Keystone logo
Webster University Athens

Webster University Athens

Webster University Athens

Invoering

Webster Athene Is toegespitst op het bevorderen van een campuskultuur die diversiteit en inclusie omvat en viert, en bevordert internationaal begrip en waardering. Onze studenten voorbereiden op een effectieve, verantwoordelijke en dynamische betrokkenheid bij de moderne samenlevingen waarin ze leven en dienen, en voor excellence en leiderschap in hun persoonlijke en professionele levens. Onze campus ligt in Athene, Griekenland - in de historische wijk van Plaka.

Kwaliteit van het onderwijs

Ons doel is het bereiken van uw educatieve aspiraties. Het ontvangen van een unieke educatieve ervaring op Webster Athene kan worden bereikt met onze hulp door het Admissions Office te bellen op +30 211-990-5309 en +30 211-990-5329.

leren door te doen

Of uw interesse zaken of communicatie is, u bent een actieve leerder bij Webster Athene. Als het klaslokaal u niet genoeg "hands-on" ervaring geeft, biedt onze locatie in de hoofdstad van Griekenland tal van stagemogelijkheden.

Op basis van een voornaam

Met een lage student-naar-faculteit ratio en gemiddelde klasgrootte maakt Webster Athene uw opleiding persoonlijk. De faculteit kennen studenten op een voornaam basis en zijn beschikbaar om studenten te helpen indien nodig.

Webster Athene is gewijd aan uitmuntendheid in het onderwijs, waarbij een internationaal perspectief in het hele curriculum wordt opgenomen. Elke stap van de weg krijgt u de aandacht en ondersteuning die u nodig heeft om te gedijen.

Wij bieden Amerikaanse bachelor- en masteropleidingen in een flexibele structuur die de academische diepte bevordert en moedigt u aan diverse interesses te verkennen. Bij Webster Athene krijg je mogelijkheden om vaardigheden en competenties te bouwen via studiereizen, conferenties en stageplaatsen. Op onze campus studeert u in een cultureel diverse omgeving, dat een levenslang internationaal netwerk zal creëren.

Webster University, opgericht in St. Louis, Missouri in 1915, is een universiteit zonder winstoogmerk in de VS, die is geaccrediteerd door The Higher Learning Commission. De educatieve omgeving van Webster University combineert de gemakken van een kleine universiteit met de mogelijkheden van een grote. Alles is op onze campus om u een handige aanpak van onderwijs te geven die verband houdt met de professionele wereld die u binnenkort binnenkomt.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Athens

    9 Ipitou Street, 105 57, Athens

Vragen