Keystone logo
© Czestochowa University of Technology
Wroclaw Business University of Applied Sciences

Wroclaw Business University of Applied Sciences

Wroclaw Business University of Applied Sciences

Invoering

Het International MBA-programma aan Wroclaw Business University of Applied Sciences ( WAB ) onderscheidt zich als een prestigieus en uitgebreid onderwijsaanbod dat studenten voorziet van de vaardigheden en kennis die nodig zijn om uit te blinken in het mondiale zakelijke landschap. Wroclaw, een levendige en cultureel rijke stad in Polen, biedt een ideale achtergrond voor een internationale MBA-ervaring, waarbij academische excellentie wordt gecombineerd met een diverse en dynamische omgeving.

Het curriculum van het programma is ontworpen om te voldoen aan de eisen van een snel evoluerende zakenwereld, met de nadruk op een mondiaal perspectief en de praktische toepassing van theoretische concepten. Studenten houden zich bezig met een breed scala aan onderwerpen, waaronder internationale bedrijfsstrategie, intercultureel management, financiën, marketing en ondernemerschap. De faculteit, bestaande uit ervaren professionals en academici, bevordert een collaboratieve leeromgeving en moedigt studenten aan om kritisch en creatief te denken.

Een van de belangrijkste sterke punten van het programma is de internationale focus, waardoor een werkelijk multiculturele ervaring wordt bevorderd. De diverse studentenpopulatie zorgt voor blootstelling aan verschillende perspectieven, waardoor de interculturele communicatie en teamwerkvaardigheden worden verbeterd. De nadruk op toepassingen in de echte wereld wordt verder versterkt door brancheverbindingen en gastcolleges door doorgewinterde professionals, die waardevolle inzichten bieden in de huidige zakelijke praktijken.

De toewijding van de academie aan innovatie komt tot uiting in haar ultramoderne faciliteiten en technologiegedreven leermethoden. Na voltooiing van het International MBA-programma bij WAB komen afgestudeerden naar voren met een goed afgeronde vaardigheden, mondiale perspectieven en een sterk netwerk van professionele connecties, waardoor ze worden gepositioneerd voor succes in leiderschapsrollen in diverse industrieën over de hele wereld.

Locaties

  • Wrocław

    Aleksandra Ostrowskiego, 22, 53-238, Wrocław

Vragen