Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Wawasan Open University

Wawasan Open University

Wawasan Open University

Invoering

The People's University

Wawasan Open University (WOU) werd in 2006 opgericht met een unieke en maatschappelijk verantwoord doel - om te werken Maleisiërs de toegang tot kwaliteitsvol hoger onderwijs via open afstandsonderwijs (ODL), ongeacht hun educatieve, etnische of sociaal-economische achtergrond te bieden. De universiteit heeft haar vleugels spreiden in september 2013 om full-time opleidingen voor STPM schoolverlaters en diploma houders te bieden tegen de Main Campus in Penang.

Als de mensen de universiteit, WOU gelooft in het verstrekken van onderwijs en levenslang leren kansen aan alle mensen voor zelfverrijking en professionele ontwikkeling. Door het openen van de deur naar het hoger onderwijs, WOU zorgt ervoor dat meer Maleisiërs zijn nu in staat om een ​​betaalbare mate voort te zetten.

Wawasan Open University (WOU), een van de belangrijkste, particuliere instellingen voor hoger onderwijs van Maleisië, werd opgericht in 2006, met een engagement om de uitbreiding van de mogelijkheden in het hoger onderwijs en aan het onderwijs excellentie die gericht zijn op het verhogen van het niveau van kennis en wetenschap onder alle Maleisiërs. Wij bieden geopend afstandsonderwijs (ODL) om werkende volwassenen in staat te stellen hun educatieve dromen na te streven zonder verstoring van hun professionele en persoonlijke verplichtingen, en betaalbare on-campus full-time opleidingen in Penang voor schoolverlaters en diploma houders. Wij rusten onze studenten met de industrie-relevante kennis en vaardigheden die hen dienen ongelooflijk goed in de huidige competitieve werkomgeving.

WOU lesmateriaal is voorbereid en geleverd door uitzonderlijk gekwalificeerd personeel uit de industrie en de academische wereld. Tutorials worden geleverd in het Engels en wij bieden basiscursussen in het Engels elementaire competentie, maar ook cursussen over communicatie te versterken op de werkplek, Engels voor de werkplek en schrijfvaardigheden voor universitaire studies voor het verbeteren van taalvaardigheid.

Alle WOU programma's zijn volledig goedgekeurd door de Maleisische ministerie van Hoger Onderwijs (Mohe). Tot op heden zijn 35 van de meer dan 50 programma's aangeboden door WOU hebben volledige erkenning status gekregen door de Maleisische Kwalificaties Agency (MQA); en uit de 35 geaccrediteerde opleidingen, 13 hebben erkenning gekregen van het Public Service Department (PPV) na het afstuderen van de eerste lichting studenten.

Onze visie, missie en waarden

Onze visie

We streven naar een levendige leergemeenschap dat leren inspireert, ondersteunt innovatie en voedt all-round persoonlijke groei.

Onze Missie

Wij verbinden ons ertoe de uitbreiding van de mogelijkheden in het hoger onderwijs en aan het onderwijs excellentie die gericht zijn op het verhogen van het niveau van kennis en wetenschap onder alle Maleisiërs.

Onze waarden

Wij zijn van mening dat je de potentie hebben om te ontwikkelen tot het uiterste, in lijn met de gekoesterde nobele waarden die we allemaal delen. Wij geloven in:

Handhaving van hoge institutionele normen

Wij bieden een leven lang leren en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden voor iedereen. Daartoe zorgen we geopend toelating en toegang tot alle. Wij geloven in het leveren van een innovatieve, uitgebreide academische programma's die u topkwaliteit instructie, hoge institutionele normen en een breed scala aan opleidingsmogelijkheden bieden.

