Keystone logo
© The University of Fredericton
Vancouver Island University

Vancouver Island University

Vancouver Island University

Invoering

Dit is een plaats van erkenning en eerlijke toegang, prestatie en persoonlijke aandacht - een speciale mix van een zorgzame, koesterende omgeving onderscheidt VIU van andere universiteiten. Het is een essentieel ingrediënt voor op waarden gebaseerd onderwijs dat een omgeving creëert waarin academische prestaties in balans zijn met het doel de sociale en relationele vaardigheden van studenten te ontwikkelen die een leven lang meegaan, een verschil maken en anderen modelleren om hetzelfde te doen. Hiermee levert VIU een onschatbare bijdrage aan veel sterkere en gezondere gemeenschappen en een betere wereld.

Ondersteuning en prestaties van studenten gaan hand in hand.

Studenten en alumni vertellen ons de hele tijd hoe VIU's kleine klassen en zorgzame ondersteuning van docenten en personeel een verschil voor hen hebben gemaakt bij het vinden van succes in hun studie. De aandacht voor de behoeften van elke student gaat veel verder dan een cijfer. Het resultaat? Studenten hebben de kans om afgestudeerden te worden die zelfverzekerd, gemotiveerd en bereid zijn om de wereld aan te gaan terwijl ze hun toekomstige carrière ingaan.

Studenten floreren in onderwijsgerichte lessen.

Studenten gaan boven en buiten in programma's die passen bij hun passie, hun ambitie en hun toekomstige carrièreambities. De focus bij VIU ligt op het helpen van studenten om hun doelen te bereiken, zich voor te bereiden op een loopbaan en succes te behalen dat ze zich misschien niet eens hadden kunnen voorstellen toen ze begonnen. Studenten ervaren hands-on leren, individuele aandacht en veel mogelijkheden voor niet-gegradueerd onderzoek.

Met meer dan 120+ programma's zijn er veel wegen in het verschiet.

Studenten kunnen het juiste VIU-programma vinden om hen te helpen zich voor te bereiden op een veelvoud aan carrières. Vanaf de eerste dag zijn er adviseurs bij hen, of ze nu beginnen met fundamentele upgrades voor toelating tot de universiteit, of dat ze een topwetenschapper zijn op de middelbare school die een beurs volgt.

Locaties

  • Nanaimo

    Fifth Street,900, V9R 5S5, Nanaimo

    Vragen