van het werkelijke beginjaar en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Master of Business Administration Executive (EMBA) levert een geïntegreerde suite van geavanceerde theoretische en professionele capaciteiten voor leidinggevenden, mensen die streven naar leidinggevende functies en ondernemers.

118911_IMG_7991JPG.jpg

Het programma ontwikkelt de vaardigheden die nodig zijn om te reageren op de dynamische bedrijfsomgeving door beste bedrijfspraktijken te identificeren, te implementeren en te beheren in alle stadia van bedrijfs- en professionele levenscycli.

Leiderschapsvaardigheden zijn verbeterd om effectieve reacties op het beheer van alle bedrijfsmodellen mogelijk te maken. Afgestudeerden zijn uitgerust om innovatief, visionair en strategisch te zijn in het leveren van klantgestuurde resultaten.

Om senior managers in staat te stellen hun werk en studieverplichtingen te beheren, wordt het programma op een intensieve wijze gedurende lange weekenden geleverd, inclusief een residentieel weekend en een intensieve offshore studiereis.

In uitzonderlijke gevallen worden kandidaten die niet over een bachelordiploma beschikken maar wel senior executive werkervaring kunnen aantonen, in aanmerking genomen voor toelating tot het programma op individuele basis.

118714_Sydney4.png

Sydney Campus

Cursus leerstructuur

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus. Studenten die afstuderen aan deze cursus zullen kunnen demonstreren:

1

Evalueer en integreer bedrijfsgerelateerde kennis en theorieën kritisch.

2

Leid en werk samen met anderen in verschillende organisatorische contexten.

3

Ontwikkel en gebruik strategische netwerken voor professionele doeleinden.

4

Effectief communiceren met verschillende belanghebbenden in complexe bedrijfssituaties.

5

Analyseer kritisch business intelligence in diverse contexten.

6

Gebruik onderzoeksprincipes en -methoden om een adviesproject te ontwerpen en uit te voeren

Toelatingseisen

De Master of Business Administration (Executive) is momenteel alleen beschikbaar voor binnenlandse studenten met een erkende bachelor's degree met een equivalent gemiddeld cijfer van 60%, plus een minimum van vijf jaar senior management werkervaring. In uitzonderlijke gevallen komen kandidaten die in staat zijn om senior executive werkervaring aan te tonen in aanmerking voor toelating op individuele basis.

Als je geïnteresseerd bent in het bestuderen van een MBA, maar niet voldoet aan de bovenstaande toelatingseisen, kun je overwegen om de Master of Business Administration (MBA) of Master of Business Administration (MBA) Advanced te bestuderen.

Waarom studeren bij ons?

We bieden drie innames per jaar en er zijn veel onderwerpen gepland die passen bij uw professionele en levensstijlverplichtingen. Sommige lessen worden wekelijks aangeboden, meestal 's avonds, terwijl andere in het weekend in intensieve modus worden uitgevoerd om de tijd weg van andere verantwoordelijkheden te minimaliseren.

Meer dan 90% van onze afgestudeerden werkt binnen 4 maanden na het afstuderen en het gemiddelde startloon van onze postdoctorale studenten is $ 108.800 AUD, 4% hoger dan het gemiddelde van de natie *.

We bieden verschillende beurzen beschikbaar voor zowel binnenlandse als internationale studenten, variërend van 10% tot 100%, zodat je kunt investeren in je toekomst.

Onze cursussen worden voortdurend ontwikkeld, geïnformeerd door onderzoek, gestructureerd op toegepaste resultaten, erkend door werkgevers, gegeven door hooggekwalificeerde academici en ondersteund door aanvullende gespecialiseerde leer- en ontwikkelingshulpmiddelen voor studenten.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Onze toegewijde studentenondersteunende diensten zijn gebaseerd op uw individuele behoeften. Onze studentadviseurs, wetenschappelijk personeel en loopbaanadviseurs zijn elke week beschikbaar voor overleg. Studievaardigheden workshops worden ook wekelijks uitgevoerd om uw succes te garanderen. We bieden een aantal sociale en semi-formele evenementen die u de mogelijkheid bieden om te netwerken met uw peers, leden van het lokale bedrijfsleven en alumni.

* QILT-enquête over afgestudeerden 2016-2018.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Executive MBA in duurzaamheid
  • Singapore, Singapore
 • Master of Engineering Management Master of Business Administration
  • Sydney, Australië
  • Moore Park, Australië
  • + 2 meer
 • Master in levenslange training in Executive MBA [EMBA]
  • Madrid, Spanje
  • Barcelona, Spanje
  • + 1 meer