Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Masters in Bedrijfskunde   (MBA) Opleidingen in Belo Horizonte, Brazilië 2023

1 MBA Opleidingen in Belo Horizonte, Brazilië 2023

Overzicht

Er is veel over Brazilië dat maakt het een aantrekkelijke bestemming voor studenten die graduate onderwijs in het bedrijfsleven. Brazilië heeft de grootste economie in Latijns-Amerika en heeft een sterke invloed zowel in de regio en wereldwijd. Studenten op zoek naar een MBA in Brazilië kunnen genieten van veel meer dan de hoge kwaliteit onderwijsinstellingen, maar ook de rijke cultuur, landschappen, biodiversiteit, multiculturele sfeer, en de sociale omgeving.

Studenten op zoek naar een MBA in Brazilië leert de grondbeginselen van het bedrijfsleven nodig zijn voor een succesvolle carrière in de steeds veranderende en concurrerende zakelijke markt. Door middel van cursussen die zich richt op het management, zal marketing, boekhouding, financiën en ethiek, MBA in Brazilië studenten leren hoe zaken te theorie naar de praktijk toe te passen. Afgestudeerden die een MBA in Brazilië hebben een scala van mogelijkheden voor carrières, variërend van kleine bedrijven tot multinationals.

Voor meer informatie over mogelijkheden voor een MBA in Brazilië, neem een ​​kijkje hieronder en u kunt het programma dat u op zoek was te vinden!

Meer informatie

Filters

  • MBA
  • Brazilië
  • Belo Horizonte
Vakgebieden
    Administratieve studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw
  • Business Studies
  • Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies Geesteswetenschappen Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden