Keystone logo

West Hills College - Coalinga

A logo

Invoering

West Hills College, Coalinga is een openbare, tweejarige universiteit in de stad Coalinga, Californië. Coalinga is centraal gelegen, halverwege Los Angeles en San Francisco. West Hills College is volledig geaccrediteerd door de Accrediting Commission for Community and Junior Colleges (Western Association of Schools and Colleges).

West Hills College is gevestigd in Central Valley in Californië, een van 's werelds meest productieve landbouwgebieden. De centrale locatie is ideaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in wonen en studeren in een kleine, landelijke gemeenschap, terwijl ze toegang blijven houden tot veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van Californië.

Coalinga is een kleine, veilige, landelijke gemeenschap op ongeveer 100 kilometer van Fresno, in het hart van Californië in het westen van de Verenigde Staten. Coalinga ligt op drie uur rijden van San Francisco en Los Angeles, evenals Yosemite, Sequoia en Kings Canyon National Parks, en de dynamische kustlijn van Californië. Het droge subtropische mediterrane klimaat is uitstekend geschikt voor buitenactiviteiten.

Locaties

  • 300 Cherry Lane, 93210, Coalinga

Vragen