Keystone logo
York St John University Master of Business Administration (MBA)
York St John University

Master of Business Administration (MBA)

York, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 12.500 / per year *

Op de campus

* VK en EU 2020-21 voltijds: £ 12.500, deeltijd: £ 6.250 per jaar; Internationaal 2020-21: £ 15.000

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Breng uw zakelijke vaardigheden naar een hoger niveau met een internationaal erkende en hoog aangeschreven prijs.

Deze cursus is bedoeld voor managers die hun carrière willen verbeteren of voor degenen die in de toekomst naar leiderschapsrollen streven. De MBA van de York Business School ontwikkelt uw kritische begrip van de problemen met betrekking tot zaken en management en vergroot uw vermogen om het individuele en organisatorische potentieel te maximaliseren.

Belangrijkste feiten

 • Locatie - York campus
 • Duur - 1 jaar voltijds, 2 jaar deeltijds
 • Startdatum - september 2020
 • School - York Business School

Cursus overzicht

Met de Masters of Business Administration aan de York Business School kun je een geïntegreerd en kritisch bewust begrip van management ontwikkelen in de context van hedendaagse zakelijke problemen.

Een onderscheidend onderdeel van het MBA-programma is de mogelijkheid om naast de academische prijs professionele accreditatie te verkrijgen van het Chartered Management Institute (CMI).

Dit programma:

 • Stelt u in staat een goed begrip te ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om rollen in verschillende organisaties te vervullen.
 • Ondersteunt de ontwikkeling van internationale marketingvaardigheden.
 • Gebruikt beoordelingsmethoden die organisatie-gebaseerde activiteiten weerspiegelen.
 • Biedt een ondersteunend platform voor kritische reflectie door de toepassing van academische theorieën op echte werksituaties.
 • Betrekt deelname aan actieve en ondersteunende fora op basis van praktische expertise.
 • Geeft u uitstekende persoonlijke en academische ondersteuning, inclusief een academische tutor om u gedurende het hele programma te ondersteunen.

Cursusstructuur

Niveau 1

modules

 • Dynamische perspectieven op duurzaam ondernemen, credits: 20, verplichte module, semester 1
  • Deze module is bedoeld om een reeks hedendaagse zakelijke kwesties en zorgen te behandelen. Het bekijkt ook de relatie tussen het bedrijfsleven en de samenleving. U zult begrijpen hoe het concept van duurzaamheid een holistisch veranderingsproces bevordert en hoe bedrijven meer verantwoordelijk kunnen handelen ten opzichte van de gemeenschap, de samenleving en de mondiale omgeving. U leert hoe u de aangeleerde concepten kunt toepassen op bedrijfsbeheeractiviteiten om het concurrentievoordeel te vergroten. Er wordt ook de nadruk gelegd op de voortdurende discussies tussen beoefenaars en academici, waarbij wordt opgemerkt dat 'duurzaam ondernemen' evolueert, niet statisch.
 • Toonaangevende innovatie en culturele verandering, credits: 20, verplichte module, semester 1
 • Innovatie en verandering zijn belangrijke kwesties voor organisaties. In de particuliere sector is innovatie een sleutelfactor voor competitief succes. In de publieke en non-profitsector kan innovatie diensten en processen herconfigureren om beter aan de behoeften van klanten te voldoen. In allerlei organisaties moeten managers en professionals veranderingen kunnen leiden en managen. Je evalueert theorieën over de processen van innovatie en verandering binnen organisaties kritisch.
 • Bedrijfsontwikkeling en waardecreatie, credits: 20, verplichte module, semester 1
 • Deze module verkent de toepassing van managementprocessen voor het ontwikkelen en definiëren van een nieuw bedrijfsconcept. Dit omvat marktanalyse, analyse van concurrentieprestaties en de rol van due diligence. Je onderzoekt kritisch het proces voor het maken van strategische keuzes en onderzoekt en analyseert verschillende benaderingen en technieken die worden gebruikt in strategische bedrijfs- en serviceplanning. Je ontwikkelt ook inzicht in het doel en de procedures die betrokken zijn bij het planningsproces en leert een bedrijfsplan te plannen en uit te voeren.
 • Global Business Strategy, Credits: 20, Verplichte module, Semester 2
 • Deze module laat u kennismaken met de belangrijkste internationale bedrijfstheorieën en -concepten. Het beschouwt de strategische rol die transnationale bedrijven (TNC's) spelen als de primaire drijfveren en vormgevers van het wereldwijde economische systeem. Je krijgt waardering voor de belangrijkste institutionele en organisatorische macrostructuren van de wereldeconomie, de rol van de staat, internationale organisaties en regionale handelsblokken bij het vormgeven van het internationale bedrijfsleven. Je kijkt ook naar de impact van de diverse nationale bedrijfssystemen op de bedrijfsstrategie.
 • Boekhouding en financiering voor besluitvorming, credits: 20, verplichte module, semester 2
 • In deze module ontwikkel je inzicht in de theorie en praktijk met betrekking tot de belangrijkste aspecten van financiële en management accounting. Je onderzoekt de principes van financiële boekhouding en de interpretatie van rekeningen. Dit omvat een inleiding tot management accounting inclusief de principes van cost accounting en besluitvorming op korte / lange termijn.
 • Marketing en data-analyse, credits: 20, verplichte module, semester 2
 • In deze module bouw je je cognitieve vaardigheden en computationeel denken op. Je zult ook kijken naar de relevantie van deze vaardigheden voor bedrijfsconcepten, kritische evaluatie en professionele overwegingen. Je ontwikkelt een diep begrip van de impact en betekenis van data. Het is ook een kans om de data-analysetechniek te onderzoeken in termen van probleemoplossing, voorspelling en besluitvorming in een zakelijke context.
 • Capstone Project, Credits: 60, Verplichte module, Semester 3
 • Het Capstone-project is uw kans om door middel van een onafhankelijk onderzoeksproject oplossingen te selecteren, te definiëren, te onderzoeken, te analyseren, oplossingen te ontwikkelen en tot evidence-based conclusies te komen voor een onderwerp dat relevant is voor uw studie. U kunt een volledig academische optie of een toegepaste bedrijfsadviesoptie selecteren.

