Keystone logo
Youngstown State University (YSU) Mba
Youngstown State University (YSU)

Mba

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Om te concurreren in de huidige sterk concurrerende zakelijke omgeving, moet het opwaarts mobiele professional voortdurend te verbeteren. Je weet dit, en wij ook doen. De uitkomst van een grote tijdsinvestering gewijd aan het onderzoeken, analyseren en bespreken met studenten, alumni en zakelijke professionals aan de behoeften van managers van morgen en leiders - de Williamson MBA is meer geweest dan herzien, het is opnieuw uitgevonden.

Vandaag de dag, het Williamson MBA-programma is meer professioneel gericht dan ooit tevoren. Het begeleiden van alle besluiten in verband met het nieuwe programma was een focus op het waarborgen van de kwaliteit en de waarde voor werkende professionals. We streefden naar waarde door kennis, dat zou te positioneren om te slagen, niet alleen in de klas, maar nog belangrijker, in de prestaties van uw huidige verantwoordelijkheden, uw werkplek te creëren, en het bereiken van uw carrière doelen.

Hoogtepunten van de Reinvented Williamson MBA-programma

Terwijl u informatie verstrekt over uw specifieke plan voor de overgang (in een aparte e-mail), hier zijn enkele hoogtepunten van de heruitgevonden Williamson MBA-programma.

  • Ontworpen voor werkende professionals: Studenten - vooral werkende professionals - willen en behoefte, cursussen geleverd in een meer tijdige en effectieve manier. Reflecterende praktijken succesvol in executive education, zullen cursussen worden aangeboden dan 8 weken (of korter) periodes in business-vriendelijke geconcentreerde (2 of 1 krediet) formaten die voldoen aan een avond per week.
  • Tijd om Voltooiing: De Williamson MBA zullen alle studenten eisen 39 krediet uur te voltooien. In combinatie met de levering methode, kan dit u toestaan ​​om het programma sneller te voltooien - waarvan we weten is het belangrijk om u als werkende professional.
  • Toelating Criteria voor werkende professionals: New toelatingscriteria zijn ontwikkeld die de waarde van het belang van werkervaring. In feite, voor degenen met de nodige professionele werkervaring, een gestandaardiseerde test (GMAT / GRE equivalent) mag niet meer worden vereist voor toelating tot de Williamson MBA (aanvragers kunnen een aanvraag voor een verklaring van afstand).
  • Flexibiliteit: Voorbij zijn cursussen gescheiden in In feite, nu, anders dan een paar verwachtingen, de meeste cursussen hebben niet eens een voorwaarde vereisen "niveaus.". Dit biedt u meer keuzes met betrekking tot wanneer u uw noodzakelijke opleidingen op basis van uw professionele behoeften of schema.
  • Professional Focus: Het programma, en haar cursussen, is opgebouwd rond het helpen van je definitie van een reeks mogelijkheden die u in staat om te slagen buiten het klaslokaal te ontwikkelen, om een ​​betere leider, beslisser, manager, en strategisch denker.
  • "One" Williamson MBA: Ongeacht voorafgaande educatieve achtergrond en ervaringen, iedereen zal nu voltooien alle cursussen (dwz geen "vrijstellingen") van de 39 credit-programma - te zorgen voor een consistente ervaring in het programma.
  • Handig: Cursussen zal blijven worden aangeboden op de campus en online. Ook het starten in januari 2014 de Williamson MBA en de cursussen worden aangeboden op zaterdagen, offsite in Lorain County.
  • Kwaliteit: En wees gerust, met al deze veranderingen gericht op het ontwikkelen van werkende professionals, zal de nieuwe Williamson MBA blijven AACSB internationale accreditatie normen voldoen - het merk van topkwaliteit, dat minder dan 5 procent van alle business schools over de hele wereld hebben verdiend.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen