Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 36 Masters in Bedrijfskunde  (MBA) Opleidingen in Algemeen Management 2023

36 MBA Opleidingen in Algemeen Management 2023

Overzicht

Een MBA is een speciale master's degree programma dat is ontworpen voor zakelijke professionals. In een dergelijk programma, ligt de focus op business en management concepten. De mate duurt gewoonlijk twee jaar in beslag.

Wat is een MBA in General Management? Terwijl ingeschreven in een MBA in General Management programma, leren de studenten alle aspecten van het zijn een manager. Het programma meestal niet gericht op een specifieke sector, zodat studenten de mogelijkheid om hun eigen speciale lessen te kiezen. Algemene business courses in een programma omvatten meestal de boekhouding, financiën, marketing, operations, informatietechnologie, economie en openbare orde. Een focus wordt gelegd op de ontwikkeling en het begrip van leiderschap principes, samen met honen analytische en onderzoeksvaardigheden.

Het voordeel van het invullen van een MBA in General Management is een goed afgeronde opleiding die een student aan het werk in leidinggevende posities bereidt.Terwijl de individuele focus van de student wordt gekozen, de algemene vakken toestaan ​​dat een individu om bruikbare vaardigheden te ontwikkelen voor een verscheidenheid van industrieën. Dit geeft vaak de student met geweldige carrièremogelijkheden.

De kosten van een programma wordt het best geleerd door het in contact brengen van een school Admissions Office. Dit komt omdat de kosten sterk verschillen van school tot school.

Met een MBA in General Management, een afgestudeerde is vaak bereid om te werken in hoge posities binnen een bedrijf. Titels als Chief Executive Officer en Chief Financial Officer zijn vaak binnen het bereik van een afgestudeerde van dit programma. Studenten zijn bereid om te werken op gebieden die technologie, wereldwijde ondernemingen, energie, vastgoed, financiën en consulting bevatten.Een gedegen opleiding in het management in staat stelt vaak een individu om te werken in een keuze van de loopbaan in verschillende sectoren, maar de focus een student kiest in zijn of haar programma laat hem of haar om vaardigheden aan te scherpen binnen de gekozen industrie voor te bereiden op een stevige carrière in dat gebied.

Als u geïnteresseerd bent in het krijgen in het beheer binnen een bepaalde bedrijfstak of wil je gewoon voor te bereiden op het algemeen management carrière, dan is een MBA in General Management kan een goede optie zijn. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

 • MBA
 • Managementstudies
 • Algemeen Management
Vakgebieden
 • Managementstudies (36)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat