Keystone logo
University of Wollongong Faculty of Business Master of Business Administration (MBA)
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration (MBA)

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 60.192 / per year *

Op de campus

* Collegegeld is afhankelijk van het werkelijke beginjaar en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Master of Business Administration (MBA) is ontworpen voor ervaren professionals met ambitie en gedrevenheid die hun verantwoordelijke en duurzame leiderschapsvaardigheden willen ontwikkelen. U krijgt een holistisch strategisch bedrijfsperspectief dat vereist is om effectief te kunnen opereren in een steeds concurrerender en veranderende internationale zakenwereld.

118911_IMG_7991JPG.jpg

De cursus is ontworpen om drie fasen te bestrijken:

1.Diagnostiek, waar u problemen in echte organisaties leert diagnosticeren met een focus op marketing, medewerkersbetrokkenheid, talentbeheer en boekhouding.

2.Exploratie, waarbij u de nieuwste denkwijzen en werkwijzen in organisaties en onderzoek wereldwijd onderzoekt, terwijl u vaardigheden ontwikkelt op het gebied van innovatie en bedrijfstransformatie.

3. Integratie en toepassing, waar u uw strategische besluitvormingsvaardigheden ontwikkelt, een real-world zakelijk project uitvoert en uw persoonlijke effectiviteit als een verantwoordelijke leider verbetert.

Uw leerbenadering omvat relevante en actuele casestudies, evenals gastcolleges gegeven door professionals uit de branche, met de nadruk op teamwerk en peer learning.

Je kunt onze Master of Business Administration studeren als een 1,5-jarige opleiding of ervoor kiezen om de Master of Business Administration Advanced te studeren als een 2-jarige opleiding. Met de MBA Advanced kun je jezelf onderscheiden door een vierde fase in je opleiding te volgen en je te specialiseren op een van de volgende gebieden:

•Voorraadketenbeheer

•Project management

•Innovatie en Ondernemerschap

•Financiën

• Accounting

•Personeelszaken

• Marketing

Als je interesse hebt om Business te studeren maar niet de specifieke werkervaring voor de MBA hebt, kun je overwegen om de Master of Business te studeren.

118703_SydneyBusinessSchoolApril2018-147.jpg

Sydney Campus

Cursus leerstructuur

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus. Studenten die afstuderen aan deze cursus zullen kunnen demonstreren:

1

Analyseer en integreer kritisch geavanceerde theoretische en praktische kennis van recente ontwikkelingen in bedrijfsdisciplines en professionele praktijken.

2

Stel innovatieve, duurzame en verantwoorde oplossingen voor complexe zakelijke uitdagingen in de echte wereld voor.

3

Verantwoord samenwerken om individuele en collectieve resultaten te bereiken.

4

Communiceer op effectieve wijze complexe concepten en informatie via verschillende media.

5

Denk kritisch na over persoonlijke ideeën, praktijken en feedback van belanghebbenden.

6

Plan en voer een strategisch bedrijfsproject uit, op basis van relevante onderzoeksprincipes en -methoden.

118704_Wollongong1.png

Wollongong Campus

Toelatingseisen

Een erkende bachelor's degree met een equivalent gemiddeld cijfer van 50%, plus een minimum van drie jaar relevante fulltime professionele of managementervaring en een motivatie van één pagina ^. Andere tertiaire kwalificaties gecombineerd met uitgebreide professionele werkervaring zullen worden overwogen. IELTS Overall 6.5 (R: 6, W: 6, L: 6, S: 6)

^ De motivatieverklaring mag niet meer dan één pagina zijn, geschreven in het Engels, en moet betrekking hebben op uw motivatie voor het bestuderen van de MBA bij de UOW Sydney Business School; en hoe de graad zal helpen bij het bereiken van je carrièredoelen en ambities.


Waarom bij ons studeren?

We bieden drie innames per jaar en er zijn veel onderwerpen gepland die passen bij uw professionele en levensstijlverplichtingen. Sommige lessen worden wekelijks aangeboden, meestal 's avonds, terwijl andere in het weekend in intensieve modus worden uitgevoerd om de tijd weg van andere verantwoordelijkheden te minimaliseren.

Meer dan 90% van onze afgestudeerden werkt binnen 4 maanden na het afstuderen en het gemiddelde startloon van onze postdoctorale studenten is $ 108.800 AUD, 4% hoger dan het gemiddelde van de natie *.

Kies ervoor om je programma te bestuderen vanuit een van onze twee campussen: de Sydney CBD-campus met uitzicht op de prachtige haven van Sydney en de indrukwekkende brug, of onze Wollongong-campus te midden van aangelegde tuinen, op enkele minuten van de Stille Oceaan.

We bieden verschillende beurzen beschikbaar voor zowel binnenlandse als internationale studenten, variërend van 10% tot 100%, zodat je kunt investeren in je toekomst.

Onze cursussen worden voortdurend ontwikkeld, geïnformeerd door onderzoek, gestructureerd op toegepaste resultaten, erkend door werkgevers, gegeven door hooggekwalificeerde academici en ondersteund door aanvullende gespecialiseerde leer- en ontwikkelingshulpmiddelen voor studenten.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Onze toegewijde studentenondersteunende diensten zijn gebaseerd op uw individuele behoeften. Onze studentadviseurs, wetenschappelijk personeel en loopbaanadviseurs zijn elke week beschikbaar voor overleg. Studievaardigheden workshops worden ook wekelijks uitgevoerd om uw succes te garanderen. We bieden een aantal sociale en semi-formele evenementen die u de mogelijkheid bieden om te netwerken met uw peers, leden van het lokale bedrijfsleven en alumni.

Internationale studenten kunnen kiezen voor de optie om het keuzevak Global Workplace Practice te kiezen, dat praktische werkzoekende activiteiten en toegang tot het Australische personeel omvat, hetzij door middel van een stageproject, een industrieel project of een deeltijdbaan.

* QILT-enquête over afgestudeerden 2016-2018.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen