Keystone logo
Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Invoering

De eerste vatel School opende dus in Parijs met een unieke en fundamentele onderwijsmethode: theoretische cursussen gevolgd door een professionele ervaring met gebruikmaking van wat in de klas was geleerd. Om dit te bereiken had elke vatel een toepassingsrestaurant en / of hotel direct op de campus waar studenten hun kennis konden vatel door deze professioneel toe te passen bij echte klanten.

vatel heeft 50 hospitality management schools in Europa, Amerika, Azië en Afrika. Ze delen dezelfde missie: de jongere generaties voorbereiden om hun professionele toekomst op te bouwen in de internationale hospitality- en toerismebeheerindustrie.

vatel heeft besloten om: Managementtechnieken aan te leren op basis van twee eeuwen geschiedenis in de horeca, op basis van hoogwaardige dienstverlening en klanttevredenheid. Dit omvat alle culturele aspecten van klanten, van het land waar het hotel is gevestigd tot het personeel; Breng de Franse kunst van gastvrijheid over, die over de hele wereld wordt erkend als een teken van kwaliteit, goede smaak en uitmuntendheid; Geef Frans les in alle niet-Franstalige landen waar onze Groep actief is.

We hebben nu 35.000 alumni die over de hele wereld werken en zijn er trots op zichzelf Vateliens te noemen en werken in de mooiste hotels ter wereld.

Locaties

 • Île-de-France

  Rue Nollet,122, 75017, Île-de-France

  • Brussels

   Avenue de la Toison d'Or,80, 1060, Brussels

   Vragen