Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 11 Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Bahrein 2023

11 MBA Opleidingen in Bahrein 2023

Overzicht

MBA-programma's in Bahrein bieden studenten een hoge kwaliteit van het onderwijs in een interessante regio van de wereld die intellectueel en cultureel stimulerend. Een MBA in Bahrein geeft afgestudeerden een gemakkelijke toegang tot de Golfregio, een knooppunt van het internationale bedrijfsleven.

MBA in Bahrein programma's zijn intensief, integratieve en ervaringsgerichte, door studenten de vaardigheden die nodig zijn voor de praktische toepassing van business theorie en methodologie om real-world business issues. Studenten van MBA-programma's in Bahrein krijgt een goed begrip van de essentie van het bedrijfsleven en zal afstuderen met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te gedijen in de steeds veranderende wereldwijde markt. MBA in Bahrein programma studenten in staat stellen een specialisatie op gebieden als management, marketing, international business, en financiën, onderwezen en begeleid door hoog gekwalificeerde en gerespecteerde faculteit te kiezen.

Bereik uw opleiding en professionele ambities met een MBA in Bahrein. Blader door de onderstaande opties en vind de MBA in Bahrein die aan uw eisen past!

Meer informatie

Filters

  • MBA
Vakgebieden
  • Administratieve studies
  • Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw
  • Business Studies
  • Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies Geesteswetenschappen Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat