Keystone logo
Vatel Turkey

Vatel Turkey

Vatel Turkey

Invoering

Vatel heeft 50 hospitality management schools in Europa, Amerika, Azië en Afrika. Ze delen dezelfde missie: de jongere generaties voorbereiden om hun professionele toekomst op te bouwen in de internationale hospitality- en toerismebeheerindustrie.

Vatel heeft besloten om:

  • Leer managementtechnieken gebaseerd op twee eeuwen geschiedenis in de horeca, op basis van diensten van hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Dit omvat alle culturele aspecten van klanten, van het land waar het hotel is gevestigd tot het personeel dat er werkt.
  • Breng de Franse kunst van gastvrijheid over, die over de hele wereld wordt erkend als een teken van kwaliteit, goede smaak en uitmuntendheid.
  • Geef Franse les in alle niet-Franstalige landen waar onze Groep actief is.

We hebben nu 35.000 alumni die over de hele wereld werken en die er trots op zijn zichzelf Vateliens te noemen en te werken in de mooiste hotels op aarde.

Beste Hospitality Management School

Vatel Group en haar campussen over de hele wereld hebben de prijs "Best Hospitality Management School" gewonnen bij de 17e Worldwide Hospitality Awards, waarmee ze strijden tegen 42 prestigieuze internationale scholen.

feiten

  • 55-campussen
  • 1st-Worldwide Business School Group in Hospitality en Tourism Management
  • 9.000-studenten
  • 1e bekroond met de beste gastvrijheidsschool door professionals in de branche
  • 35.000-alumni

Hoogopgeleide en zeer professionele docenten

Het onderwijzend personeel speelt een zeer belangrijke rol in uw toekomstige succes. Bij VATEL Istanbul geven docenten hun knowhow en hun passie aan jou door. Dankzij interactieve trainingsmethodes die dicht bij de realiteit van de horeca staan. Ze geven je de tools om je technische, conceptuele en analytische vaardigheden als toekomstige managers te ontwikkelen. De langdurige inzet van het onderwijzend personeel van VATEL, of het nu universitaire docenten of gastdocenten zijn die zijn geselecteerd vanwege hun uitmuntendheid in hun specifieke vakgebied, draagt bij aan uw carrièrelange succes.

Educatieve doelen

Beheersing van management-, teamleidende en managementtechnieken in een internationale omgeving. Het ontwikkelen van professionele, juridische, economische en taalkundige vaardigheden met als doel een operationeel manager in een bedrijf te zijn.

Een geweldige kans van Vatel Istanbul: studeer één semester in Istanbul, één semester in Frankrijk!

VATEL Istanbul biedt u een geweldige kans voor uw praktische sollicitatieperiode!

Je kunt nu je theoretische semester 3 maanden in Istanbul doorbrengen, gevolgd door je praktische toepassingen gedurende 10 weken in onze hotelcampus in het zuiden van Frankrijk: Nimes...

Je kunt niet internationaal zijn terwijl je lokaal blijft!

toelatingen

Locaties

Locaties
  • Mebusan Yokuşu Sokak No:15 Beyoğlu, 34000 Istanbul, Istanbul

Vragen