We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

University of Stellenbosch Business School (USB)

University of Stellenbosch Business School (USB)

University of Stellenbosch Business School (USB)

Invoering

De Universiteit van Stellenbosch Business School (USB), Gelegen in het Tyger Valley zakelijke district in het noorden van Kaapstad, Zuid-Afrika, biedt een breed scala van internationaal erkende management en leiderschap programma.

USB wordt erkend als een top school in de internationale business school netwerk. Het was de eerste school van een Afrikaanse universiteit om alle drie internationale accreditaties ontvangen: AACSB, EQUIS en AMBA. USB is ook de naam van de No 1 business school in Zuid-Afrika in 2015 door PMR.africa.

Overall, USB streeft ernaar om verantwoordelijke leiders door middel van gefundeerde zakelijke onderwijs en onderzoek te ontwikkelen.

Programma USB's zijn relevant voor Zuid-Afrika, andere Afrikaanse landen en daarbuiten. Boven vlaggenschip MBA USB's, die wordt gepresenteerd in een kortere periode van 2016, USB biedt programma's in Development Finance, Leadership Development, management coaching, Futures Studies en Project Management.

Portfolio van programma's:

MBA (Full-time en Modular) MPhil in Development Finance MPhil in Futures Studies MPhil in Management Coaching PhD in Business Administration PhD in Development Finance Phd in Future Studies Postgraduate Diploma in Business Management en Bestuur Postgraduate Diploma in Futures Studies Postgraduate Diploma in Leadership Development Postgraduate Diploma in Project Management Postgraduate Diploma in Development Finance Postgraduate Diploma in Financial Planning Executive education

Redenen waarom je USB moet kiezen

Drie internationale accreditaties

USB heeft kwaliteitsgaranties in de vorm van AACSB, EQUIS en AMBA accreditatie. USB is de eerste school van een Afrikaanse universiteit om alle drie internationale accreditaties voor business schools te houden.

Internationale bekendheid

Internationale deelname USB wordt aangetoond door zijn drie internationale accreditaties, zijn internationale studenten, het bezoeken van internationale docenten en uitwisselingsstudenten, de verplichte MBA International Study Module aan een buitenlandse business school op het MBA-programma, haar aanwezigheid in vele delen van het Afrikaanse continent, en partnerschappen met het bedrijfsleven scholen op alle continenten.

Afrika-gerichte deskundigheid

USB is uw bedrijf kennispartner in Afrika. De school is gekend voor zijn Afro-gerichte expertise op gebieden zoals de ontwikkeling van financiën, ethiek en corporate governance, persoonlijke ontwikkeling van leiderschap, management coaching, futures onderzoek en opkomende landen de economie geworden.

Leiderschapsontwikkeling

Een sterke focus op de ontwikkeling van leiderschap maakt deel uit van onze programma's - in het bijzonder onze MBA en Postgraduate Diploma in Leadership Development. Leiderschap deskundigheid USB is vergeleken met internationale normen en door een groeiend lichaam van gerespecteerde onderzoeksinstellingen onderschreven.

Samenwerkend leren

Samenwerkend leren is een belangrijk kenmerk van het programma USB's, en deze intense betrokkenheid draagt ​​bij aan de levensveranderende ervaring van studeren met ons. Elke student brengt verschillende kwalificaties, management ervaring en culturele kennis naar de tafel.

Verscheidenheid

Op je studie reis op USB, zult u samen met mensen uit een breed scala van culturen en landen. Studenten komen uit alle delen van Zuid-Afrika, de rest van Afrika en de wereld. Deze diversiteit zal diepte aan uw leerervaring en u helpen om waardevolle netwerken van zakelijke contacten en medestudenten die u zal duren een leven op te bouwen. www.usb.c.za

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Cape Town

    Carl Cronjé Drive, Bellville, 7530, Cape Town

Vragen