Keystone logo
© VIT
Victorian Institute of Technology

Victorian Institute of Technology

Victorian Institute of Technology

Invoering

Bij VIT zijn we meer dan een onderwijsinstelling – we zijn een bloeiende gemeenschap die zich inzet voor het bevorderen van uitmuntendheid en empowerment. Met een erfenis van het bieden van kwaliteitsonderwijs en innovatieve leerervaringen zijn we een hoeksteen van academische prestaties geworden. Onze vooraanstaande faculteit, ultramoderne faciliteiten en dynamische cursussen creëren een omgeving waarin studenten kunnen gedijen en hun ambities kunnen omzetten in realiteit. Geworteld in waarden als inclusiviteit en innovatie, streven we ernaar niet alleen afgestudeerden te cultiveren, maar ook leiders die de toekomst zullen vormgeven. Welkom bij VIT , waar uw reis naar succes begint.

VIT is een in Australië geregistreerde onderwijsaanbieder met een scala aan gespecialiseerde cursussen in bedrijfsmanagement en informatietechnologie en -systemen. Het is geregistreerd als onderwijsaanbieder door TEQSA (The Tertiary Quality and Standards Agency) van de Australische overheid en levert geaccrediteerde cursussen binnen het Australian Qualifications Framework (AQF). De MBA die bij VIT wordt afgeleverd, wordt erkend als een postdoctorale opleiding van hoge kwaliteit, gericht op het verbeteren van de studentenervaring en het bieden van een hoge mate van studententevredenheid. Bij VIT zijn we er om u te helpen! Ons doel is om jouw studievoortgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en jou de tools te geven die je nodig hebt om succes te behalen.

We heten u nogmaals van harte welkom en kijken ernaar uit om VIT te zien helpen uw leven te veranderen met een van onze prestigieuze MBA-programma's. Ons MBA-programma heeft functies die geschikt zijn voor een student zoals jij. Onze focus ligt op het helpen van u bij het behalen van een MBA-kwalificatie en internationale zakelijke kennis die op uw werkplek kan worden toegepast. Uw investering wordt beloond door het behalen van een diploma dat levensveranderend kan zijn. Neem de verstrekte informatie door en we kijken ernaar uit u te helpen groeien in uw carrière.

De VIT -voordelen

VIT , opgericht in 1998, is een erkende Geregistreerde Opleidingsorganisatie (RTO sinds 2000). Het biedt volledige en parttime geaccrediteerde, nationaal erkende kwalificaties en korte cursussen in toonaangevende technologieën zoals multimedia, digitale productie, informatietechnologie, bedrijfsbeheer en horeca. VIT heeft articulatie-, overboekings- en geavanceerde statusregelingen met toonaangevende universiteiten in Australië.

VIT is lid van het SAP University Alliance Program, Microsoft IT Academy Program Member Microsoft Certified Partner en een Oracle Gold Partner

highlights

 • 23-24 jaar als RTO (Geregistreerde Opleidingsorganisatie)
 • 20 jaar in het bedrijfsleven
 • Geweldige centrale locaties in Melbourne
 • Ruim aanbod aan cursussen
 • Goedgekeurd voor door de overheid gefinancierde trainingsprogramma's

Missie

Bied mensen onderwijs en training van hoge kwaliteit, waardoor ze levensveranderende kennis en vaardigheden krijgen

Visie

VIT heeft tot doel onderwijsnetwerken van topkwaliteit te creëren voor een leven lang leren; waar mensen komen om te leren, groeien en presteren

Wat onze waarden voor ons betekenen

Studenten eerst

Focus eerst op het leveren van kwaliteitsdiensten aan onze studenten. Bij alles wat we doen staat de studentenervaring centraal

Integriteit

Doe altijd en onder alle omstandigheden het juiste, ongeacht of iemand meekijkt of niet

Teamwerk en Eigenaarschap

Handelt namens het hele bedrijf. We werken effectief samen om VIT succes te behalen

Innoveren en vereenvoudigen

Kijk naar innovatie en vind altijd manieren om te vereenvoudigen. Wees extern bewust en zoek naar nieuwe ideeën

Kwaliteit gericht

We zijn er trots op dat we onze studenten hoogwaardige diensten kunnen bieden, wat hun tevredenheid en onze toekomst garandeert

toelatingen

Hoe solliciteren (internationale studenten)

Studenten die willen solliciteren naar een plaats bij VIT ( Victorian Institute of Technology ), kunnen dit doen door een van de volgende opties te kiezen:

Als je een internationale student bent, meld je dan nu aan door het formulier in te vullen

Aanvraagformulier internationale studenten hoger onderwijs (PDF)

Of

U kunt ook online een internationaal aanvraagformulier voor het hoger onderwijs invullen door op de onderstaande link te klikken. Online internationaal aanvraagformulier (dien uw aanvraaggegevens samen met ondersteunende documenten in.)

Aanvraagformulier beroepsonderwijs of Engelse internationale studenten (PDF)

Of

U kunt ook online een beroeps- of Engels-aanvraagformulier invullen

Online beroeps- of Engels internationaal aanvraagformulier (dien uw aanvraaggegevens samen met ondersteunende documenten in.)

Als je een internationale student bent, meld je dan nu aan door het formulier in te vullen

(a) Training voor professionele ontwikkeling en leverancierscertificering (korte cursussen) Aanvraagformulier (PDF)

Cursussen via VTAC

U kunt zich rechtstreeks aanmelden voor cursussen/programma's vermeld in de VTAC-gids bij VIT ( Victorian Institute of Technology ) als u:

 • Momenteel NIET studerend jaar 12 in Australië en
 • Van plan om alleen van toepassing te zijn op VIT ( Victorian Institute of Technology )

Hoe solliciteren (binnenlandse studenten)

Studenten die willen solliciteren naar een plaats bij VIT ( Victorian Institute of Technology ), kunnen het volgende doen:

 1. Lees het beleid en de procedures van VIT in ons Domestic Student Handbook
 2. Kijk op de cursuspagina voor de toelatingscriteria
 3. Vul het online aanvraagformulier in
 4. Upload de volgende documentatie bij uw aanvraag
  1. Gecertificeerde kopie van uw voltooiingscertificaten en academische transcripties
  2. Gewaarmerkte kopie van identiteitsbewijs, bijvoorbeeld rijbewijs, paspoort of Australisch staatsburgercertificaat
  3. Ondertekende werkgeversreferentiebrief met daarin de taken en data van indiensttreding.
   Cv
 5. Credits en erkenning van eerdere leerervaringen: Studenten kunnen in aanmerking komen om hun eerdere studies en/of werkervaring te laten meetellen als credit voor hun VIT kwalificatie. Dit betekent dat studenten die een studiepunt aanvragen, kunnen worden vrijgesteld van sommige van de eenheden die in de relevante cursus worden vermeld, en hun kwalificatie in een korter tijdsbestek kunnen voltooien.

Getuigenissen van studenten

Locaties

 • Melbourne

  Queen Street, 123, 3000, Melbourne

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen