Keystone logo
© ZEBS
Zurich Elite Business School

Zurich Elite Business School

Zurich Elite Business School

Invoering

ZEBS-filosofie

De eerste vormen van bedrijfseducatie waren theoretische seminars. Amerikaanse business schools waren de eerste instituten die casestudy's in hun curricula opnamen en zo managementopleidingen koppelden aan het echte bedrijfsleven. Het Amerikaanse case study-model is overgenomen door vrijwel alle business schools over de hele wereld.

In hun MBA-programma's slagen business schools er echter niet in om de opgedane kennis direct in bedrijven toe te passen. Er is een scheidingswand tussen business schools en bedrijven. Integendeel, de Zurich Elite Business School breekt deze muur af en koppelt zijn programma aan bedrijven. Daarnaast biedt de ZEBS unieke persoonlijke coaching. Zorgvuldig geselecteerde coaches met uitgebreide professionele en persoonlijke achtergronden begeleiden studenten gedurende het hele programma. Hun advies en inzicht helpen studenten om hun professionele potentieel te ontplooien en hun persoonlijkheid te ontwikkelen op basis van hun eigen doelen en behoeften.

Kort gezegd staat ZEBS voor personalisatie van bedrijfseducatie.

ZEBS visie

Onze visie is om de meest praktische en toegepaste Business School ter wereld te worden, die zeer op maat gemaakte bedrijfsopleidingen aanbiedt. We streven er ook naar om de 1e Business School ter wereld te worden, die erin slaagt de kloof tussen de academische wereld en de industrie effectief te dichten via branchegerelateerde bedrijfsopleidingen en on-the-job en off-the-job real-world en werkgerelateerde vaardigheden ontwikkelingsprogramma's.

ZEBS-missieverklaring

Zurich Elite Business School (ZEBS), een toonaangevende Management Boutique gevestigd in Zürich, Zwitserland, zet zich in voor het bieden van op maat gemaakt en innovatief bedrijfsonderwijs van wereldklasse om studenten te helpen excellentie te bereiken in hun academische en professionele loopbaan en bedrijven om hun waardevolle bezit te ontwikkelen en te versterken : mensen.

Ons doel is ook om ons te richten op ondervertegenwoordigde studenten met veel verschillende achtergronden die zich geen gemeenschappelijk hoog collegegeld kunnen veroorloven, en hen toegang te geven tot onderwijs van hoge kwaliteit, ongeacht hun rijkdom, etnische afkomst, ras en opleidingsstatus.

We bieden onze studenten en zakelijke klanten sterk geïndividualiseerde en innovatieve zakelijke programma's en streven ernaar om ervoor te zorgen dat bedrijven innovatie, waardeverbetering en dus duurzaam concurrentievoordeel bereiken door middel van onze op maat gemaakte programma's en diensten.

Zurich Elite Business School biedt Zwitserse wereldklasse, internationaal geaccrediteerde Bachelor-, MBA/ExecMBA en DBA/Ph.D. diploma's en zeer op maat gemaakte Executive Corporate-programma's. ZEBS, ook bekend als een van de meest praktische en toegepaste Business Schools in Europa met een sterke focus op industriële partnerschappen binnen de Zwitserse, Duitse en Oostenrijkse industrie, stond onlangs op de 4e plaats in de Top 25 Business Schools in Europa.

ZEBS is zeer succesvol geweest in het leveren van afgestudeerden aan Europese topbedrijven. 95% van de ZEBS-afgestudeerden krijgt direct na het afstuderen een baan bij ZEBS (top 20 wereldwijd). Gemiddeld krijgen ze na hun afstuderen 4-5 vacatures aangeboden in verschillende bedrijfstakken of zijn ze erin geslaagd hun eigen start-up op te bouwen.

ZEBS streeft ernaar een wereldwijde gemeenschap op te leiden en te koesteren waarvan de kernwaarden niet alleen uitstekende zakelijke prestaties mogelijk maken, maar ook ethische zakelijke praktijken. Ons doel is dus om de economische en levensomstandigheden van diverse bevolkingsgroepen over de hele wereld te verbeteren door leiders uit het bedrijfsleven en het overheidsbeleid te sturen naar het identificeren en implementeren van innovatieve ideeën voor het creëren van brede welvaart.

Kernwaarden

 • Uitmuntendheid
 • Professionaliteit
 • Eerlijkheid
 • Respect
 • Vertrouwen
 • Bescheidenheid
 • Fatsoen
 • creativiteit
 • Efficiëntie
 • Flexibiliteit

Locaties

Locaties
 • Zürich

  Europaallee,41, 8004, Zürich

  • Zürich

   Europaallee,41, 8004, Zürich

   Opleidingen

    Vragen