Onderwijs en evaluatie

Modules worden geleverd met behulp van een reeks onderwijs-, leer- en beoordelingsstrategieën, waaronder lezingen, seminars, tutorials, workshops en wereldwijde leeractiviteiten in café-stijl. Elke module heeft een virtuele leeromgeving (ELO) waarin jij en andere studenten betrokken raken bij online debat en gezamenlijke leerbenaderingen.

Er wordt een reeks beoordelingstools gebruikt, waaronder presentaties, kritische essays, portfolio's, reflecterende tijdschriften en case study-werk. Elke modulebegeleider biedt mogelijkheden voor formatieve beoordelingsfeedback om uw werk voorafgaand aan de indiening te informeren. U krijgt gedetailleerde feedback over de beoordeling om u te helpen uw prestaties te ontwikkelen en continu te verbeteren. Er zal advies worden verstrekt met betrekking tot ontwikkeling, verdere onderzoeksgebieden en begeleiding om uw vakkennis te vergroten.

Sommige deelnemers zijn mogelijk enige tijd niet bezig geweest met formeel onderwijs en hebben mogelijk nooit zaken gestudeerd op postdoctoraal niveau. Ondersteuning met studievaardigheden, conventies van academische analyse en schrijven zullen beschikbaar zijn.

Bij York Business School hebben we een uniek scala aan ondersteuningsmechanismen om leren te stimuleren en te ondersteunen, waaronder:

 • Een toegewijde academische schrijftutor die u één-op-één kunt ontmoeten om uw kritische en academische schrijfvaardigheden te ontwikkelen.
 • Een directeur van studentenbetrokkenheid die toezicht houdt op leren en ontwikkeling en pastorale zorg en ondersteuning biedt.
 • Kleine klassen - seminars hebben een maximum van 25 studenten.

Toelatingseisen

Minimale toegangseisen

 • 2: 2: Undergraduate degree van een Britse of NARIC-beursgenoteerde instelling
 • Ervaring: huidige of recente werkervaring in een gerelateerde discipline

kwalificaties

 • Voor toegang tot deze Master's Degree is minimaal een 2: 2 Undergraduate honours degree in een gerelateerde discipline vereist van een Britse of NARIC-beursgenoteerde instelling.
 • Als uw honours-diploma niet in een verwante discipline ligt, maar u kunt uitgebreide professionele ervaring in het onderwerp aantonen, wordt uw aanvraag in overweging genomen.
 • Als je een internationale student bent, moet je ervaring of kwalificaties aantonen die gelijkwaardig zijn aan die hierboven.
 • Als uw eerste taal geen Engels is, moet u bewijzen van Engelse taalvaardigheid op IELTS-niveau 6.0 of gelijkwaardig (zonder vaardigheid onder 5,5).

Ervaring

 • Om toegang te krijgen tot deze masteropleiding moet je huidige of recente werkervaring aantonen. Hierdoor kunt u zich volledig met de cursus bezighouden.

