Keystone logo

10 MBA Opleidingen in Bahrein voor 2024

Filters

Filters

  • MBA
Vakgebieden
  • Administratieve studies (1)
  • Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
  • Business Studies (6)
  • Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

MBA Opleidingen in Bahrein

MBA-programma's in Bahrein bieden studenten een hoge kwaliteit van het onderwijs in een interessante regio van de wereld die intellectueel en cultureel stimulerend. Een MBA in Bahrein geeft afgestudeerden een gemakkelijke toegang tot de Golfregio, een knooppunt van het internationale bedrijfsleven.

MBA in Bahrein programma's zijn intensief, integratieve en ervaringsgerichte, door studenten de vaardigheden die nodig zijn voor de praktische toepassing van business theorie en methodologie om real-world business issues. Studenten van MBA-programma's in Bahrein krijgt een goed begrip van de essentie van het bedrijfsleven en zal afstuderen met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te gedijen in de steeds veranderende wereldwijde markt. MBA in Bahrein programma studenten in staat stellen een specialisatie op gebieden als management, marketing, international business, en financiën, onderwezen en begeleid door hoog gekwalificeerde en gerespecteerde faculteit te kiezen.

Bereik uw opleiding en professionele ambities met een MBA in Bahrein. Blader door de onderstaande opties en vind de MBA in Bahrein die aan uw eisen past!