Keystone logo
© Eric Masi
Wright Graduate University

Wright Graduate University

Wright Graduate University

Invoering

Bij Wright Graduate University betekent gepersonaliseerd leren niet alleen kleine klassen: u ervaart een geïntegreerde benadering van onderwijs waarmee u uw studies kunt toepassen op uw meest urgente uitdagingen, waarbij u punten verdient terwijl u uw leven en bedrijf leidt.

Wij geloven dat een pragmatische opleiding waardevoller is dan een prestigieus onderwijs - en recent onderzoek bevestigt dit. Als u gaat investeren in een diploma of certificaat, moet het meer doen dan een vakje aanvinken om u een diploma te verdienen. Het moet betrekking hebben op de vaardigheden die het verschil maken tussen gemiddelde en toppresteerders, en tussen winst op korte termijn en duurzame resultaten.

Bij Wright ervaar je wat je studeert, krijg je coaching om de methodieken toe te passen op je eigen ontwikkeling, waardoor je een authentieke gids bent voor degenen die je leidt en coacht. De Wright-aanpak geeft je haalbare, hapklare dagelijkse uitdagingen die je overal in je carrière en leven kunt implementeren.

Wright-faculteit zijn geleerde beoefenaars - bedrijfseigenaren, consultants, ondernemers en coaches - die de meest effectieve leermethodologieën uit hun dertigjarige praktijk van onderzoek en leiderschapsontwikkeling hebben samengebracht met high-performers.

Elk programma bevat een kerncurriculum van transformationeel leiderschap, waardoor je vanaf de eerste dag van je programma praktische ervaringen krijgt met persoonlijk leiderschap (zelfbewustzijn en ontwikkeling), een-op-een leiderschap (coaching) en groepsfacilitatie en -training.

Deze transdisciplinaire benadering duikt diep in zowel nieuw als historisch onderzoek in het bedrijfsleven, filosofie, psychologie, onderwijsmethodologie en neurowetenschappen, en geeft je de tools om te begrijpen wat mensen universeel drijft en motiveert.

Als u klaar bent om uzelf uit te dagen om elke dag nieuwe manieren van denken en werken in uw leven en carrière te ontdekken om uw potentieel in uw carrière, uw relaties en de dromen en doelen die voor u het belangrijkst zijn, te benutten, dan is Wright Graduate University de juiste onderwijs voor jou.

Over ons

Wright Graduate University is in 2006 opgericht door drs. Bob Wright, Judith Wright en Michael Zwell, om graduaatstitels aan te bieden in de opkomende gebieden van leiderschap en coaching. Dit instituut voor hoger onderwijs biedt toekomstige leiders en leidinggevenden de tools om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen om hun werknemers en collega's aan te moedigen, te ondersteunen, te motiveren en te inspireren, en positieve verandering en succes in organisaties en bedrijven te creëren.

Wright Graduate University (WGU) zet zich in voor de hoogste normen van academische excellentie en waarden, waarbij de ervaring van de studenten positief, persoonlijk en ondersteunend is. Omdat WGU toegang biedt tot een breed scala aan programma's en lessen, hebben we een reputatie opgebouwd voor uitmuntendheid, ontdekking en kennis. WGU's brede scala aan lessen in programma's voor geleerden en beoefenaars staat erom bekend zich te concentreren op de unieke educatieve en professionele ontwikkelingsbehoeften van volwassen studenten. Werkende volwassenen uit het hele land bereiken hun academische doelen terwijl ze de eisen van een voltijdbaan, gezin en maatschappelijke verantwoordelijkheden in evenwicht houden. Afgestudeerden kunnen hun opleiding toepassen op hun banen en beroepen terwijl ze leren over het innovatieve virtuele technologiesysteem van WGU.

WGU is er trots op hoger en beroepsonderwijs voor iedereen beschikbaar te maken, met een scala aan innovatieve, diverse en rigoureuze cursusaanbiedingen die studenten zullen uitdagen, inspireren en motiveren om hun doelen van een nieuw begin, een hoger onderwijs en zelfs een nieuw doel te bereiken. carriere. Wright Graduate University is een positieve stap in de goede richting. De rode draad in al het cursusaanbod en de certificaten van WGU is: "Onderwijs zoals het hoort."

toelatingen

Toelatingseisen

  • Online solliciteren: Vul onze online sollicitatie in. Er zijn geen kosten aan verbonden.
  • De deadline voor prioritaire aanmelding voor de volgende start van de les is 11 januari 2023. We raden ten zeerste aan om deze deadline te halen, omdat voor studentendiensten, zoals het verpakken van financiële hulp, twee weken nodig kunnen zijn voor verwerking.
  • Doelstelling: Schrijf en dien twee objectieve verklaringen van 600 woorden in met betrekking tot je opleiding. De essayprompts kunnen worden verkregen bij een toelatingsvertegenwoordiger.
  • Afschriften: Vraag één officieel afschrift aan waarin de ontvangst van een bachelordiploma van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit wordt gedocumenteerd. Dit afschrift moet vóór het einde van de eerste dertig dagen na aanvang van uw eerste termijn zijn ontvangen.
  • Internationale transcripties: Kandidaten met een diploma van een instelling buiten de Verenigde Staten moeten deze transcripties laten beoordelen op gelijkwaardigheid aan een geaccrediteerde Amerikaanse graad of school.
  • Engelse taaltest: Kandidaten wier moedertaal niet Engels is, moeten blijk geven van competentie in geschreven en gesproken Engels, zoals blijkt uit een score van ten minste 60 op het papieren TOEFL-examen, 71 op het internetgebaseerde TOEFL-examen, of een voldoende scoren op een erkend internationaal gelijkwaardig examen. Als de aanvrager een diploma heeft behaald aan een naar behoren geaccrediteerde instelling waar Engels de belangrijkste onderwijstaal is, is hij of zij vrijgesteld van de examenvereiste.

Locaties

  • Elkhorn

    County Highway H,7698, 53121, Elkhorn

Opleidingen

Vragen