Het vieren van de diversiteit van onze studenten

Bij Wawasan Open Universiteit, zijn wij van mening dat je prestaties, talenten en erfgoed belangrijke bijdrage leveren aan onze gemeenschap. Wij ondersteunen uw recht en de verantwoordelijkheid om een ​​actieve rol te spelen in het leerproces om uw leerervaring een productief te maken. Eerlijkheid en integriteit in het onderwijs, het leren en adviserende proces is essentieel, en een objectieve evaluatie van uw vaardigheden en capaciteiten is de sleutel tot uw succes. Bij Wawasan Open Universiteit, vieren we de diversiteit van onze studenten gemeenschappen en we zijn positief zul je de ervaring persoonlijk verrijkend vinden.

Erkenning van onze medewerkers

Wij geloven in de erkenning van de waarde en expertise van onze medewerkers, het bevorderen van wederzijds respect en hun rechten te handhaven. Als een gelijke kans werkgever, Wawasan Open Universiteit biedt een ondersteunende omgeving die helpt werknemers bereiken van de juiste balans tussen hun werkzame leven en hun persoonlijke verplichtingen. Wij erkennen het recht en de verantwoordelijkheid van onze medewerkers om een ​​actieve rol te spelen in hun professionele ontwikkeling als ze streven naar uitmuntendheid. Wij helpen hen bij dit proces door het creëren van een eerlijke en transparante besluitvorming.

De waardering van de burgers en de gemeenschap

Om te voldoen aan het vertrouwen in ons door onze sponsors, onze studenten en particuliere donateurs geplaatst, we zijn toegewijd aan het verantwoord beheer van onze financiële middelen. Wij streven ernaar om bij te dragen aan de educatieve, economische, human resources, technologische, sociaal-economische en culturele ontwikkeling van de natie met behoud van ecologische duurzaamheid.

Academische vrijheid en eerlijkheid

Wij geloven in de academische vrijheid en de vrije en eerlijke uitwisseling van ideeën. We streven naar de hoogste wetenschappelijke integriteit en in het bieden van gelijke rechten, gelijke toegang en gelijke behandeling, wanneer leermogelijkheden betreft.

Wat is open afstandsonderwijs?

Onze unieke OAO aanpak is ideaal voor lerende volwassenen die op zoek zijn naar een diploma hoger onderwijs voor professionele ontwikkeling en zelfverrijking voort te zetten op een flexibele en betaalbare manier, ongeacht hun vooropleiding, etnische of sociaal-economische achtergrond. Meer dan 16.000 werkende professionals in Maleisië hebben, tot op heden, ervaren de leermogelijkheden op WOU terwijl ze blijven in hun baan.

ODL betreft:

Face-to-face les sessies (vijf of meer per semester), met hoog gekwalificeerde docenten die zijn ook beschikbaar voor u tussen tutorials via telefoon en e-mail. Uitgebreide cursus materialen Toegang tot onze e-library Onze Learning Management System (LMS), een online platform voor het invoeren van informatie en voor online discussies / forum met uw collega's, docenten en natuurlijk coördinatoren

Het maakt niet uit waar je woont. U hebt de flexibiliteit om te studeren bij u thuis of op het werk, en ook onze regionale centra / steunpunten in Penang, Ipoh, Johor Bahru, Kuching, Kuala Lumpur, Bandar Utama en Klang, waar wij computer faciliteiten als u niet uw eigen hebben .

U kunt studeren voor een enkele cursus zonder verdere het plegen van jezelf. U kunt ook verschillende cursussen na elkaar tot u een diploma hebben behaald. U kunt zelfs een pauze tussen de gangen te nemen als dat nodig is.

U hebt de flexibiliteit om het optimale aantal studiepunten kiezen om elk semester te nemen om uw persoonlijke, werk en verbintenissen studie past Wij bieden 45 OAO-programma's op diploma, graduate en postdoctoraal niveau, in het bedrijfsleven, technologie, onderwijs en liberale studies, waaronder zes MBA 's.

Locaties

  • George Town

    Wawasan Open University 54, Jalan Sultan Ahmad Shah, 10050, George Town

Vragen