Keystone logo
USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

Invoering

De Global Executive MBA (gemba) in Shanghai is een krachtig partnerschap tussen de University of Southern California Marshall School of Business en Shanghai Jiao Tong University's Antai College van Economie & Management, het vastleggen van de beste van een werkelijk wereldwijde educatieve ervaring.

GEMBA studenten komen samen uit de hele wereld om te leren van uitstekende docenten en delen van onschatbare ervaringen. Het programma trekt een brede dwarsdoorsnede van professionals: ze zijn senior executives van multinationals, private en publieke bedrijven, ondernemers en leiders van familiebedrijven.

De voordelen van een GEMBA graad zijn onmiskenbaar: relevante klassen onderwezen door uitstekende faculteit, een uitstekend wereldwijd netwerk, en vriendschappen voor het leven binnen de wereldwijde USC Trojan Family.

gEMBA PARTNERSHIP

University of Southern California

USC (De Universiteit van Zuid-Californië) is een particuliere, not-for-profit, non-sektarische, universiteit, opgericht in 1880 met haar belangrijkste campus in Los Angeles, Californië. Als oudste particuliere universiteit van Californië, heeft USC historisch opgeleide een groot aantal van de regio's zakelijke leiders en professionals. In de afgelopen decennia, heeft de universiteit ook leveraged haar ligging in Los Angeles om de relaties met onderzoeks- en culturele instellingen in heel Azië en de Pacific Rim vast te stellen. Als gevolg van de status van Los Angeles als een global city, USC heeft het grootste aantal internationale studenten van een universiteit in de Verenigde Staten. In 2011 werd USC genoemd onder de Top 10 Dream Hogescholen in de natie.

Shanghai Jiao Tong University

Shanghai Jiao Tong University (SJTU) wordt algemeen erkend als een van China's top vijf universiteiten. SJTU werd in 1896 opgericht door ShengXuanhuai en is daarmee een van de oudste universiteiten in China. SJTU heeft een groot aantal uitstaande individuen gekoesterd en belangrijke bijdragen geleverd aan de welvaart van het land, met name in de ontwikkeling van wetenschap en technologie. Onze beroemde alumni omvatten voormalig secretaris-generaal van de Communistische Partij JiangZemin, de stichter van de Volksrepubliek China raketten programma Qian Xuesen, en honderden others.More dan 200 academici van de Chinese Academie van Wetenschappen en Academy of Engineering zijn alumni van SJTU.

Marshall School of Business

De USC Marshall School of Business is een prive-onderzoek en academische instelling inzetten voor het opleiden van wereldleiders van morgen. Gerangschikt als een van 's lands hoogste school voor de boekhouding, financiën, ondernemerschap en het internationale bedrijfsleven studies, Marshall deelt ook de rijke geschiedenis en levendige gemeenschap van het USC academische systeem.

Antai College of Economics and Management

Zoals het geval is met onze moederinstelling, SJTU, wordt de Antai College of Economics and Management (ACEM) algemeen erkend als een top-vijf business school in China. Met een totale studentenpopulatie van bijna 6.000, en een vermogen van 200, ACEM blijft het bedrijfsleven het onderwijs leiden vooruit in China en in Azië. ACEM is de enige business school in China te worden triple-geaccrediteerd: door AACSB, Equis en AMBA, en is gerangschikt door de Financial Times als No. 2 in China voor internationaal relevant onderzoek.

Locaties

  • Shanghai

    Room 102, South Building, Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University, 535 Fahuazhen Road , 200052, Shanghai

Opleidingen

Vragen