Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 126 Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Business 2024

126 MBA Opleidingen in Business 2024

Overzicht

Een Master of Business Administration (MBA) is een graduaat diploma een niveau hoger dan een undergraduate business degree. De meeste MBA's hebben een reeks kernklassen, maar u kiest ervoor om zich in een vakgebied te specialiseren terwijl u door de cursus gaat. Veel universiteiten vereisen dat je het GMAT-examen neemt om je te kwalificeren.

Wat is een MBA in Business? Het is een populaire graad op graduaat-niveau die zich op vele aspecten van zaken concentreert. Als een MBA-student, studeer je een verscheidenheid van verschillende gebieden binnen het bedrijfsleven. Onderwerpen die u tegen kunt komen zijn onder meer accounting, economie, financiën, marketing, management, internationaal bedrijfsleven en ondernemingsrecht. De meeste MBA in Business-programma's bieden studenten die mogelijkheid om zich te specialiseren in een specifiek gebied van het bedrijfsleven, naast het voltooien van de kernopdrachten. Een master's degree in business is meestal geweldig voor het verkrijgen van een meer uitgebreid begrip van alle verschillende aspecten die betrokken zijn bij het bedrijfsleven.

Bedrijfsschool stimuleert teamwerk, waardoor je je netwerkvaardigheden kunt ontwikkelen. Dit is geweldig voor het verkrijgen van mentoren, het zoeken naar banen en het opbouwen van professionele contacten. Je kunt ook nieuwe vaardigheden en kennis ontwikkelen, zoals leiderschap en intellectuele creativiteit, die kunnen helpen om je carrière vooruit te helpen.

Veel verschillende factoren zijn van invloed op de kosten van een opleiding. Locatie, programmatype en stijl van deelname kunnen van invloed zijn op de MBA-tarieven voor zakelijk onderwijs. Kies een programma dat aan uw behoeften voldoet en neem contact op met het erkenningskantoor van die school voor meer informatie over kosten en vereisten.

Afgestudeerden van zakelijke programma's kunnen worden gekwalificeerd om te werken in een aantal gebieden: gezondheidszorg, technologie, financiële diensten of federale overheid. Enkele populaire functies die u mogelijk kunt volgen, zijn onder meer compliance officer, manager bedrijfsvoering, financieel manager, manager medische en gezondheidsdiensten of accountant. Dit zijn slechts enkele van de mogelijke carrièremogelijkheden die beschikbaar zijn, en veel afgestudeerden vinden dat het houden van een MBA in Business veel kansen biedt.

Een master's degree in business wordt online aangeboden via universiteiten over de hele wereld. Om een ​​MBA-programma te vinden dat bij u past, zoekt u hieronder naar uw programma en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MBA
  • Business Studies
  • Business
Vakgebieden
  • Business Studies (126)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat