We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Invoering

112357__APT8752.jpg

Bent u van plan om een Executive MBA-programma te starten en bent u op zoek naar de juiste richting voor u? Volg ons voor het webinar op 26 maart, 17:00 uur
Registreer u hier - https://link.do/yKdSJ


Over ons

Warsaw University Of Technology Business School is een van de beste Poolse scholen die hoogstaand managementonderwijs aanbieden. De school heeft meer dan 27 jaar gewerkt. Het staat regelmatig bovenaan de nationale ranglijsten en verbetert voortdurend zijn positie in internationale ranglijsten. Het doel van de School is de managers van vandaag op te leiden die de huidige wereld duidelijk begrijpen, evenals hun eigen rol als bedrijfsleiders. Onze missie is verantwoordelijke leiders te cultiveren die in staat zijn om anderen te begeleiden en die voortdurend werken aan hun eigen kennis, vaardigheden en talenten.

Onze missie is om verantwoordelijke leiders te cultiveren.

Een school voor leiders

Moderne economie en samenleving hebben echte leiders nodig - leiders die in staat zijn om strategisch te plannen, verantwoord te handelen, problemen effectief op te lossen, het berekende risico nemen en hun enthousiasme delen met anderen. Ze moeten hun management- en ondernemersvaardigheden ontwikkelen en een diep inzicht hebben in de economie en hun eigen organisatie. De leiders moeten ook ruimdenkend en flexibel zijn en zich kunnen aanpassen aan de veranderingen die zich in hun omgeving voordoen.

WUT Business School vormt mensen die de mening van anderen begrijpen, anderen overtuigen en leiden.

Een Europees experiment

Warsaw University Of Technology Business School werd in 1991 opgericht als resultaat van een gedurfd experiment. Het werd gezamenlijk opgericht door vier instellingen: de beste Poolse technische universiteit, de universiteit van Warschau , en drie prestigieuze business schools uit West-Europa - HEC School of Management (Parijs, Frankrijk), London Business School (VK) en NHH Norwegian School of Economics (Bergen, Noorwegen). Daarom had de WUT Business School vanaf het begin een echt internationaal karakter, dat met succes werd ondersteund dankzij de voortdurende betrokkenheid van de oprichters. Al vele jaren is de school lid van de Europese Stichting voor Managementontwikkeling, gecreëerd door toonaangevende Europese managementscholen.

110414_inauguracja2018-64.jpg

De hoogste kwaliteit van het onderwijs

Warsaw University Of Technology Business School heeft een eigen onderwijsmodel ontwikkeld , dat inspeelt op de complexiteit van de moderne wereld en de hoge verwachtingen die leiders moeten hebben. Het model is gebaseerd op drie pijlers:

  • ontwikkeling van kennis en vaardigheden
  • de kennis in de praktijk gebruiken
  • persoonlijke ontwikkeling van studenten

Ons model is gericht op inzicht in de complexiteit van de moderne economie en de maatschappij, relaties tussen verschillende activiteitsdomeinen en inzicht in de uitdagingen waarmee leiders te maken hebben. Onafhankelijke teams, bestaande uit Poolse en buitenlandse wetenschappers en bedrijfsmensen, zorgen ervoor dat de curricula van de hoogste kwaliteit blijven.

We zijn trots op het bieden van onderwijs dat voldoet aan de verwachtingen van onze studenten.

Alumni Network

Afgezien van de kwaliteit van het onderwijs, is het netwerk met afgestudeerden van onze MBA-programma's het grootste voordeel van WUT Business School . Onze alumni zijn verspreid over de hele wereld, hebben hoge posities in organisaties en hebben vaak hun eigen ondernemingen ontwikkeld. Dankzij een coöperatief alumni-netwerk creëren onze afgestudeerden unieke zakelijke kansen.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Warsaw

    Warsaw University of Technology Business School Koszykowa 79, 02-008 Warsaw, 02-008, Warsaw

Vragen