Keystone logo
Westford University College MBA in Engineering Management
Westford University College

MBA in Engineering Management

18 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Afstand leren, Op de campus

Invoering

MBA in Engineering Management
Toegekend door UCAM, Spanje

Studeer online, parttime of afstandsonderwijs vanuit de VAE (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Saoedi-Arabië (Riyadh, Jeddah), Nigeria (Lagos, Abuja), Zuid-Afrika (Kaapstad, Johannesburg, Durban), Rwanda, Ghana , India enz.

De technische managers van vandaag moeten worden opgeleid in algemeen management, evenals een specifieke technische leerling die door de te beheren technische teams zal worden gebruikt. Engineering Management (EM) is een speciale vorm van managementdomein dat het brede scala aan activiteiten omvat die nodig zijn om technisch en technisch personeel en projecten te leiden. Met de nadruk op het beheer van technische functies en processen, het formuleren van strategieën in de technische industrie, concepten van de toeleveringsketen in productie- en engineeringdisciplines en de relevantie van TQM bij het leveren van technische diensten, is de specialisatie in technisch management speciaal ontworpen voor de professionals die willen om een breder overzicht van managementaspecten van engineering bij te wonen. De specialisatie omvat ook de modules over segmentatie, targeting en positionering van technische producten.

De eenjarige MBA (Master of Business Administration) in Engineering Management is een uitgebreid programma dat is ontworpen voor supply chain-professionals die uitkijken naar een geweldige carrière in de technische industrie. Na afronding van het programma krijgen de studenten een postdoctoraal diploma in Engineering Management van Cambridge International Qualifications, UK en een MBA in Engineering Management van Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

De studenten die zich inschrijven met MBA in Engineering Management zullen de kernmodules volgen over International Human Resources, Strategic Change Management, Strategic Management and Leadership and Operations Management, en gespecialiseerde modules in Engineering Management en 21st Century Globalization in First Part, terwijl in het tweede deel de studenten volgt de module Socio-Economisch - Juridische omgeving en afstudeerwerk.

UCAM - CIQ Dual Certification Program

Het MBA-programma met dubbele certificering in Westford zal worden gefaciliteerd door een gerenommeerde faculteit met tientallen jaren ervaring in het domein. Tijdens het programma worden de studenten blootgesteld aan branchespecifieke casestudy's, bedrijfssimulaties en extempore. Alle studenten die zijn ingeschreven voor het MBA-programma hebben toegang tot de e-bibliotheek van Westford die duizenden tijdschriften en boeken bevat. Na voltooiing van het programma heeft de student de mogelijkheid om de universitaire oproeping bij te wonen op de campus van UCAM, Murcia, Spanje.

Over UCAM - Katholieke Universiteit van Murcia

UCAM is een universiteit met excellentie gevestigd in Murcia, Spanje. UCAM is gestart in het jaar 1995 en heeft een actieve studentenbasis van 21.000 studenten en heeft een academische staf van meer dan 1000. Het MBA in International Business-programma aan UCAM, Murcia, Spanje is geaccrediteerd door ANECA en de universiteit is lid van ENQA, Universia en EUA. UCAM heeft een strategisch partnernetwerk van meer dan 300 universiteiten, waaronder Stanford, de National University of Singapore en National Technological University. UCAM heeft een zakelijk strategisch partnerschap met marktleiders, waaronder Coca Cola, Microsoft, Soft en SAP. Beschouw als de universiteit van sport, UCAM heeft meer dan 20 Olympiades als alumni.

Over CIQ

Cambridge International Qualifications is een internationale toekenningsinstantie gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. CIQ beloont professionals over de hele wereld op het gebied van management en technologie en heeft een progressiepartnerschap met vooraanstaande universiteiten over de hele wereld. CIQ is lid van de European Association for Quality Assurance in Higher Education en de programma's van CIQ worden onderschreven door TQUK en NCFE. CIQ is ook een zakelijke leerpartner van meer dan 100 organisaties over de hele wereld.

Programmaoverzicht - Deel A

Deel A bestaat uit zes modules waarvan vier modules de kern vormen en twee gespecialiseerde modules. De zes modules worden geleverd over een periode van zes maanden. Alle studenten die deel A voltooien, behalen 40 ECTS, wat overeenkomt met 120 UK Credits.

  • Internationaal Human Resource Management
  • Strategisch verandermanagement
  • Strategisch management en leiderschap Operations Management
  • Operations Management
  • Engineering Management
  • Engineering Optimization en Technology Management

Programmaoverzicht - Deel B

Deel 02 bestaat uit een verplichte module en afstudeerwerk. Het heeft een duur van zes maanden en alle studenten die deel 01 en deel 02 voltooien, krijgen een MBA-diploma in Engineering Management van UCAM Spanje en behalen 60 ECTS (European Credit Transfer System), wat overeenkomt met 180 UK-credits.

  • Sociaaleconomisch - Juridisch milieu
  • Thesis werk

white board, startup, start-up

Levering

Online

MBA in International Business wordt geleverd via een geavanceerd online leersysteem en alle studenten hebben toegang tot internationale tijdschriften en boeken. Alle programma's worden verzorgd door internationale faculteiten en studenten kunnen de live lezingen van senior internationale faculteiten bijwonen door in te loggen op het systeem. Alle sessies worden opgenomen en de studenten kunnen op hun gemak naar de hoorcolleges luisteren. Het LMS heeft een optie voor het ophelderen van twijfels en online klasactiviteiten. De lessen worden twee keer per week gehouden (zondag en dinsdag) van elk drie uur.

Klas kamer

Voor de studenten die klassikale sessies willen bijwonen, zal Westford elke vrijdag klassikale sessies faciliteren op de campus in Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten. Alle sessies worden verzorgd door senior faculteitsleden. Alle leerlingen krijgen ook toegang tot het geavanceerde leersysteem dat een optie heeft voor het uploaden van opdracht- en referentiemateriaal en tijdschriften.

Waarom WUC

The Westford University College , opgericht in 2009, is de meest vertrouwde uitvoerende onderwijsinstelling in de VAE en biedt de meest flexibele leerprogramma's en betaalbare programma's voor reguliere studenten en werkende professionals (Perfect 'Work-Life-Study' Balance). Wij bieden MBA-programma's, bacheloropleidingen, professionele programma's en bedrijfstrainingen van topkwaliteit. 5000+ studenten, 3000+ internationale studenten, 34+ cursussen, 113+ nationaliteiten, 16+ academische partners, 10+ jaar in de markt.

Onze studentenbasis

Dubai, Sharjah, Abu Dhabi, Riyadh, Jeddah, Dammam, Oman, Bahrein, Koeweit, Qatar, VS, VK, Canada, Zuid-Afrika, Libanon, Namibië, Nigeria, India, Maleisië, Singapore etc.

leerplan

Ideale studenten

Over de school

Vragen