Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Invoering

Wittenborg University of Applied Sciences is een zogenaamde "boutique university" - een Business School met een primaire focus op management als het gaat om disciplines in de samenleving. Onze persoonlijke aandacht voor je opleiding is erg belangrijk. Daarom nemen we kwaliteit serieus en zijn we geaccrediteerd door de Nederlandse Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO) en Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA).

Wij zijn een unieke businessschool waar "Better Yourself, Better Our World" ons motto is.

Bij Wittenborg is onze missie:

Het bevorderen van uitmuntendheid in het onderwijzen en leren van internationaal ondernemen en management, evenals het creëren van de beste omgeving voor studenten en medewerkers, waar internationalisering, diversiteit en ethiek de basis leggen voor succesvol toegepast, op onderzoek gebaseerd mondiaal leren.

Met onze hoofdcampus in Apeldoorn laten we studenten kennismaken met organisaties in de lokale omgeving en regio, waardoor het economische, culturele en sociale klimaat van de regio wordt versterkt. Onze locatie in Amsterdam stelt ons in staat om internationale ondernemers die naar Nederland komen te ondersteunen met een op maat gemaakt, ondernemend bachelorprogramma, en onze locatie in München biedt een unieke kans om in twee landen te studeren. Kom binnen bij Wittenborg en je komt terecht in een zeer gemotiveerde en resultaatgerichte organisatie die opereert in een diverse en multiculturele omgeving, waarin meer dan 100 nationaliteiten samen werken, studeren, innoveren en socializen. Bij Wittenborg geloven we dat leren een plezierig proces moet zijn dat je in staat stelt om je doelen en ambities te ontwikkelen, en biedt je de constante ondersteuning en de benodigde studiedruk om die doelen te bereiken.

Afgestudeerden in Wittenborg zijn wereldburgers; ze voeden respect en hebben een gevoel van voldoening. Ze hebben ambitie ontwikkeld en zijn trots op uitmuntendheid. Ze zijn onze grootste ambassadeurs!

Over Wittenborg

Over Wittenborg Hogeschool Business School

Onafhankelijk en internationaal

Op elk moment werken en studeren meer dan 100 nationaliteiten op de 2 locaties in Apeldoorn en in Amsterdam. Engels is de enige onderwijstaal in alle campussen.

Meer dan 30 jaar ervaring

Duizenden zeer inzetbare afgestudeerden volgen sinds 1987 een loopbaan in Nederland en over de hele wereld.

Dubbel Europees erkend

De opleidingen worden erkend en geaccrediteerd door het Nederlandse Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap (NVAO), en ook door FIBAA (Duits, Zwitsers & Oostenrijks).

Glocal & Lokale betrokkenheid

Bedrijfsbezoeken, praktijkprojecten, stages en gastsprekers: volop lokale en regionale betrokkenheid bij overheid, bedrijven en organisaties. Wereldwijd denken, maar
lokaal handelen.

Onderzoeksomgeving

Het initiëren en uitvoeren van regionale, Europese en internationale projecten in het onderzoekscentrum op gebieden als duurzaamheid, technologie, sociale innovatie, onderwijs & gezondheid
zorg.

Klantgerichte benadering

Een persoonlijke benadering, familiaire omgeving en persoonlijke begeleiding, begeleiding en ondersteuning. Bij de meeste programma's kunnen studenten 6 keer per jaar starten en afstuderen.

6 Intake momenten per jaar

Volgende 3 intakes: Februari 2024 - Alle Bachelor en Master opleidingen bij Wittenborg hebben 6 instroommomenten per jaar. Studenten kunnen ook 6 keer per jaar afstuderen. Afstudeerceremonies worden twee keer per jaar gehouden, in de winter en in de zomer.

Locaties

  • Apeldoorn

    Laan van de Mensenrechten 500

  • Amsterdam

    Piet Heinkade 55

Vragen