Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Williamson College

Williamson College

Williamson College

Invoering

137379_pexels-photo-3184398.jpeg
fauxels / pexels

Williamson College is een uitzonderlijk juweel in de overvloed aan universiteitskeuzes van vandaag.

Sinds de oprichting in 1998 is Williamson College (WC) uitgegroeid tot een dynamisch, samenwerkend, creatief leercentrum dat studenten toerust om invloed uit te oefenen op de gemeenschappen waarin ze terechtkomen. WC is een christelijke, liberale kunstacademie zonder winstoogmerk die studenten van alle leeftijden en culturen verwelkomt, inclusief niet-traditionele studenten die al aan het werk zijn. WC biedt associate, bachelor en master graden en is geaccrediteerd door de Association for Biblical Higher Education (ABHE) en de Evangelical Council for Financial Accountability (ECFA). De lessen komen vijf weken lang één avond per week samen. WC is niet aangesloten bij een specifieke benaming en wordt geleid door een bestuur van twaalf leden.

Betaalbaar | Toegankelijk | Authentiek christelijk | Academisch rigoureus

Waarom Williamson College ?

We zijn klein. Sommige studenten blinken uit in een meer intieme, persoonlijke setting. We begrijpen dat. We zijn niet uit om een grote universiteit te worden; we streven er gewoon naar om de beste kleine universiteit te worden die we kunnen zijn - voor onze studenten.

We zijn flexibel. Of je nu net van de middelbare school bent of je leven opnieuw kalibreert om een nieuwe carrière te verkennen, we hebben onze lessen, collegegeld en schema's ontworpen om in jouw omstandigheden te voorzien.

We zijn betaalbaar. We houden het collegegeld zo laag mogelijk om wc voor iedereen toegankelijk te maken. Als onderdeel van de visie van WC openen we onze deuren voor de arme, onderdrukte, gemarginaliseerde en rechteloze student - met grote vreugde.

We betrekken onze studenten. Alle wc-lessen worden gegeven vanuit bijbels perspectief en blijven opzettelijk klein. Onze instructeurs delen meer dan kennis. Ze delen persoonlijke en professionele ervaring met hun studenten - met uitzonderlijk enthousiasme en hart. Op het WK leren instructeurs hun studenten kennen, zodat ze hen professioneel en spiritueel kunnen aanmoedigen en opbouwen.

We zijn relevant. Onze instructeurs zijn vloeiend in de trends en technologieën die essentieel zijn voor studenten die leven en leiden in de 21e eeuw. We geven les vanuit een wereldwijd perspectief dat studenten inspireert om hun huis, gemeenschap, natie en de grotere wereld voor Jezus Christus te beïnvloeden.

Onze Mission Statement

Williamson College creëert een rigoureuze academische omgeving om afgestudeerden toe te rusten en in staat te stellen op zending te zijn in de wereld voor Christus.

Bij Williamson College nemen we onze verantwoordelijkheid om studenten toe te rusten voor het werk van de bediening serieus. We rusten afgestudeerden toe om hun werkplekken als dienende leiders te beïnvloeden en vertrouwen op hun vaardigheden wanneer God hen oproept om te handelen. We leren onze studenten dat een persoon of organisatie alleen een effectief instrument kan zijn in gemeenschap en wereldwijde verlossing als kennis gekoppeld is aan compassie.

Wanneer je voor Williamson College kiest, word je onderdeel van een gemeenschap van vrienden en mentoren waarmee je je spirituele en professionele roeping kunt verkennen en nastreven. Vanaf onze lancering in 1998 omvatte onze visie op WC jou - een student die vastbesloten is een stempel op de planeet te drukken met behulp van je door God geschreven gaven. We houden van de missie van Williamson College en we zijn verheugd om die fakkel de komende decennia brandend te houden. Maak kennis met onze president Ed Smith en hoor zijn visie in zijn eigen woorden. En maak kennis met onze Board of Trustees.

De komende jaren zullen we studenten blijven verwelkomen - ongeacht economische, culturele of levensbelemmeringen - en de begeleiding bieden die ze nodig hebben om hun roeping te vervullen.

Bij Williamson College is het onze missie om:

 • Inspireer levendig denken binnen een christelijk wereldbeeld.
 • Ontwikkel dienstbaarheid, nederigheid, geloof, liefde en opoffering bij studenten.
 • Breid betaalbaar en flexibel leren uit naar alle studenten.
 • Open onze deuren voor studenten van over de hele wereld.
 • Betrek zowel geest als geest bij Christusgericht leren.
 • Zorg voor een uitstekend academisch programma.
 • Cultureel en mondiaal denken bevorderen.
 • Stuur dienarenleiders naar de markt.
 • Bewaar de interactie tussen leerling en leerkracht.
 • Leerlingen toe te rusten voor een wereldwijde missie voor Jezus Christus.
 • Creëer een rigoureuze academische omgeving om studenten toe te rusten en in staat te stellen op zending te zijn in de wereld voor Christus.

Locaties

 • Franklin

  Williamson College 274 Mallory Station Road Franklin, TN, 37067, Franklin

  • Smyrna

   506 Legacy Drive Smyrna, TN, 37167, Smyrna

   Vragen