APEL-beleid

 • Als u niet aan deze minimumvereisten kunt voldoen, is het mogelijk om rekening te houden met het bewijs van accreditatie van eerder ervaringsleren (APEL) als een alternatieve methode om aan de toelatingseisen van het programma te voldoen. In dat geval kunnen passende referenties en arbeidsregistraties worden overgelegd om de aanvragingsaanvraag van de aanvrager te ondersteunen.

Vergoedingen en financiering

VK & EU 2020 - 21

Het collegegeld voor toegang tot deze postdoctorale cursus in 2020 is £ 12.500 voor voltijds UK / EU, Jersey, Guernsey en Isle of Man studenten.

Voor studenten in het VK / EU, Jersey, Guernsey en Isle of Man die parttime studeren, is het collegegeld voor toegang tot 2020 voor deze postdoctorale cursus £ 6.250 per jaar.

Postdoctorale leningen zijn beschikbaar om u te helpen betalen voor uw masteropleiding. Lees meer over postdoctorale financieringsmogelijkheden.

Internationaal (niet-EU) 2020-21

Het collegegeld voor toegang tot deze postdoctorale cursus in 2020 is £ 15.000 voor internationale studenten.

Vanwege immigratiewetten moeten internationale studenten met een Tier 4-visum voltijds studeren. Ga voor meer informatie over visumvereisten en kortlopende studievisa's naar de pagina's International Visa and Immigration.

Alumni-beurzen

Als je doorgaat met het postdoctoraal studeren direct nadat je bij ons op undergraduate-niveau hebt gestudeerd, bieden we een verlaging van de kosten aan, afhankelijk van de graad van graad die je behaalt.

Als je dit jaar afstudeert aan een undergraduate-diploma aan de York St John University heb je mogelijk recht op:

 • 50% korting op cursusgeld als je een 1e behaalt
 • Een vermindering van 35% als u een 2: 1 bereikt
 • Een korting van 20% als u een 2: 2 bereikt

Deze kortingen zijn van toepassing op alle in York en Londen onderwezen MA-, MBA-, MSc- en MRes-cursussen, met uitzondering van MSc Fysiotherapie (Pre-registratie), Occupational Therapy (Pre-registratie) en alle PCGE-cursussen.

Alle alumni van York St John University komen in aanmerking voor een korting van 10% op hun postdoctorale cursusgeld, ongeacht wanneer je bent afgestudeerd. De 10% alumnikorting komt niet bovenop deze kortingen.

Cursusgerelateerde kosten

Tijdens uw studie voor uw diploma kunnen er extra kosten verbonden zijn aan uw cursus. Dit kan de aanschaf van persoonlijke uitrusting en briefpapier, boeken en optionele excursies omvatten.

Carrière resultaten

Onze medewerkers en studenten zijn ambitieus. We werken samen om leerlingen te ontwikkelen tot creatief denkende wereldburgers die toegerust zijn om hooggekwalificeerde banen te vinden. We zijn er trots op dat we voor werkgelegenheid in de top 25 van universiteiten in het land staan. (DLHE 2017)

Bij York Business School was het aantal afgestudeerden met een baan of vervolgopleiding zes maanden na het afstuderen in 2017 94,8% en dit is de afgelopen twee jaar elk jaar toegenomen. Afgestudeerden in professionele of leidinggevende banen of verdere studie waren 67,5% en dit is ook toegenomen.

Innovatieve, specialistische modules zoals Data Analytics en de Blockchain geven u de branchegerichte, overdraagbare vaardigheden die nodig zijn voor een concurrentievoordeel op de markt.

Het programma stelt u in staat om uw vermogen om in verschillende groepen en teams te werken te verbeteren en uw projectbeheer en besluitvormingsmogelijkheden te verbeteren, wat cruciaal is bij het leiden van zaken.

U kunt overwegen om uw eigen bedrijf te starten. De leiderschaps- en onderhandelingsvaardigheden die je tijdens je MSc ontwikkelt, evenals je contacten en kennis, zullen je in een geweldige positie brengen om deze sprong te maken. Naast dit programma is ons speciale opstartprogramma Grad2Director beschikbaar. Hierdoor kunt u samenwerken met ons specialistische team en financiering aanvragen om uw eigen bedrijf te starten. Het Grad2Freelancer-programma is ook beschikbaar voor diegenen die op freelance- of consultancybasis willen werken.

De cursus kan u er ook toe brengen om verdere postdoctorale studie te volgen via een MPhil of PhD.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Online EMBA in Human Resource Management
  • Oxford, Verenigd Koninkrijk
  • Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten
 • MBA
  • Online Switzerland
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbeidzjan