Keystone logo

4 MBA Opleidingen in Economische studies Belasting 2024

Filters

Filters

 • MBA
 • Economische studies
 • Belasting
Vakgebieden
 • Economische studies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MBA Opleidingen in Economische studies Belasting

  Als u overweegt een carrière in de belastingen, kan u worden verkennen uw opties voor het nastreven van een Master of Business Administration (MBA) in de fiscaliteit. Uitgebreid onderzoek op dit gebied kan leiden tot kansen in zowel de private als de publieke sector. Dit is een cursus van studie die is bijzonder goed geschikt voor mensen die een sterke kwantitatieve vaardigheden beschikken.

  &nbsp

  Op dit punt, kan je jezelf de vraag, wat is een MBA in de fiscaliteit? Een MBA in de fiscaliteit is een graduate niveau mate dat studenten voorziet van brede fiscale vaardigheden, samen met de vereiste beheer vaardigheden om leidinggevende posities te houden op het gebied van de belastingen. U krijgt ook de mogelijkheid om onderzoek en de complexe fiscale problemen ondernemen die een integraal onderdeel van dit gebied van de studie zijn geanalyseerd krijgen. In aanvulling op de vereiste kern belastingen klassen, zullen de studenten ook de mogelijkheid om in te schrijven in keuzevakken die hun interesses.Studenten zullen ook studeren gebieden zoals ethiek en recht, als ze betrekking hebben op belastingen.

  &nbsp

  Een van de voordelen van een MBA in de fiscaliteit is de mogelijkheid om te werken in het hoger management niveau in een goed betaalde veld dat sneller groeit dan andere beroepen. Als u al werkzaam zijn in een-finance-gerelateerde veld, kan je MBA u helpen in je carrière verder te bevorderen.

  &nbsp

  Het is belangrijk dat de aspirant-studenten doen hun huiswerk bij het selecteren van een programma. Kosten kunnen sterk variëren afhankelijk van factoren zoals de lengte van het programma, of het online of op een campus wordt geboden, en of de school publiek of privé.

  &nbsp

  Na voltooiing van uw programma, zult u waarschijnlijk merken dat je goed verhandelbare vaardigheden die u in staat om posities in de boekhouding, auditing of financiële analyse te vullen. Zou u kunnen vinden werken met individuen als financieel adviseur.Als alternatief zou je werken voor een klein bedrijf, een groot bedrijf of zelfs een non-profit. Je zou zelfs kunnen vinden dat je diploma bereidt u op de felbegeerde rol van een Chief Financial Officer te nemen.

  &nbsp

  Er zijn veel scholen over de hele wereld die een geavanceerde graad in het gebied van de belastingen te bieden. U kunt ervoor kiezen om uw gehele diploma online, dat is een geweldige keuze voor iedereen die een flexibele planning te doen. De meeste programma's 1-3 jaar lang. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks het Admissions Office van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.